keskiviikko 30. kesäkuuta 2021

Joulu Juhannuksena


Ensimmäiset joululahjasukat valmiina. Isot miestensukat toivotulla jalkapallokuviolla. Kuvio löytyi pinterestistä ja on jälkeenpäin silmukoitu.


Ensimmäinen joululahja saatu.😊

Eräs kylämme nuorista rouvista oli lukenut blogistani että etsin ruskeaa Tennesee-lankaa. Kun sattui kaupungin kirpparilla näkemään, niin osti ihan minua varten.  Kun emme toisiamme juurikaan tunne, hän piti lankapakettia autossaan antaaksen sen kun kylällä joskus tapaamme. Eihän siinä mennytkään kuin kolme vuotta kun satuimme juhannuksena yhtä aikaa kauppaan. Onneksi lanka ei ole pilaantuvaa tavaraa, eikä haittaa vaikka kortissa onkin hyvän joulun toivotukset. Taas saan tehtyä muutaman apinan. Ihania ihmisiä meidänkin kylällä. 😘


Käytän noissa pehmoissani Dropsin Muscat-lankaa ja se onkin nykyään ollut kesäkuussa aina tarjouksessa. Silloin tulee tilattua reilu määrä ja säästyy monta euroa.

En vain ymmärrä miksi se pitää lähettää samasta paikasta samana päivänä niin monessa pikku laatikossa. Katti on kyllä tyytyväinen kun sai oikein rivitalon. Jokaisessa laatikossa pitää vuorollaan nukkua, pylly näkyy tuolta keskimmäisestä tällä kertaa.On niin kuuma että sekä katti, että katin heinä nuutuvat ikkunalla. Vaan eipä valiteta, kohta se on taas syksyn räntäsateet ja talven pakkaset. Nyt nautitaan. 

18 kommenttia:

 1. ihana tarina!
  ..tulee niin jouluinen olo:)))))))
  Kauniit sukat.
  oi,miten kiltisti tehty, ihmisillä on joulumieli -ainainen"
  Meillä ei oo kuumuus riesana,mutta itikat/sääsket ym...
  Oikein virkistävää Heinäkuuta,Sinulle Sude:)

  VastaaPoista
 2. Eihän jouluun olw enää kuin vajaa puoli vuotta.😉
  Meillä on kuumuuden lisäksi valtavasti paarmoja ja tietenkin niitä itikoita. Ei pitkään viitsi pihalla olla ettei vallan tule syödyksi.

  VastaaPoista
 3. nyt kyllä lisään ..
  puuttuvat ?johonkin hävinneet sanat+
  "höh"
  pölijähän oon,kun toiset kuumuudessa kärvistelevät.ja toivotan virkistävää ,aikaa:)
  Minun ajatukseni olivat """niissä joululahjoissa"",että vähän erillaista kujelmaa;)
  näin se käy kun väsyneenä kirijottaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tässä vähän virkistystä kaipaisi, mutta rantakin on niin kaukana ettei viitsi rollaattorilla lähteä. Tänään onkin poikkeus , vain 18 astetta ja tuntuu aivan kylmältä, haettava villatakki päälle. =)

   Poista
 4. Olen aivan allerginen tuolle jalkapallomenolle. Joka tuutista sitä tuli viikkokaupalla ja lopuksi koronat päälle. No mutta sukat ovat taatusti saajalleen mieleiset. Noitten lankojen kanssa on niin kurjaa, kun hyviä värejä ja laatuja lopetetaan. Onneksi sait vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi minulla on tallentava digiboxi niin ei tarvitse katsella urheilua eikä koronaa.
   Novita olisi kyllä saanut pitää Tennesee-langan joka oli niin hyvää. Samoin ruskeaa Muscattia ei enää Dropsi valmista ollenkaan. Harmillista.

   Poista
 5. En seuraa jalkapalloa, mutta on kyllä ihan superhienot!
  Olipa kiva yllätys, juhannuksen jouluiset Tennesseet - alkoi hymyilyttää tosi leveästi lukiessakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lankojen antajaakin vähän nauratti kun hän kertoi kuskanneensa niitä kolme vuotta. Pienelläkin kylällä voi mennä aikoja ettei tapaa joitakin ihmisiä moneen vuoteen.

   Poista
 6. Onpa hienot sukat! Ihan mieletön tuo lahjan antaja, todella ajattelevainen ihminen, kolme vuotta tosin on aika pitkä aika :D
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle Sude <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tästä blogin kirjoittelusta vaan hyötyäkin. Eipä olisi tämäkään vieras ihminen tiennyt muuten minun langantarpeestani. Kun emme toisiamme tunne niin veihän se vähän aikaa ennenkuin lahja tuli perille, mutta tuli kuitenkin.

   Poista
 7. Oikein hieno "joululahja" :) Nuivasti suhtaudun minäkin jalkapalloon ja koko television ohjelmiin. On vain 2 ohjelmaa mitä katon uutisten lisäksi. Kaikenkarvaiset ystäväni ja Uusi päivä. Molemmat uusintoja, mutta ei haittaa...
  Toivottavasti olisi virkistävämpi heinäkuu, kuin kesäkuu. Kun sais nukkua yöt, niin paremmin kestäisi kuumuudetkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minua ei kiinnosta urheilu ollenkaan ja koulussakin pinnasin urheilutunneilta mahdollisimman paljon.
   Minä pyrin seuraamaan kaikki luonto-ohjelmat ja tietenkin iltaisin englantilaisia salapoliisisarjoja. Midsomerin murhat esim. on oikein viihdyttävä.

   Poista
 8. En kommentoi jalkapalloa, mutta sukat ovat hienot!
  Kivaa alkavaa viikonloppua! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minähän teen sukkiin mitä pyydetään......vaikka se sitten olisi jalkapallo . 😆

   Poista
 9. Hyvän näköiset on sukat. Siinnä moni tulee kateelliseksi kun saajalla näkee nämä jalassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en jalkapallosta yhtään piittaa, joten eipä ole mieluiset itselleni. =)

   Poista
 10. Hei, huomasin Facebookin lankahamsterit ryhmää lueskellessani apinalankaa myynnissä. Vink vink siis https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.156005149846086&type=3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, mutta tulee turhan kalliiksi postimaksun kanssa kun en tarvitsisi kuin nuo kolme ruskeaa. Tilaan nykyään ulkomailta josta saan halvemmalla sopivaa lankaa.

   Poista