tiistai 18. toukokuuta 2021

Toinen rokotus


Nyt on sitten toinenkin rokotus otettuna ja toivottavasti se piisaa. Ensimmäisen jälkeen ei tullut mitään vaivoja, mutta nyt nosti toisena päivänä kuumeen ja yläkropan lihaksia särkee. Onneksi tuli käytyä hamstraamassa ruokaa samalla reissulla ja jääkaappi on täynnä. Ruoka ei kyllä maita, mutta saampahan hyvällä syyllä nyt ihan vaan makoilla ja nukkua koko päivän.


Eräs ystäväni lähetti suloisen kuvan kissoistaan ja haluan näyttää sen teillekin.. Siinä on kuivausteline päässyt parempaan tehtävään.  Aikanaan olen tähän maataloon antanut monet kissanpennut, mutta nykyäänhän meillä ei niitä enää synny. Näistäkään ei taida kukaan olla meiltä lähtöisin.

Nyt takaisin vällyjen alle sairastaamaan.





 

30 kommenttia:

  1. Olen kuullut jokusen muunkin sanovan, että toisesta rokotuksesta on tullut jotain oireita. Minulle ei siitä ensimmäisestä tullut mitään muuta kuin käsi pikkuisen kipeäksi, niin kuin olisin olkapään johonkin kopsauttanut. Toinen rokotus minulla on heinäkuun puolessa välin. Tietääpä nyt ettei sille ja sitä seuraaville päiville heti mitään suunnittele. Paranemisia sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa tosiaan varautua että se seuraava päivä on sitten ihan vaan lepoa. Aika monelle on kuulemma kuumetta nostanut.

      Poista
  2. Äiti valitteli myös, että oli tullut kipuja toisen rokotuksen myötä. Itse en ole saanut vielä ensimmäistäkään.
    Pikaista paranemista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla nosti kuumeenki yli 38, mutta onneksi on nyt jo laskemaan päin.

      Poista
  3. Parane pian! Meilla ei tullut kummallekaan isompia oireita piikeista. Miehen sisko sen sijaan oli toisen jalkeen tosi kipea parikin paivaa. Kuumettakin yli 39. Kaikki muut tuttavat ovat selvinneet helpolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei minullakaan ensimmäisen jälkeen ollut kuin käsi vähän kipeä, nyt sitten iski vaivat kunnolla.

      Poista
  4. Minä sain eilen ekan rokotuksen ja olkapää on kipeänä. Toivottavasti olosi alkais helpottua,paranemisia sinulle !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuume on jo laskusuunnassa toisena päivänä ja huomenna on pakko lähteä kauppaan kun kahvi ja maito loppuu. Suomalaiset mummot kulkee sisulla, ei niitä pienet vaivat kaada. 😊

      Poista
  5. Minäkin olen kuullut, että joillekin tulee toisen rokotuksen jälkeen oireita. Toisaalta naapurilla tuli ensimmäisestä, mutta ei ilmeisesti toisesta. Meillä on isännän kanssa toinen rokotus heinäkuussa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näyttää tosi monella olevan toinen heinäkuussa, niin myös tyttärelläni. Ei ole mukava jos heinäkuun helteillä nostaa kuumetta.

      Poista
  6. Joo mullakin on heinäkuussa seuraava. Vähän oli olkapää kipeä kaksi vrk ekan piikin jälkeen, mutta viikon päästä jalkoihin tuli outoja oireita. En tiedä johtuuko ne rokotuksesta, vai onko joku uusi tauti iskenyt. En ole vielä päässyt terveydenhuollon pariin tästä.
    On kyllä peloittava tauti jos sen ehkäisykin tekee vaivoja.
    Toivotaan että sulla ne menee helposti ohi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä kamala tauti kun ympäri maailmaa samanaikaisesti tappaa massoittain ihmisiä. Toivottavasti nämä rokotukset nyt tuovat vähän helpotusta tilanteeseen.

      Poista
  7. Olen kuullut sellaistakin, että rokote antaa hyvän suojan, jos nostaa kuumetta. Tiedä sitten, alkanut epäilyttää koko rokotushomma, mutta ei sitä uskalla ottamatta jättää jos vielä joskus aikoo matkailla ulkomaille. Parane pian ❤ kirppikset odottaa ☀️ Toivoo- siskos -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä rokotus pitää ottaa vaikka epäilyttäisikin. Ei se kyllä auta ulkomaanmatkailuun, meiltä Aurinkomatkat perui jälleen kesämatkan Turkkiin.

      Poista
  8. Lukaisin sisaresi viestin yuosta edeltä ja totesin hänen kirjoittaneen aivan kuin minä oli ajatellut! Siis että rokotuksen aiheuttamat oireet merkkaisivat parempaa vastuskykyä. Mutta sitä en tiedä minäkään, pitääkö väite paikkansa, mutta toivotaan niin! 👍😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen perusteella minulla pitäisi olla nyt sitten melkoisen hyvä suoja.😊

      Poista
  9. Minulla toiseen rokotukseen aika heinäkuun lopulla. Ekan kanssa selvisin päivän käsikivulla ja väsymyksellä, toivottavasti en saa muuta toisestakaan rokotuksesta.
    Voimia sinne Sude <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannatta kyllä varautua siihen että rokotuksen jälkeen on muutaman päivän kipeänä. Ei mitään suuria juhlia eikä muuta semmoista. 😊

      Poista
  10. Minulle, tai meidän työporukalle ei tullut juuri mitään oireita kenellekään. Justiinsa tuota rokotteen vaikuttavuutta sitten mietittiin, että onkohan se purrut ollenkaan...
    Mielenkiintoista olis nähdä, millaisen vipinän saisi kissoissa aikaiseksi tilanne, että joku kääntää kylkeä väärään suuntaan ja teline menisi nurin ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän ne ole niin viisaita kissoja, että liikkeet ovat harkittuja eikä petiä kaadeta 😸

      Poista
  11. Toisen rokoutuksen tuikkaavat ensi viikolla. Saas nähdä mitä tuikkaavat, sillä Astraa eivät enää töki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä onnistuin saamaan toisenkin Astraa ja hengissä tästä selviää. Pää-asia etteivät tuikanneet mitään kiinalaista tai Sputnikkia, jotenkin vaan on ennekkoluuloja niitä kohtaan.😝

      Poista
  12. Vastaukset
    1. Muutamassa päivässä tästä selvisi. Tänään meinaan jo jaksaa lähteä kauppaan kun ruoka alkaa olla lopussa.😊

      Poista
  13. Toivon että olosi on kohentunut. Mitähän mömmöjä nämä rokotteet ovat, kun niin paljon tulee oireita. Vähän arveluttaa, mutta ei tuo koronakaan kivaa ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan kuitenkin vähemmällä pääsee rokotteen kanssa kuin että tulis tauti. Kolmessa päivässä meni minulta vaivat ohi, pistokohta enää kipeänä. Harmi vaan ettei tämäkään auttanut, vaan Aurinkomatkat perui meidän elokuun Turkinmatkan, voihan rähmä, jo toista kesää.

      Poista
  14. Vähän oli oireita ekasta; palelua ja pään jomotustusta. Hyvin meni ohi . Nyt tänään sain toisen. Riippuu ilmeisesti rokotteesta miten oireita. Toisista tulee ekasta enemmän kuulemma ja toisista tokasta. Hyvä kun tulee jotain reaktioita, tietää elimistön toimivan ;) Ihana asia että on rokotuksia. Muistan lapsuudesta ja kouluajasta polioon sairastuneita(osa menehtyi) ja pikku-siskoni vaikeab hinjuyskän jne. Onneksi tuli rokotteita ja tubista puhumattakaan,

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä monesta pahasta on päästy kun rokotuksia on kehitelty.
      Minulla oli lapsena riisitauti, eipä taida sitäkään enää olla kun neuvolajärjestelmä on niin hyvä nykyään.

      Poista
  15. Toisesta piikistä on kuulemma moni muukin saanut oireita ja joku sanoi lohdutuksena, että oireet kertoo siitä, että elimistö puolustautuu tautia vastaan. Mene ja tiedä, pitääkö paikkaansa. Minulla on eka piikki takana ja toisen saan kesällä. Sairastaminen on ikävää, johtuu se sitten mistä tahansa, tartunnasta tai rokotteesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi tässä sairastamisen syyn tietää ja olo kohenee parissa päivässä.

      Poista