perjantai 21. tammikuuta 2022

Kierrätyskeskuksesta


Suuri kirpparikierros jäi tekemättä ystävän työkiireitten takia, mutta kun hän pyysi mukaansa kierrätyskeskukseen, niin eihän sitä kutsua voinut vastustaa. Olen pyrkinyt vähentämään roinaa kotoani ja meninkin sillä mielellä että mitään en sitten osta.

 Lähtihän sieltä kuitenkin tämä ristipistotaulu mukaan. Ihastuin tuohon uunin edessä olevaan kissaan. Olkoon nyt aikansa tauluna keittiön seinällä. Kun kyllästyn tämän voi ommella vaikka kangaslaukun kylkeen, on juuri sopivan kokoinen. 4 euroa köyhemmäksi tulin tästä ostoksesta.


Ja mitäs minä muuta, virkkailen tietenkin. Välillä on kiva tehdä kissoja ja näihin saa mukavasti harmaat nöttöset käytettyä.

En ole vuosiin käynyt lääkärissä ja nyt tuli lääkäriltä komento jos meinaan vielä saada lääkkeitä. Ei olisi kannattanut, heti löysivät uusia vikoja. Tottakai niitä tulee ikääntyessä. Nyt sitten tyrä ryskää ja maksa paukkuu. 😝 Eikös se entinenkin mummo sanonut että luulin jo aamulla olevani kuollut kun ei mitään paikkaa särkenyt. 

Näillä mennään ja onneksi kohta on kevät ja säryt ja kolotukset vähenee. 

Pysytään terveinä.😘


 

20 kommenttia:

 1. Kiva taulu eikä ollut hinnan kiroissa. Kuva sopii kassin kylkeenkin, jos et sitä enää seinällä halua pitää. Lääkärit kannattaa kiertää kaukaa, jos vaan suinkin voi, mutta aina ei voi. Kävin eilen hammaslääkärissä ja kun ei reikiä löytynyt tällä kertaa, niin sitten pitää vanha paikka vaihtaa uuteen. Ihania noi sun kissat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä sain viime keväänä niin ihanan uuden hammaslääkärin että pääsin valtavasta hammaslääkäripelostani kokonaan. Olin niin kiitollinen että vein viimeisellä käynnillä hänelle ketun kiitokseksi ja siellä se kuulemma kököttää vastaanotolla vieläkin, siis molemmat kettu sekä lääkäri.😁

   Poista
 2. Kaunis tuo ristipistotaulu. Minäkin olen yhden kanavatyön ommellut laukun kylkeen. Mielestäni tuli kiva. Juu,mä aina sanon,että ei lääkäriin pidä mennä,kun aina löytyy uusia tauteja. Kun ei mene lääkäriin,niin onkuin ei niitä olisikaan. Mulla on neljä tyrää,maksakokeita ei ole otettu... Voi sun söpöjä kissoja,sekä oikeat,että virkatut. Tuo tyttökissa selvästi keimailee:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minähän en lääkäriin mene jos ei verta valu mistään, mutta sitten ne pirulaiset soittaa kotia ja sanovat ettei lääkkeitä tule enää jos ei naamaa näy ollenkaan. Pakkohan se on sokeritautisen sitten mennä.😁

   Poista
 3. Onpa kodikas taulu, tuollaista en muista nähneeni. Minäkin keräilen kanavatyötauluja, enimmäkseen ovat kukka-aiheisia, ruusuja.. Onni on hammaslääkäri, jonka luo uskaltaa mennä. Itsekin olen löytänyt semmoisen. Kettukaan ei ilmeisesti pelännyt, kun jäi sinne;-)
  Toivottavasti pääset pian kirpparikierroksellekin. Söpöt kissat. Kauniita pidentyviä päiviä, toivottelee hieman laiskempi virkkaaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tuo oli niin harvinainen ristipistotyö että olihan se pakko ostaa. Ystäväni sanoi että hänen vanhalla äidillään on samanlainen ja että se on tosi vanha.

   Poista
 4. Todella kaunis taulu. Minä olen koristellut tyynyjä ristipistotöillä.
  Mukavaa ja toivottavasti kivutonta viikonloppua sinulle ihana Sude <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi kesä on tulossa ja silloin säryt ja kivut unohtuu. Lomamatkakin on jo varattu vaikkei rahasta ole tietoakaan

   Poista
 5. Tykkään erityisesti neiti Kisusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on tuommoinen keimailija niin kuin omat kissaneitinikin ovat. 😁

   Poista
 6. Punamekkoinen katti on aikas keikistelevä tapaus ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuoret neidit ovat kun komea poika tulee näköpiiriin.

   Poista
 7. Todellakin, jos kyllästys katsomaan tauluna niin nuo ristipistotyöt ovat kyllä tosi kivoja kasseiksi ommeltuina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen tarkoitukseen niitä on tullut kerättyäkin, mutta yhtään kassia en ole vielä aikaiseksi saanut.😁

   Poista
 8. Tunnelmallinen taulu. Samaa minäkin katsoin, että kylläpä tyttökisu keimailee. Minä en saa varattua aikaa hammaslääkäriin vaikka olisi PALJON aihetta..!
  Mukavaa sunnuntaita! Ja huomenna alkavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on yli puolen vuoden jono hammaslääkäriin joten helppo varata kun tietää ettei heti joudu menemään kuitenkaan. On aikaa miettiä ja perua.😁

   Poista
 9. Kaunis ristipistotyö...monikäyttöinen;)
  oi mikä keikistelijä,killi-neiti 😻
  Nyt on kirjoitus-virheistä vapaa blogini 😏
  Hyvää sunnuntaita!Sude ,Sinulle 🤗🌷
  pysytellään terveinä !😷

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin muutaman kerran kurkkimassa blogiasi ja huomasin ettei tosiaan ole kirjoitusvirheitä. 😁😁😁 Jospa joskus vielä jatkaisit ? Meillä kaikilla on jotain virheitä ja vikoja, ihan täydellistä ihmistä ei ole olemassakaan. Minulla on kuulemma tapana suipistella suutani. Itse en sitä huomaa mutta muutaman kerran minulta on kysytty syönkö purukumia kun huulet liikkuu koko ajan. 😁 En ota stressiä siitä.😁😁😁

   Poista
 10. Mulle kans tuommoinen ristipistotaulu! Aivan ihana! Mun kuva, kissa puutuu. Kivat kisut sulla. Mulle on tullut kans tuo, ettei viitsi mennä lääkäriin, kun aina uusia vikoja löytyy. Kai ne on ajoissa korjattava, viat meinaan, mutta parempi olisi kun ei niistä tietäisi mitään. Lähdetään kirppiskierrokselle heti, kun kelit paranee. Nyt on niin liukasta ajella, ettei vanha enää uskalla. - siskos -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuommosia tauluja ei saa kuin kirppiksiltä jos hyvin sattuu onnistamaan.

   Poista