perjantai 24. maaliskuuta 2023

Emine


Vaikka olen eronnut tyttäreni isästä jo kauan sitten, haluan että isän ja tyttären välit säilyvät lämpiminä. Senpä takia yritämme matkustaa vähintään kerran vuodessa Turkkiin. Tytär tapaa isänsä ja minä saan löhöloman lämpimässä. Kalliiksihan se käy pienestä eläkkeestä ja vaatii minulta jatkuvaa pihistelemistä ja säästämistä. On se kuitenkin sen arvoista.

Lomilla tulee kuvattua paljon ja yksi lempikuvistani on Emine ihan pienenä tyttönä hotellimme puistossa. Yritin maalata siitä taulun, sillä taulu ei hukkaannu niin helposti kuin pieni valokuva. Tämä on 70cm x 50cm. Emine ei kuulemma muista tuosta muuta kuin kissanpennut puistossa ja pitihän siihen sitten yksi kissakin lisätä.

Ensi kesän matka onkin jo varattu ja minä nyt sitten taas pihistelen kaikesta mahdollisesta. Lisäksi virkkaan, virkkaan ja virkkaan, jostakinhan se raha on taas revittävä. Kesää ja lomaa odotellen.


 

24 kommenttia:

 1. Tuohan on erittäin hyvä syy matkustaa! Toivottavasti saat apinoita ja muita tilauksia paljon :)
  Kisuli on todella pieni pentu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava olisi välillä päästä muuallekin, mutta hyvä kun tuonnekkaan edes. Kissapentuja tuli hyvin hoidettua kaksi viikkoa.😻

   Poista
 2. Ihanaa sinulta tuo ajatusmaailma .Anteeksi jos kysyn mutta eikö isä voisi joskus maksaa tytön matkan ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isä on tavallinen pienipalkkainen ja Turkin palkkataso on tosiaan mitätön Suomeen verrattuna. Riittää kun hän kustantaa meidän syömisiä siellä. Oliskin eri asia jos hän olisi rikas nahka- tai kultakauppias, vaan kun en älynnyt aikoinaan semmoista valita.🤣🤣🤣

   Poista
 3. Kaunis työ ja ele että isä pysyy tyttäresi elämässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokaisella lapsella pitäisi olla oikeus isään ja äitiin. Ei avioero saa vaikuttaa asiaan.

   Poista
 4. Oi että onkin tunnelmallinen ja ihanan rakas työ sinulle. Varmasti tulee mukavat muistot mieleen.
  Mukavaa akavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä pääsee ehdottomasti kunniapaikalle seinälleni. Mukava sitten muistella menneitä aikoja.

   Poista
 5. Aivan ihana taulu ja ihan mahtavaa, että olette eronkin jälkeen pysyneet väleissä ja Emine pääsee babaa tapamaan...sitä varten kannattaakin vähän pihistellä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emine on isänsä ainoa lapsi ja varmaan senkin takia tärkeä isälleen. Minä nyt en niin välittäisi häntä enää tavata, mutta ihan sovussa me silti vielä kuljetaan ja onhan hänestä apua monessa asiassa paikan päällä.

   Poista
 6. Se tunne kun saa odottaa matkaa on kaiken pihistelyn arvoinen. Ihana taulu! - emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me varataankin kesämatka jo ennen joulua yleensä että päästään varmasti sinne minne halutaan ja milloin halutaan. On sitten aikaa säästää ja suunnitella ihan riittävästi. =)

   Poista
 7. Lomaa ja matkaa on mukava odottaa eikä pihistelykään ole silloin kaiken aikaa päällimmäisenä mielessä. Ihana, tunnelmallinen taulu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun on mieluinen syy pihistelylle ei se tunnu ollenkaan pahalta.

   Poista
 8. tehkäämme niinkuin itselle on hyvä ja tuntuu mukavalta.jos ensin pihistelee niin sen jälkeen pitää nauttia.käärinliinoissa ei ole taskuja,eikös sitä niin sanottu joskus ammoisina aikoina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olenkin käyttänyt aina kaikki rahani matkusteluun ja perinnöksi ei nyt sitten ole jättää kuin kaksi kissaa ja kasa lankoja. En kadu yhtään, olen elänyt..

   Poista
  2. Sude, sinä se viisas nainen olet!!!

   Poista
  3. Talon ja muun omaisuuden voi ulosottomies viedä, mutta ei mukavia muistoja elämänvarrelta. Siksipä olenkin kerännyt vain niitä.😊

   Poista
 9. Entäpä jos maalaat toisen taulun Eminestä ja viette sen hänen isälleen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minä sentään niin hyvissä väleissä ole hänen kanssaan. Riittää kun vien tyttöä sinne 🤣🤣🤣

   Poista
 10. Kannattaa varoa mihin matkatoimiston luottaa. Detourin (turkkilaiset omistajat) matkoja ennakkoon maksaneet saivat turskaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me olemmekin suosineet aina Aurinkomatkoja. Se jos menee nurin niin sitten on maailmankirjat sekaisin. 😊

   Poista
 11. Hellyttävä kuva. Näköinenkin. On se siksokulta vaan aikamoinen taiteilijamestari. Ja ahkera!
  -siskos-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emine on tässä joku 2-3 vuotias leikkimässä hotellin puutarhassa. Siitä ahkeruudesta niin tiedä, en ainakaan ahkera tekemään kotitöitä. 😊

   Poista