sunnuntai 4. kesäkuuta 2023

Säästöjä ruokalaskuun


Silloin tällöin tilaan ruokaa Matsmartilta ja Fiksuruoalta. Säästyy euroja ja luontokin kiittää ja kun tilaan tarpeeksi paljon säästän vielä postimaksunkin. Ongelma onkin kotiin tuominen postista, sillä meidän kylän taksit ei lyhyelle matkalle lähde. Tällä minun pyöräpotkurilla kulkee onneksi isompikin paketti ja kun ostan mansikkarasian matkaevääksi laatikon päälle niin pari kilometriä menee ihan mukavasti.

Löysin netistä kissoillekin edullista ruokaa , mutta aika paljon piti tilata että sain ilmaisen kotiinkuljetuksen.  Nyt sitä sitten on jemmassa ainakin tämän vuoden tarpeet 😸

Ei meillä nyt  nälkä pääse yllättämään vähään aikaan,

14 kommenttia:

 1. Olen miettinyt, että pitäisi testata tuota Matsmartia, että miten toimii. Aikamoinen supernainen siellä kylillä rullailee mansikan voimalla :)
  Ihanaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa sinulle Sude <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin suositella molempia kauppoja. Hyvää tavaraa tulee edullisesti ja nopeasti. Saa semmoisiakin tuotteita mitä ei meidän kylän kaupoista löydy. Fiksuruoalla on alhaisempi euroraja että saa ilman postimaksua. Kannattaa kokeilla

   Poista
 2. Mansikat on hyvää evästä, lähtee nälkä ja jano yhdellä kertaa. Melkonen tilataksi sinun rollaattorisi, ei tuohon suoritukseen kuka tahansa kykene. Eikös jonkun sortin ruokavarastoa kehoteta kotona pitämäänkin, sinulla se nyt on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä 50€ sijoitus käytettyyn rollaattoriin oli tosi viisas sijoitus. Ilman en enää tulisikaan toimeen sillä kauppamatka on 2 km enkä enää jaksaisi kantaa painavia kasseja sitä matkaa.

   Poista
 3. Minä olen sellainen päivittäin kaupassa kävijä - helppoa tietty kun on työ- ja jumppamatkan varrella. Kiva poiketa katsomaan mitä on tarjouksessa - säästöä sekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on mäkistä tietä 2km suuntaansa, joten en viitsi enää käydä kuin noin 2 kertaa viikossa ja sateella sitäkin harvemmin. Ensimmäiseksi kaupassa tietenkin tarkistan mitä on alennushyllyssä, ihan hyviä tuotteita löytää sieltäkin.

   Poista
 4. Eikös nuo laatikot ole aika painavia? Tietysti riippuu siitä mitä tilaa. Aika sissi olet, kun sait tuolla kulkupelillä laatikon kotiin!
  Aurinkoista alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi painava ja olikin työn takana että sain rollaattorin kyytiin. Itsepäisenä akkana en tietenkään voinut pyytää keneltäkään apua. Loppumatka olikin sitten aivan helppoa auringonpaisteessa mansikoitten voimalla.

   Poista
 5. On se - sisukas siskokulta! Onko nuo jo suomalaisia mansikoita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkaa vaan tuo sisukin heikkeneen iän myötä. Espanjalaisia mansikoita ovat. Tosi makeita ja monta kertaa halvempia kuin suomalaiset. Tuokin 900gr vain 5,49€, ei saa sillä hinnalla suomalaisia.

   Poista
 6. Minäkin joskus käytin fiksuruokaa, mutta lopetin, kun huomasin, että tulee kalliimmaksi kuin kaupasta ostaminen. Piti aina saada täyteen se maksuton kuljetus, joten tuli haalittua kaikkea turhaa. Koiranruuan kyllä tilaan netistä kotiinkuljetuksella. Se syö nykyisin eläinlääkäriruokaa, joka on niin kallista, että helposti tulee ilmaisen kuljetuksen raja vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla taas tulee kaupasta haalittua kaikenlaista ylimääräistä, joten halvempaa minulle tilata näistä liikkeistä , on vähän harkinta-aikaa. Tyttären kanssa jaetaan silloin kun tulee suurempi määrä jotain tuotetta, hukkaan ei mene mikään. Täällä maaseudulla tahtoo nuo kauppojen hinnat olla korkeampia kuin muualla.

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Ilmankaan en enää tulis toimeen. Semmoista se on vanheneminen.

   Poista