keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Tammikuun värini on ruskea


 Poikani toi ulkomaanreissultaan niin minulle sopivan tuliaisen ja nyt keksin sille hyvän paikan. Jouluinen kranssi muuttui vähemmän jouluiseksi ja  tiedotus osuu tulijoiden silmään heti ;) Näin pakkasella on parempi pitää kissat sisällä.

En tiedä olenko alkanut kulkemaan unissani, vai onko mummokissa oppinut kävelemään seinien läpi. Päästin yöllä mummon ulos pakkaseen ja yleensä se viipyy vain 15-30 minuuttia siellä. Odottelin aikani ja menin sitten nukkumaan. Yöllä nousin kaksi kertaa, etsin koko kämpän läpi ja kurkistelin ulos, josko kissaa näkyisi, ei missään. Aamulla heräsin tietoon, että nyt se on kuollut ja ajattelin lähteä heti etsimään ruumista. Vaan kun menin kamariin, niin siellähän se rötkö makasi keskellä pöytää.  Tämä oli jo toinen kerta kun tämmöistä sattuu. Olenkohan tulossa jo vanhuudenhöperöksi ? =)



Kiitos joulunalla saamieni lankojen, apinoita on taas syntynyt. Tammikuun värini "Vuosi väriterapiaa"- haasteessa on ruskea ja apinani ovat ruskeita. Tämä porukka lähtee Skotlantiin, jossa tyttärelläni on jo yli 4 vuotta ollut nettikaveri, miespuolinen. Tietoja on pikkuhiljaa tihkunut minullekin ja tuntuu olevan herttainen perhe. Koska heillä on monta sijoituslasta ja pari omaksi adoptoituakin ja äiti on kuulemma ihaillut apinoitani, niin päätin lähettää heille muutaman. Kovasti odottavat siellä että tyttöni tulisi käymään kylässä. Minä tietenkin näin jo unta , että olin pojan äidin kanssa järjestelemässä häitä, hihihi. Sehän olisi oikein mukavaa. ;)



Kissatytöillänikin on alkanut käymään tumma ja tulinen ihailija. (Parempaa kuvaa en saanut napattua).Sinä se olla kököttää oven vieressä pöydällä usein yö-aikaan kun menen ulos käymään (tupakalle). Leikattu kolli, mutta taitaa olla seurankipeä. Mummo ja Mausu pelkäävät sitä, eivätkä uskalla ulos, mutta pienin ja pippurisin Maija antaa kyllä lähdöt meidän ovelta. Maijahan ei pelkää mitään, paitsi harakkalaumaa.

Ulkona sen verran pakkasta, etten viitsi nokkaani ulos pistää tänään, mutta onneksi taas kohta lauhtuu ja sitten ponkaisen taas pyörällä kylälle. Mukavia pakkaspäiviä teillekin kaikille.

23 kommenttia:

  1. Kranssi on kaunis. Ihana apinaperhe ja komea on kosia kolli =))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse kranssi on Vammaisten Työpajan tuotoksia ja se on minusta sopiva kehys pienelle kyltille.

      Poista
  2. Hauska tuliainen <3
    Kylläpä kisu osasikin säikäyttää.
    Kivaa keskiviikkoa!

    VastaaPoista
  3. Ihana kranssi, hyvin sopii kyltti siihen! ja voi miten söpöt apinat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yksinään kyltti olisi ollut niin huomaamaton, nyt pistää heti silmään =)

      Poista
  4. Tumma ja tulinen ihailija! Näytä Maija rohkeana tyttönä vaan mitä mieltä olet! - Pepsi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein palavakatseinen ihailija, ei vaan kiinnosta meidän tyttöjä =)

      Poista
  5. Kissat on niin vikkeliä liikkeissään joskus, ei niiden kanssa aina ajatus eikä silmät pysy perässä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä saa etsiä eikä löydy mistään. Sitten ne vaan ilmestyy jostain, enkä ymmärrä mistä =)

      Poista
  6. Niin tuntuu viihtyvän kissat meidänkin pihassa, kun tuun kotiin on pikkuisia tassunjälkiä pitkin kuljeskeltu ympäriinsä. Mulla on vanha tyyny jonka päällä saavat lepäillä reissuillaan, tassujen painaumat näkyy, että on käyty.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kohta onkin taas kevätjuoksujen aika ja alkaa kollit mouruumaan nurkissa. Vaikka meidän tytöt on leikattuja, niin silti kollit jaksaa kytätä niitä =(

      Poista
  7. Hauskoja apinoita oot jälleen tehnyt, varmasti ovat mieluisia saajalleen. Kollikatti on kyllä mustanpuhuva ja kiiluvasilimänen, mutta tuskinpa kuitenkaan mikään vaarallinen peto. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan kiltti poika tämä Zorro on, meidän tytöt vaan ei halua hieroa ystävyyttä sen kanssa =)

      Poista
  8. Kivan näköinen tuo ovikranssi. ja tietysti taas hienot apina. On tainnut tyttö äitiinsä tulla,kun sydänystävää ulkomailta... Mahtava on tuo kisulusulhanenkin,joka tyttöjä oven takana odottelee:) Minullpa tässä sitterissä vieressäni köllöttelee 3k-ikäinen pojan pallero. Kun vaan vilkaisenkaan häneen päin,niin saan leveitä hymyjä,niin naurettava se mummi on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin niin toivon, että tytär löytäisi mukavan miehen ja minä pääsisin vauvoja hoitamaan. Voisin vaikka muuttaa Skotlantiinkin perässä sen takia =)

      Poista
  9. Tosi nätti kranssi. Tuollaisen minäkin haluaisin oveen, ei saa linnutkaan hakattua rikki. Taitaa mummokissa nyt vedättää sinua oikein olan takaa. Näyttäiskö keskisormee, jos hänellä sellainen olisi. Ihanaa lahja Skotlantiin eikä yhtään ihme, että hekin tykkää apinoistasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mummokissa on meillä koko porukan pomo, minunkin. Kyllä se niin hyppyyttää minua öisin ovea availemaan. Nykyään on pitänyt unirytmikin muuttaa samanlaiseksi kissojen kanssa, muuten ei saa levättyä tarpeeksi. Yöt valvotaan ja päivällä nukutaan monen tunnin päikkärit =D

      Poista
  10. Sulla ruskea on apinoiden väri, mulla leijonan ;) Eläimellistä mummokaartia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoilla seuduillahan ne asustaakin. Näin vanhemmalla iällä saa jo harrastaakin eläimellistä menoa ;)

      Poista
  11. Mahtava idea tuo kranssi kyltin ympärille.Ja kyltti myös!Laskin kerran vahingossa erään talon kisun ulos kun ovessa ei ollut minkäänlaista varoitusta:S.Ja nuo apinat-niiiin ihania!

    VastaaPoista