torstai 10. syyskuuta 2015

Ihana Noro


Olen jo pitkään ihaillen katsellut kuvia Noro-langasta ja siitä tehdyistä neuleista. Liian kallista vaan ostaa tämmöisillä eläkkeillä. Vaan nytpä minulla on sitä kaksi kerää ja vielä lempivärissäni. Tämä kuuluu niihin lankoihin, joista teen vain itselleni, en raaski toisille annettaviin käyttää . Välillä saa hemmotella itseäänkin =) Joulun jälkeen kun on aikaa enemmän pistän tämän puikoille.


Tässä koko mahtavan ihana paketti jonka sain Enkulin käsitöistä. Hänellä on joka kuukausi musiikkihaaste ja minä satuin voittamaan arvonnassa elokuun voiton. Niin tykkään näistä muistakin langoista. Toisestakin kirjavasta taitaa tulla ihan itselle huivia tai jotain kaulaan. Ja enhän minä olisikaan nainen, jos tuosta suklaasta olisi vielä jotain jäljellä, kaik män jo =) Kiitos Enkulille niin mieluisasta paketista, olet ihan nimesi veroinen, enkuli ♥

Enkulin käsitöissä on esillä aina hurmaavia kortteja, kannatta käydä kurkkimassa.

Eikä siinä kaikki, postissa on tulossa toinenkin arvontavoitto, joka sekin on lankaa, mutta siitä sitten toisella kertaa. Juuri viime kommenteissa kirjoitin, että olen päättänyt olla ostamatta lisää lankaa ennen joulu, mutta jos jostain satun saamaan, niin sitä ihanammalta se tuntuu. Kyllä, ihanalta tämä nyt tuntuu ♥Tällä hetkellä minä vaan värkkään näitä apinoita joulua varten ja kohta pitäis alkaa Peppien ja kettujen teko.
Sukkapuikot näyttävät kyllä niin houkuttelevilta, että välillä ihan salaa tartun niihinkin =)

13 kommenttia:

 1. Ole hyvä. Ihanaa, että tykkäsit väreistä. Vakoilin vähän neuleitasi, mutta taidat olla kaikkiruokainen värien suhteen. Ajattelin siis, että nyt saat värien voimaa liukuvärjätyistä langoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et olisi paremmin voinut valita. Tykkään juuri iloisista liukuvärjätyista langoista, mutta yleensä neulon saaduista tai kirpparilta löytyneistä langoista. Ainoastaan apinalangat tilaan ihan oikeasta lankakaupasta ja ne onkin sitten sitä värikkäämpiä =)

   Poista
 2. Onpa hyvä voittopaketti ollut. Ihanaa kun saa lahjaksi juuri sitä omaa lempilankaa.
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla ei ole koskaan ollut varaa ostaa tätä lankaa, siksi se tuntuukin vielä ihanammalta.

   Poista
 3. Onnea voitosta ihan oikeaan osoitteeseen meni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täältä kaikki langat saavat hellän ja rakastavan kodin. Tunnustan olevani Suurhamsteri, enkä raaskisi koskaan luopua yhdestäkään langasta. Täytyyhän niitä olla jemmassa pahan päivän varalle =)

   Poista
 4. Kyllä maailma järjestää langat oikeaan osoitteeseen <3 Hienosti oli enkuli tässä apuna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuntuu tekevän ja lisää hain postista tänään =)

   Poista
 5. Aivan ihania palkintoja taas voitit. Kyllä sinä olet onnettaren lellikki kun aina voitat. Kirjoitan täällä Vanhanpojan huumassa, kun tuoksu on niin huikee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toiset huumaantuu Vanhoista pojista, toiset langoista, kukin tavallaan =D Sitä paitsi, minulla kun ei ole onnea rakkaudessa, niin sitten arvonnoissa, onneksi =)

   Poista
  2. Vai viel Vanhanpojan huumaa, onneksi on edes se vanhapoika.

   Poista
 6. Mahtava lankapaketti, Onnittelut voitosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä milloin raaskin käyttää noita, kun niitä on niin mukava katsella ja hypistellä ihan tuommoisenaan =)

   Poista