torstai 3. heinäkuuta 2014

♫♫ ....Paistaa päivä köyhällekin riemun tuottaen...♫♪♪


Johan meinasin mieliala mennä aivan pakkasen puolelle.
Juhannuksena alkanut flunssa ei vaan tahdo hellittää ja yskiessä tuntuu että aivotkin räjähtää pihalle.
Eikä asiaa helpota yhtään jo kolmatta viikkoa kestänyt jatkuva sade ja kosteus.

Vaan tänään tuli muutos elämään. Siellä se on aurinko harmaankin pilven takana ja tänään se muutaman kerran sieltä kurkkasikin. Toisekseen ukkosen jyristessä taivaalla polkaisin pyörällä hakemassa postista "Hipsulaisen" Katin lähettämän paketin. Ja kyllä olikin paketti, melkein kolme kiloa villa- ja puuvillalankoja ♥

Tämän päivää olen niitä tuossa lajitellu ja varsinkin noista runsaista sukkalangoista olen erityisen mielissäni. Olin jo ajatellut, että teen tänä vuonna joululahjoiksi polvisukkia ja yhdistettynä omiin jämiini saan tosin monet raidalliset polvarit tehtyä. Vaikken olekkaan mikään taitava neuloja, niin onneksi noille omille kuitenkin kelpaa ihan hyvin mummon tekemät sukat.

♥ Kiitos Katilla niin maan perusteellisen paljon ♥


Kädet ei osaa sairastaa, joten onhan näitä tässä tullut virkkailtua. Taitaa olla vihreä muotia apinamaassa tällä hetkellä =) Vielä näitä jonkun verran ja sitten pääsen sukkien tekemisen kimppuun, mukavaa.


Kissoille on nyt sitten punkkimyrkyt laitettu niskoihin, eikä ollut halpaa huvia tuommoisen lauman kanssa. Apteekin pihassa eräs mies puhui kokeilleensa jo montaa merkkiä ja havainneensa kaikki yhtä tehottomiksi. Hyvin toiveikkaana minä kumminkin laittelin sitä ja olihan se huomattavasti helpompaa kuin matolääkkeen syöttäminen =) Mummo-kissa tietenkin tappeli vastaan taas ja ei anna vieläkään silitellä, kun luulee että minulla on jotain kädessä piilossa =)

Saas nähdä miten tässä nyt sitten käy. Muutaman päivän päästä tarkastelin ja Pernulla ei ollut kuin yksi uusi punkki niskassa, mutta Mausulla näitä pieniä uusia oli viisi. Toista merkkiä en lähde edes kokeileen, on se sen verran kallista huvia. Meillä jatketaan nyt edelleenkin tyylillä....tutki ja napsi.

Eetukin voi taas välillä vähän paremmin. Olen päättänyt, että niin kauan kuin Eetulla häntä nousee kippuralle niin lopetuspiikkiä ei anneta. Kyllä sen näkee kun häntä suoristuu, että sitten ei ole enää asiat hyvin. Nauttikoon nyt vielä ainakin tästä kesästä. On tullut annettua sille aikalailla ylimääräisiä herkkujakin, vanhuksia pitää helliä =D Minä menen tästä nyt hellimään itseäni kahvikupposella ja suklaapalalla =D

24 kommenttia:

  1. Oleppas hyvä vain. Itellä on jo hyvä mieli siitä, että jollain noille langoille käyttöä, kun itsellä ne vaan loju tuolla laatikoissa... lankaa on vieläkin, mutta nuo tulee käyttöön kaik aikanaan. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä on niin mieluinen paketti ja kaikki tulee varmasti käyttöön. Ensimmäiset sukat on jo aloitettukin ♥

      Poista
  2. Waude miten ihana paketti ja varmasti piristää kovasti. Noista saat aikaan vaikka sun mitä. Ihanaa viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotkut vaan on niin ihania että laittelevat tuommoisia paketteja. Kyllä alko mieliala nousemaan heti.

      Poista
  3. NO höh. Sinnikkäitä punkkeja teillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tainnut punkit jo käydä vähän immuuneiksi noille myrkyille, mutta ei olla vielä luovuttu toivosta =)

      Poista
  4. Kiva paketti! Toivottavasti muutenkin olo kääntyy parempaan suuntaan ja flunssa hellittää. Kissoille silityksiä ja Eetulle rapsustuksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun yksi paikka vähän paranee, niin toinen jo alkaa rempata. Semmoista se taitaa olla yli kuuskymppisillä, ettei ihan tervettä päivää enää näekkään. Pääasia kuitenkin että mieli pysyy positiivisena, siinä ei silloin pienet säryt niin haittaa =) Kissoistakin on apua vaivaan kuin vaivaan =)

      Poista
  5. Oi että, miten mahtavan paketin sie sait. Onnea:)))
    meillä oli eilen keitiön lattialla iso pullea punkki, jostain Lillin turkista pudonnut, aina niitä sinne kätköihin jää vaikka kuinka tarkastusta tehdään.
    Nii se punkki kuoli sitten hukkumalla vessan pönttöön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä pullukoita meiltäkin löytyy vähän väliä ja hukkumiskuoleman kokevat. Aika ällöttävää kun yöllä pimeässä astuu paljaalla jalalla semmoisen päälle, yöks, kokemusta on. Ne pienet ei tahdo edes hukkua, mutta kun turskauttaa vähän mäntysuopaa päälle, niin johan painuvat pohjaan. Murhanhimoinen mummo =D

      Poista
  6. Hieno puketti!
    Ainakin meidän punkkisörsselissä sanotaan, että paras teho saavutetaan kahden viikon kuluessa aineen laittamisesta, joten toivoa ehkä on. Teillä on kyllä todella paljon punkkejakin siellä suunnalla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on ihana paketti ♥
      Näyttää että meilläkin se myrkky alkaa nyt vasta tehota paremmin. Meillä kuitenkin ON normaalia enemmän punkkeja, vieressä kasvaa melkonen leppärisukko ja sieltä ne varmaan tarttuu parhaiten.

      Poista
  7. Onneksi olkoon, oot ollut kilttinä kun saat lahjoja jatkuvasti :)
    Kaikenlaisia riesoja pitääkin olla, kuin noita punkkeja.
    Pikaista parenemista, onneksi ei sun tarvi töihin retustaa kipeenä.

    VastaaPoista
  8. Onnea ihanasta paketista ja rapsutuksia Eetulle.
    Punkit ei ole kivoja ja osaavat hyvin piiloutua meilläkin koiran turkkiin, sitten välillä ihmetellään kuka on viskonut rusinoita lattialle. Rusinat on sitten olleetkin niitä ylensyöneitä punkkipirulaisia. Tänä vuonna ei kyllä vielä kovin montaa punkkia ole nähty, taisi punkkimyrkky päästä turkkiin sopivaan aikaan.

    VastaaPoista
  9. Päijänteen seutu taitaa olla punkkien suosiossa. Säynätsalossa asuessa sai koiralta kaivella kasan punkkeja päivässä. Tänä kesänä on kolme löytynyt.

    Voimia ja toipumuksia sulle! Lankaterapiaa! ; )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä täällä Korpilahdella on sekä punkkeja että karhuja. Taitaa punkki olla niistä se pelottavampi peto =)

      Poista
  10. Kesäflunssat ovat tunnetusti sitkeitä. Toivottavasti tulevat helteet tekevät viruksesta lopun. Punkit ovat inhoja otuksia. Kauhulla odotan, milloin niitä ilmestyy meidän nurkille. Kissani asustelee näin kesäisin heinikoissa ja pöheiköissä, joten syynit tahtovat jäädä tekemättä. Paranemista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tuntuu flunssa vaan jatkuvan ja jatkuvan, kaippa syksyyn mennessä helpottaa =) Meillä on nyt punkkimyrkky alkanut vaikuttamaan, joten ei ollut turha sijoitus.

      Poista
  11. Kivan paketin sait! Toivotaan että flunssasi hellittää nyt, kun alkoi KESÄ!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TOSI kivan paketin =) Ei ole kiva olla kun hiki valuu otsalta ja räkä nenästä, on vähän kosteaa tämä olo =D

      Poista
  12. Kiva kuulla, että voit jo paremmin!!! Itselläkin särkee päätä koko ajan ja sellainen olo, kuin olisi juhlinut, vaikka siitä ei ole kysymys. Kiva kuulla myös Eetun "hännästä". Raskaita asioita eläinten vanhenemiset ja sairaudet. Armaksen hoidosta saat kyllä täydet pisteet. Moni ei jaksaisi.
    Ole tarkkana punkkien kanssa. Oletko ihan varma, ettei sairautesi liity punkkeihin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisi minullakin flussa siirtyä alaspäin, nyt kun päänsärky helpottaa, niin alkoi polvitaipeita särkemään. Vaan lääkäriin en mene, kun ne huutaa vaan mulle läskistä ja tupakasta =D
      Me ollaankin nyt Eetun kanssa hyvä pari, kun kumpikaan ei jaksa kävellä lujaa eikä pitkiä lenkkejä. Vaan näkisitpä Eetu kun tyttökoira tulee vastaan. Kyllä silloin virtaa löytyy eikä olla vanhoja eikä sairaita. =D Miksikähän nuo miehet ei vaikuta minuun samalla lailla, olis ihan kiva olla välillä oikein innostunut ja nuorekas =D
      Armas on hyvä poika ja tekee taas kaikki tarpeensa hiekkalaatikkoon. ♥ Minkäs sille voi, että on erakkoluonne eikä tykkää vierailijoista =D

      Poista
  13. Ompas siinä paketissa mukava kasa lankoja :) Meillä täällä Oulun korkeudella punkit on uusi, kamala tuttavuus...meidän kissassa on ollut kaksi ja se on tuntunut kauhealta, voin vain kuvittella minkälaista siellä päin on!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen tänne muuttanut Etelä-Lapista ja se ensimmäinen punkki aikanaan tuntui ihan kamalalta. Nyt ne ovat jo ihan arkipäiväinen juttu =)

      Poista