tiistai 18. heinäkuuta 2023

Kesähäät


Miniän ystävä on menossa naimisiin joten miniä "pyysi" tekemään heille morsiusparin lahjaksi. No, enhän voinut kieltäytyäkkään joten tehtävähän se oli.  Morsiammen puvusta ei ollut tietoa joten tein helpoimman mukaan. Kukkien keskellä on helmet ja vyö on kultalankaa.


Sulhanen pukeutuu uniformuun ja siitä sain tarkat ohjeet. Kultanapit ja hihoissa kaksi kultaista raitaa. Toivottavasti nämä nyt kelpaavat.

Mitähän sitä seuraavaksi tekis. Jos vaikka innostuisi mattojen pesusta. Laituri vaan on 2 km päässä ja vähän hankala kuljettaa isompia mattoja ihan vaan rollaatorilla. Taitavat jäädä pesemättä, vaikka onhan tässä vielä kesää. Ihanaa kun on lämmintä.
 

21 kommenttia:

 1. Ihana kettuhääpari!! Kyllähän se mattojen kuljetus autolla on helpompaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaan kun ei ole autoa eikä naapuriakaan kehtaa pyytää

   Poista
 2. Mietin otsikosta, että onko kettuhäät, vai oikeat, mutta olikin molemmat ;) Todella hienolta näyttää ainakin kettupariskunta! Juhlatamineissa.
  Minä en ole pessyt yhtään mattoa... tekis mieli sanoa, että enkä pese. Meillä on niin vähän mattoja lattialla, että ei siinä kyllä montaa pestävää olisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on talvella niin kylmät lattiat että pakko pitää mattoja. Yritän nyt noita pienimpiä pestä, isot halvat pidän kunnolla likaisiksi ja heitän sitten roskiin.Ei ole oikein muutakaan mahdollisuutta autottomalla. Kirppareilta saa edullisesti uudet puhtaat tilalle 😌

   Poista
 3. Kettupari on tosi ihana! Miten ihmeessä saat niistä aina niin ilmeikkäitä. Matonpesu on joka päivä mielessä täälläkin. Mutta kun on tungosta matonpesupaikalla ja laiskottaa. Teidän kylän mattolaituri on kyllä Suomen kauneimpia. Järvimaisemat Päijänteelle ja kaikki... Voisin tulla mattojen kanssa joku päivä sinne, mentäis pesemään. -siskos-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän kyllä sopii. Iltapäivällä klo 15-16 on eniten tilaa , aamuisin ja iltaisin on ihan täyttä. Eikä pieni sade ainakaan minua haittaa, kesäsadehan vain kaunistaa.

   Poista
 4. Ihana hääpari, sulhanen on niin komea univormussaan ja morsian kaunis ajattoman tyylikkäässä mekossaan, tosi viehko näky.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin valokuvan sulhasesta ja on kyllä komea nuori mies. Morsiammesta en tiedä mitään, mutta toivottavasti näen valokuvan hääparista häiden jälkeen.

   Poista
 5. Valokuva hääparista olisi varsin sopivaa saada häiden jälkeen, kun teit niin mahtavat ja henkilökohtaiset ketut heille! Upea pari! Tai siis toivottavasti molemmat...
  Kiva, jos/kun saat siskostas matonpesukaverin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulenpa että jää siskoltani pelkäksi ajatukseksi matonpesu. Sen verran harvoin käy edes kylässä luonani.

   Poista
 6. Siis en kestä.... ihan mielettömän upea kettu-pariskunta!!
  Meille sopisi fillaroiva Repolais-pariskunta... tai vaikka maapallon päällä istuva... jos joskus ideat loppuu ja teet tilauksesta... niin tämä Repolais-pariskunta kyllä kaipaisi näköis-virkkaukset....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän minä teen tilauksesta, mutta polkupyörä menee kyllä jo pitkästi yli minun taitojeni, eikä taitaisi maapallokaan olla sen helpompi.😁

   Poista
 7. Näyttää tulevan sateinen heinäkuun loppu, mutta elokuussa onneksi taas kirkastuu.

  VastaaPoista
 8. Ihana morsiuspari!! ❤️ Täälläkin on vähän häähumun tuntua kun tyttärellä on syyshäät ja lupasin neuloa hääparille lahjaksi sukat 🥰 Siitä vaan äiti hommiin ja suunnittelemaan sukkia 😅 Mutta oot kyllä tosi taitava virkkaaja ei voi muuta sanoa 😊

  VastaaPoista
 9. Eläkepäivien lempi puuhaa,virkkaaminen ja maalaaminen. Onneksi nyt on aikaa, yksinhuoltaja vuorotyöläisenä ei juurikaan ollut aikaa omille jutuille.

  VastaaPoista
 10. Miten ihana häälahja! Jää mukava muistokin. Hienosti toteutit asutkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Morsiammelle olisin tehnyt nätimmän jos yhtään olisin tiennyt minkälainen hänellä tulee olemaan. Sulhasen univormusta sainkin mallikuvan.

   Poista