keskiviikko 17. heinäkuuta 2024

7 veljestä



7 veljestä ja yksi kissa.  Jokohan nyt Pesoset piisais ja voisin aloittaa jotain muuta. Pikku Myy pyörii nyt ajatuksissani. Niin on ollut kiirettä näitten kanssa ettei mattopyykille edes ole ehtinyt. Eipä nyt sais pyykkiä kuivaksikaan kun joka päivä sataa. Ihanat on olleet ilmat, ei liian kuumaa vaan justiinsa sopivaa.


Porraspielessäni kasvaa näin ihana istutus . Kylvin suureen ruukkuun sekoituksen jossa oli ainakin koristekurpitsaa, köynnöskrassia ja päivänsineä. Joku niistä kukkii aina vuorollaan, nyt kurpitsa. 

Taustalla pois muuttaneelta naapurilta lahjaksi saatu viinimarjapensas. Vuokrapihaan kun ei oikein voi mitään istuttaa niin marjapensaatkin ovat suurissa styroksipurkeissa. Taidan saada satoakin, 12 mustaviinimarjaa ja kaksi punaista marjaa.  toivottavasti ensi kesänä vähän enemmän.

Laiskanlaisesti on tullut blogia päivitettyä, kesällä kun on mukavampi oleilla pihalla. Jospa sitten syksymmällä vähän ahkerammin. Hyvää kesänjatkoa kaikille.




 

14 kommenttia:

  1. Laiskanlaista on täälläkin päässä. Nähdään syksymmällä, kun sinulla on iso pesue myitä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nautitaan nyt ilmoista. Sitten talven pakkasilla on aikaa istuskella koneellakin

      Poista
  2. On siinä Pesosia! Nauratti Rovaniemellä, kun Naapureita vastapäätä asuu Pesonen. Olin juuri törmännyt hahmoon blogissasi. :D
    Miellyttävää kesänjatkoa sinnullekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Takistitko oliko sillä Pesosella yhtä komee parta ? 😅

      Poista
    2. Heh, en törmännyt Pesoseen kertaakaan vajaan kahden viikon aikana.

      Poista
  3. Upea setti Pesosia, seuraavaksi varmaan syntyy pikku Myy. Kauniisti kukkii siemensekoituksesi. Hyvää kesän jatkoa sinullekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kukkishan ne jos ei kotiloetanat olis kokoajan niitä syömässä. Tänä kesänä tuntuu kotiloita olevan muita kesiä enemmän.

      Poista
  4. Kerrassaan hilpeä veljeskööri kissoineen!

    VastaaPoista
  5. Oikein ihanaa kesän jatkoa sinullekkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se vaan niin ihanaa kun ei tarvitse pukea niin paljon ulos lähtiessään. Jatkuis vaan tämmöiset ilmat pitkälle syksyyn.

      Poista
  6. Nuo Pesoset on kyllä mainion näköisiä! Samanlaisia Pesosia, jotka ihmettelevät, miksi kaveri on ihan saman näköinen ;D
    Pikku Myy kuulostaa hankalalta..? ainakin minulle olisi.
    Mattopyykin olen työntänyt kauimmaiseen pääkopan nurkkaan. Yritän olla ajattelematta ja lopulta ehkä pesemättä ;D

    VastaaPoista
  7. Pesishän noita mattoja kun vaan jollakin pääsis pesupaikalle. Minulla yli kahden kilometrin päässä eikä muita kulkuneuvoja kuin tuo rollaattori. Taitaa jäädä tänäkin kesänä pesemättä niin kuin viime kesänäkin, harmi.

    VastaaPoista
  8. Voihan Veljekset sentään.. suu auki ihmettelen...

    VastaaPoista