torstai 26. syyskuuta 2024

Pikkuväkeä


Kaupoissa on jo kovasti joulua, joten on aika itsekkin ruveta valmistautumaan.  Ajattelin että tänä vuonna voisi olla menekkiä Pikku Myylle, joten kehittelin siitä tämmöisen vähän pienemmän version. Tällä on korkeutta vain vähän yli 20cm ja valmistuukin isoa nopeammin. Näitä ajattelin tehdä lisää jos vain ehdin.


Kissoja pitää myös olla tarjolla, nämäkin sitä pienempää kokoa.


Ketuilla on omat suosijansa, tässä isä-kettu lapsineen. Enempää en taida näitä tehdä.


Enhän minä lomallakaan osannut kädet ristissä istua. Lankakauppaan piti suunnistaa etsimään puikkoja ja sukkalankaa. Vaikka lankatarjonta on halpaa ja runsasta, niin ihan sukkalankoja on vaikeampi löytää. Enimmäkseen ovat akryylilankoja tai sitten ihan puhdasta villaa. Tytär valitsi tämän kauniin violetin värin jonka koostumus on 75 akryyliä ja 25 villaa. Saas nähdä miten kestävät käytössä. 

Näköjään lomalla tulee neulottua löysempää, sillä kotona neulottu on himpun verran pienempi, vaikka kerrosmäärä on aivan sama. Eiköhän ne silti tyttärelle kelpaa.

Kaihi on alkanut vaivaamaan jo silmissä sen verran paljon, että kirjoitusvirheitä tulee. Kaikkia en huomaa vaikka kuinka tihrustan. Pitäisi kai varata lääkäri-aika, jos vaikka pääsisin siihen yleisen puolen leikkausjonoon. Yksityiseen ei tällä eläkkeellä ole varaa, ne rahat meni parempaan tarkoitukseen.....lomaan.😁

8 kommenttia:

  1. Suloista pikkuväkeä. Tuo PikkuMyy on ihan huippuihana. Kaunis sukkamalli. Pitääkin ottaa neulepuikot esille itsekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sukan neulominen on niin rentouttavaa että tulee neulottua vaikka niitä on jo yllin kyllin koko suvulla.

      Poista
  2. Pikkumyylle on varmasti menekkiä. Arvasin että ei sitä ilman lankatuliaisia lomalta palattu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelin itsekkin että tuommoinen Pikku Myy voisi olla myyntivaltti tänä jouluna. Montaa kerää en ostanut kun entisiäkin on nurkat täynnä.

      Poista
  3. Pikku Myy on yksi lempihahmoistani Muumeissa. Kiva Pikku Myy!
    Jonoon vaan! Sielläminutkin aikanaan leikattiin. Olen ollut tyytyväinen ja maailma on kumman kirkas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri on tulossa suuret hammaslääkärilaskut. Täytyy hoitaa ne pois ennen kuin on varaa muihin hoitoihin. Vielä pysyn kuitenkin tiellä joten ei mitään hätää ja virkkauskin käy vanhasta muistista

      Poista
  4. Sinulla onkin joulu valmistelut hyvässä vauhdissa. Kivan näköisiä kettuja, kissoja ja Myy, kaikille niille on varmasti menekkiä. Taisit ottaa lomalla elämän löysin rantein, kun neulekin on löysempää, mutta lomalla pitääkin ottaa rennosti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lomalla ei hötkyillä eikä murehdita mistään.
      Joulumyyjäiset ovat parin kuukauden päästä joten kyllä nyt pitää ruveta jo valmistautumaan. Näitä on kuitenkin aika hidas tehdä. ja omillekin pitäis ehtiä jotain väsäämään.

      Poista