perjantai 12. joulukuuta 2014

Pientä Joulua


Joululta on jo tuntunut tämä viikko, kun posti on tuonut paketteja  jatkuvasti =)
Kolmonen on kohtalon numero minulle. Sekä hyvää että pahaa tapahtuu aina kolme kertaa. Tällä kertaa voitin kolme kertaa arvonnoista.

Tämän ihanan kankaasta tehdyn joulutähti-rintakorun sain Marin joulublogista. Aivan hurmaava, kuva ei kerro totuutta. Meinasin että kauniilla ilmalla laitan sen harmaata huopahattuani piristämään, mutta tämmöisillä vetisillä keleillä en raaski, ettei rönttäänny. Kiitos Marille, tämä on upea. Korttikin on niin kaunis, varmaan Marin itse tekemä. Se on jo seinällä koristeena.


Mintun joulublogista sain apuja lahjojen käärintään ja suun makiaksi. Olipa vaikea kuvata kun kiiltelivät niin kovasti =) Havaitsin kaupassa joulupaperit niin kalliiksi, että päätin paketoida lahjat valkoiseen paperiin. Näistäpä saankin nyt niihin väriä ja loistetta.  Nuo tonttutarrat ovat niin suloisia, että niitä en oikein raaski käyttää =) Pidän ihan vaan itselläni. Kiitos Minttu, näistä on hyötyä minulle.


Vaan entäs sitten nämä ♥ Tylsä mörökölli osottautui vähemmän tylsäksi laittaessaan nämä minulle tulemaan =) Todella kaunis pellavainen "tötterö", jonka sisältä löysin jouluisia nameja  ja soman kissamagneetin. Tötterö ja kissa ovat hänen itsensä tekemiä ja suloisia molemmat. Tötterö on jo seinällä, namit odottaa joulua, mutta kissa se vasta pääsikin kunnia paikalle =) Se on kiinni vanhassa venäläisessä peltipostilaatikossa, jossa säilytän kaikkia laskuja ja muita tärkeitä papereita.  Kisu saa nyt vahtia niitä silmä tarkkana =)  Kiitos sinulle oikein paljon Ei Ollenkaan Tylsä Mörökölli ♥


Joulua kohti mennään sorkat kopsuen. On tämä kummallista aikaa. Ensin häslätään ja sählätään ja stressataan monta viikkoa, sitten äristään pari päivää silkasta väsymyksestä ja ihan huomaamatta se onkin sitten ohi ja päästään odottamaan seuraavaa joulua.
Noh, meitähän on niin moneksi. Minä tunnustaudun parantumattomaksi joulusähläriksi. Joulukoristeita, lahjoja ja herkkuruokia pitää olla =) Siskoni puolestaan pakkaa perheensä ja karkaa taas Kanarialle joulua karkuun. Kukin tyylillään.

35 kommenttia:

  1. Olen myös usein huomannut että ilot ja surut kulkee käsikynkäs kolmisteen vuoron perään.
    Tunnustaudun kyllä jouluihmiseksi, sählään ja söhellän, väliin väsymyksestä koppuras kiukkuankin lähinnä itselleni. Joulu kaikkine koristeineen, kirkkaine väreineen jne on vaan niin ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Johan sen vanha kansa tiesi kun sanoi että "ei kahta ilman kolmatta" =)
      Onhan se mukavaa kun saa edes joulun alla hössöttää hyvällä tekosyyllä =)

      Poista
  2. Onnea voitoista! Toivottavasti kamppaavat ne 3 pahaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taika on särkynyt, sillä näköjään olen voittanut jo neljännestäkin arvonnasta =)

      Poista
  3. Sinullahan on ollut oikein kunnon pikkujoulu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulu meillä sitten onkin vaatimattomampi kun tytön kanssa ollaan kahdestaan. Kodin kyllä koristelen, mutta ruoat ostellaan kaupasta valmiina.

      Poista
  4. Hienoja voittoja! Mä osallistuin pitkästä aikaa ja heti voitin Etanaellin arvonnassa. Tosi kiva sekin palkinto, huomenna saan sen.
    Mutta, sulta sain nyt mainion idea: mun Vili The Apina pääsee kans olkipukille ratsastamaan! Kiitti tästä ideasta. Kun se mun enkelikin pääsi enemmän esille niin on se kiva Vilinkin päästä, vaikk se kyll on aina näkösällä tossa lampunjalassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän minä sen jo kateellisena huomasin, että sinä sen palkinnon nappasit =) Noh, sallin minä toistenkin voittaa välillä, hihihih =)

      Poista
  5. Ooooi, plajon olet voittanut, olet onnettaren suosiossa :) Kiva, jos tykkäsit ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäsin kovasti ja tötterö on jo näkyvällä paikalla joulua koristamassa ♥

      Poista
  6. Upioita voittoja, onnea...Tuo Kanariajoulukin ois kyllä makia kokia , hih :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olishan se mukava olla jossain toisten passattavana jouluna, mutta en sentään halua Etelä-joulua, vaikka muina aikoina sinne hingunkin.

      Poista
  7. Ihania paketteja olet saanut! Olet sitten varmasti ollut kilttinä koko vuoden :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai minä olen kilttinä AINA............luultavasti.........tai ainakin joskus =D

      Poista
  8. Onnea upeista voitoista sie oot kyllä onnetarten suosikki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän se onni minuakaan koko ajan potkin, mutta parempi niin. Johan sitä muuten olisi takapuoli hellänä ja mustelmilla.

      Poista
  9. Apinoille terkkuja, ne on vaan niin söpöjä, että pukkikin kalpenee. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja niitähän syntyy koko ajan kyllästymiseen asti lisää. Kunhan pääsen sinne viiteen sataan, niin sitten taas arvotaan semmoinen =)

      Poista
  10. Sinullapa on ollut onnea arpajaisissa!

    Taalla Israelissa joulu menee helposti ohi. Venalaisten suosimassa makeiskaupassa nain kylla suklaajoulupukkeja. Niita taidan ostaa muutaman kotiin koristeeksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin katselemassa kuviasi ja aika hurjalta näyttää. Meillä satelee lopultakin lunta ja on niin rauhallisen tuntuista.

      Poista
  11. Onnittelut hienoista voitoista! :) On sinulla vaan sudemainen tuuri noissa arpajaisissa. Teillä taitaa olla siellä jo enemmän lunta ja jouluisempaa kuin meillä täällä puolivälissä Suomea, vaikka eilen satoikin hiukan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuuri taitaa johtua siitä, kun osallistun noihin arvontoihin niin ahkerasti =)
      Lunta tulee koko ajan lisää enkä minä iloitse siitä ollenkaan. Polkupyörällä on tosi vaikea ajaa tuolla auraamattomilla sohjoisilla teillä, enkä enää jaksa kantaakkaan ruokakasseja kotiin, joten pakko on pyörällä päästä.

      Poista
  12. Hienot voitot, onnittelut!! Olen myös vähän joulusähläri (hyvä nimi muuten). Itsekkin tein ja stressasin joulumyyjäisiä ja nyt ne on ohi :) Hyvä niin, nyt pääseekin kutomaan kunnolla"!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin mukavan tuntuista kun pääsee tekemään rauhassa omia juttuja. Tähän asti on tullut tehtyä vain myyntiin meneviä, sillä kyllä sillekin rahalle on tarvetta. Hyvähän se on että kauppa käy, mutta kyllä välillä on hyvä päästä rauhoittumaan omien lempitöiden pariin =)

      Poista
  13. Olet uskomaton arpajaishai! Onneksi olkoon. Kyllä joulu pitää olla Suomessa ja syödä hyviä jouluruokia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos ei onnea rahassa,niin rakkaudessa, sanotaan. Vaan kun minulla ei ole ollut onnea rakkaudessakaan, niin ompahan sitte arvonnoissa =D
      Minä tarvitsen jouluuni kaikki ne ihanat vanhat joulukoristeet ja eihän niitä voisi ulkomaille raahata=)

      Poista
  14. Mukavia palkintoja. Iloista mieltä jouluhäslinkeihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eilen siivosin koko päivän ja huomasin että ei se niin ikävää olekkaan =D Meillä kyllä näkyy työn jälki heti kunnolla =D

      Poista
  15. Kivoja palkintoja!

    Onneksi joulu tulee vähemmällläkin häsläämisellä. Tietty perinteiset koristeet pitää esille levitellä, tietyt syömiset olla ja siivotakin vähän tarkemmin.
    Tykkään tästä joulun odottelusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaan kun on tämmöinen himohamstraaja, niin ei pelkkä pintasilaus riitä =D Raivaustraktoria lähinnä kaipaisin avuksi =D

      Poista
  16. Onnea mukavista voitoista. Muakin on viime aikoina lykästänyt, mutta eiköhän se kiintiö tullut taas tältä erää täyteen. Tuntuu olevan vähän niin kuin kausiluontoista meikäläisellä.

    Juu, eikös se marttaliiton vinkki ole, että jos ei aio jouluaan komerossa viettää, ei kannata komeroita jouluksi siivota=D

    VastaaPoista
  17. Pitkään aikaan en mitään voittanutkaan ja nyt niitä tuleekin pötkössä.=)
    Juu, meillä ei parane vieraitten mennä kaappien ovia aukomaan. Ei tiedä mitä sieltä kaatuu päälle. Ulkokomerokin on nyt niin täynnä, että piti laittaa oikein pönkkä oven eteen =D

    VastaaPoista
  18. Miullakin on vaikka mitä vielä tekemättä, mutta jos ei ehdi siivota niin sit joulun jälkeen.. Huomenna on leipomis päivä sit ens viikon tiistai päivä meneekin laatikoitten teossa sit saa tulla meillel joulu. Minunkin siskon lähte jouluksi Kuola lumpuriin minä vietä aina joulut Oulussa jossa asun käyn tytön luona syömässä ja sit menemme haudoilla käymään sit mennään miehen kaksois veljen luo katoon pikku lasten joulua. Ihana nähdä pienten lasten kirkaat silmä, kun pukki tulee.. ehkä muutaman vuoden päästä mekin näemme jos kaikki menee hyvin miten iloisesti tytön poika tulee ottaa joulua vastaan. Tytöllä laskettua aika 23.4. 2015. Sitten minustakin tulee mummi ( minulla on vain yksi lapsi). Rakaudella ja ystävyydellä Nukkekoti Lounatuuli..Iloista joulun odotusta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pienet lapset tuokin sen oikean joulun tunnun. Oikein Hyvää Joulua Sinulle ♥

      Poista
  19. Ole hyvä ja kiva, kun kelpas ja käyttöä löytyi. :)

    VastaaPoista