keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Maanantaina masentaa


Maanantai oli tosiaan niin masentava päivä. Mistään ei jaksanut innostua ja niinpä vain nukuin melkein koko päivän. Välillä vähän katselin telkkaa ja takaisin nukkumaan. Illalla vasta rahjustin postiakin hakemaan ja johan päivä piristyi heti. Laatikossa odotti pakettikortti. Katja Elämän pyörteissä blogista oli laittanut minulle lankaa tulemaan. Kiitos Katja, tuli niin sopivana päivänä :) Enköhän minä jotain keksi noistakin ja osalle onkin jo suunnitelma valmiina.

Tiistaina olin jo reippaampi ja "urheilin" polkupyörällä postiin. On se melkoista urheilua näin liukkailla keleillä. Jos olisin fiksumpi, niin hommaisin edes talvirenkaat pyörään ja kypärän päähäni. ;)Onneksi minulla on näitä lohduttajia. Mausu varsinkin on niin ihana. Se muistuttaa luonteeltaan enemmän isoa kilttiä koiraa kuin kissaa.

Nukkumajärjestys meillä on vakio. Mausu tyynyn vieressä, Mummo jalkopäässä ja Maija minun päälläni. Siitä ei poiketa. On se vaan niin lohdullista painaa yöllä poski vasten Mausun silkkistä selkää.

20 kommenttia:

 1. Kissat ❤️ Olipa tosiaan kiva yllätys postilaatikossasi ja oikein otollisena päivänä vielä.
  Mukavaa torstaita Sude!

  VastaaPoista
 2. Kyllä näillä ankeilla keleillä on ihan hyväksi vetää peittoa korviin ja olla vaan. Kyllä voisi kevät jo tulla. Nuo sinun kissat puhuisivat varmasti jos olisi kyky. Ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minun kissat puhuu ja minä melkein ymmärränkin =) Mausu varsinkin selittää pitkään mitä on nähnyt oltuaan vähän aikaa ulkona.

   Poista
 3. Olipa mukava yllätys tympeän päivän päätteeksi. Näillä keleillä on todellakin syytä olla varovainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se niin kiva kun löytää laatikosta muutakin kuin mainoksia ja laskuja ;)

   Poista
 4. Mä oon ehdottomasti sitä mieltä että jos heti aamusta on se ankea olo niin sitten sen pitää vaan antaa olla. Koska oon todennut että sitä vastaan taisteleminen on aika turhaa. Ja aika varmasti se seuraava päivä on jo parempi :) Ihanaa kun on unikavereita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi eläkkeellä voi pysyä sängyssä koko päivän jos siltä tuntuu ja tuntuuhan se aina välillä.

   Poista
 5. Ihana ja kiva yllätys. Kyllä se päivää mukavasti piristää =))
  Ompa ihania lohduttaja sinulla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tytärkin tuli käymään herkkukassin kanssa ja mitenkäs siinä enää sitten ole masentunut suu suklaata täynnä =)

   Poista
 6. Tuommoiset masennuspäivät on niin tuttuja. Mutta ei hätää. Luin useamman tekstisi ja taulusi tekivät taas lähtemättömän vaikutuksen. Mummot langalla on niin upea idea ja toteutus, että melkein kateeksi käy :D. Karhu on myös erinomainen. Toukkapussisi on hieno ja uskon, että oli hankala tehdä.
  Vai sellainen nukkumajärjestys teillä. Muksu meni sekaisin, kun muutettiin, se ei oikein tiedä missä nukkuu. Oli eilen keskellä lattiaa niin syvässä unessa, että säikähdin, onko kuollut ja piti töniä.
  Iloista kevättä sinulle ja kissoille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä sen tietää joka vuosi, että kevät on tulossa, kun masentaa entistä enmmän eikä mitkään lääkkeet enää auta. Onneksi ei ole yhtaikaa sen suurempia murheita päällä.
   Teen oikein perhepotretin. Karhu esittää poikaani ja tulossa on toinen karhutaulu, jossa ollaan minä ja tytär =)
   Minulla on ne parhaat nukkumakaverit, joita en muuksi vaihtaisi ♥

   Poista
 7. Meidän ihana Otto, entinen kisu nukkui aina mun vieressä ja yleensä tyynyn vieressä tai mun hiusten päällä :) Nykyisistä kissoista Rasmus nukkuu, milloin missäkin jos on sisällä, joskus jalkopäässä tai kokonaan toisessa huoneessa, Hipsu jää usein jalkojen viereen nukkumaan, mutta siirtyy myöhemmin lattialle tyynyn päälle, siitä sen usein aamulla löytää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavahan se on kun on joku nukkumakaveri. Mieluummin minä nämä kissat pidän, kuin ottaisin siihen jonkun piereskelevän ukonkörilään, hihihi.

   Poista
 8. Maanantai masentaa, se on taivahan tosi. Harmi vaan, ettei työssäkäyvä voi jäähä peiton alle murjottamaan. Pitää mennä ihmisten eteen ja esittää pirteää ja positiivista. Että se käy joskus hermoon! Eikä mulla ole edes kissaa, mutta kaipa se Vanhan herran yöllinen krohina käy kehräyksestä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos on hyvin koulittu mies, niin kyllä se yhden kissan korvaa hätätapuksessa =D

   Poista
 9. Huomenna pitäisi olla postilaatikossasi palkinto, tai viimeistään tiistaina. Ilmoitatko blogiini sen perille saapumisesta.sanosekukkasin blogista

  VastaaPoista
 10. Heipparallaa! Kiva, jos langoille on käyttöä! Noita nyyttejä kertyy nurkkiin jatkuvasti, vaikka kuinka yritän käyttää langat mahdollisimman tarkkaan. Meidän Myrsky-herra nukkuu aina minun kanssani junassa. Herään joka kerta, kun pitäisi kääntää kylkeä, koska reilun viiden kiloin punnus estää kevyen käännähdyksen.
  Iloista lopputalvea ja kevään odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kyllä keksin käyttöä langalle kuin langalle ;) Kiitos sinulle paketista.
   Mikäpä sen mukavampi sängynlämmitin talviöinä kuin pehmoinen kehräävä kissa.♥

   Poista