lauantai 9. huhtikuuta 2016

Kirpparilla


Meillä kierrätetään ahkerasti ja tytöllekin haettiin huonekalut kierrätyskeskuksesta. Katseltiin vain niitä parempia tavaroita, sillä tyttö ei kuulemma halua että uusi asunto näyttää vanhojen tavaroiden varastolta =)
Leveä , uuden veroinen jenkkisänky, ruokapöytä, kaksi tukevaa puista tuolia, pyörivä toimistotuoli ja nätti lipasto. Lisäksi nämä kahdet verhot ja itämainen kangas pöytäliinaksi. Kaikki n. 100€ +kotiinkuljetus 20€. Ei tullut kalliiksi kun vertaa huonekalukauppojen hintoihin.

Äiti kun on hölöttäjä, niin sanoi tietenkin kassalla, että nyt olis muuten kaikki tarpeellinen, mutta vieläkö teiltä sulhanen löytyis. Miehethän heti raahas paikalle nuoren hymyilevän miehen. Kysyin että saisko sen kaupanpäällisiksi kun näinkin paljon ostettin. Lupasivat laittaa huonekalujen mukana tulemaan ja aikanaan sitten vauvansängynkin samaan hintaan =D  Onneksi tuo tyttö on jo tottunut minun höpötyksiin, eikä suuttunut, naureskeli vain mukana.Toiselta kirpparilta löysin itselleni värttinän. Vitosen maksoi, joten en tiedä oliko halpa vai kallis. On jotenkin kiehtonut ajatus värttinästä jo pitempään, joten olihan se otettava kun kohdalle sattui

Värttinän käytöstä ei ole hajuakaan, mutta eiköhän täältä netistä jotain ohjeita löydy. Jos nyt alukseen vain kieputtelis ohkasimpia lankoja yhteen paksummaksi langaksi =)

16 kommenttia:

 1. Halvalla olette saaneet tavarat. Hyvä kauppanainen saa aina kaupanpäällisiä ja mikäpäs onkaan mukavampaa kuin saada mies kaupanpäälle :D
  Ihanaa viikonloppua Sude <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla onkin kauppiasverta suonissa ja tinkimisen jalo taito =D

   Poista
 2. Hienosti löysitte kalusteet. Minä myös kierrätän ja minulla on vain sohva uutta, loput kirpputoreilta kerättyä. Mielikuvitusta peliin ja lopputulos on oman mielen mukainen. Ja kyllähän tuollainen kaupanpäällinenkin olisi kiva ylläri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tyttökin on oppinut, että kaiken ei tarvitse olla uutta kaupasta. Tosi hyvää tavaraa löytyy nykyään kirppareilta.

   Poista
 3. Hyvin asunnon metsästys sitten päättyi. Kun on asunto, sitä voi sitten ajan kanssa sisustaa. Mukavaa, kun pääsette molemmat huushollaamaan omassa asunnoissanne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän jo mitä ostan tupaantuliais-lahjaksi, rikkalapion ja harjan =D Jospa se siivoominenkin maittais paremmin kun on oma koti huonekaluineen =)

   Poista
 4. Hienot ostokset ja värttinäsi oli todella halpa ostos verrattuna ns. virallisiin hintoihin. Kehruujuttuja kannattaa kurkkia Rukkikuiskaajalta ja tietty tuo kuukkelikin vie oikeaan osoitteeseen. Onnea kehruuharrastukselle, itsekin olen ihan aloittelija.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesä meneekin varmaan mukavasti pihalla kehruuta opetellessa =) Tiedän jo mistä saan lampaanvillaakin jos oikein innostun ja opin taidon (epäilen sitä kyllä suuresti ) =D

   Poista
 5. Mahtavat löydöt ja vielä sulhanen kaupapäälle :D Tiibetissä oli tavallista, että miehet kulkivat värttinän kanssa lankaa kehräten, näytti hauskalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmankos olenkin aina haaveillut pääseväni Tiibetissä käymään. Mieluummin katselisin kehrääviä miehiä, kuin rantaleijonia =)

   Poista
 6. Todella edullisesi saitte kalustuksenkin kuntoon.

  VastaaPoista
 7. Ihanaa kun löysittel noin edullisesti tavaraa ja sulhasenkin vielä kaupanpäälle.. ei hullunpaa ei hullunpaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy katella jos sieltä löytyis äidillekin sulhanen vielä =D

   Poista
 8. Pitäisköhän mun vaihtaa tuo herra nuorempaan versioon, kun kerta niitä on kirpparilla jaossa... Ei vaiskaan, uutta en ota, ku tää vanha on ihan soiva peli ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirppariltahan niitä sais ihan ilmasiin. Itse olen kaksi ukkoa laittanut pellolle ja kolmatta en riesakseni enää ota. Täytys tuon tytön kuitenkin edes kerran kokeilla, mimmosta se on kun on mies talossa ;D

   Poista