tiistai 7. lokakuuta 2014

Urakka valmis


Muutamaan viikkoon en ole muuta tehnyt kuin virkannut, virkannut ja virkannut. Viimeiseksi tein vielä nämä Pepit.

Sitten vielä koko porukka ryhmäkuvassa ennen matkaan lähtöä. Heihei, terveisiä Saksanmaalle.
Nyt tuntuu että sukan kutominen voisi olla oikein mukavaa..... välillä =) Myös talvivaatteitten esille kaivaminen voisi olla jo ajankohtaista. Alkaa kesähepenissä jo vähän palelemaan.

Meillä päin nuo lääkäripalvelut alkavat olla jo suuri vitsi, ei voi muutakaan sanoa. Tilasin tänään aikaa hammaslääkäriin ja sainkin sen......19.1.2015. Toisaalta, olen vain helpottunut kun se on niin kaukana tulevaisuudessa, eipä tarvi pelätä vielä vähään aikaan. Toivottavasti ei vain ala särkemään nykyistä enempää. Toki yksityisiä lääkäreitä olisi tarjolla kauempana, mutta niihin tarvitsisin saattajan, kun joudun ottamaan esilääkitystä pelkäämisen takia. Eikä kyllä olisi kiva istua linja-autossa kovin lääkepökkyrässä suu verta valuen, hihihi. Voisivat viedä vaikka putkaan suoraan =D

41 kommenttia:

 1. Hienoa! On tuo niin komea porukka, että ihan kateeksi käy. Kettu etenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, näitä on niin mukava näpräilläkin.

   Poista
 2. On siinä komea porukka tehtynä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku järkevämpi olisi käyttänyt tuonkin ajan sukkien kutomiseen =D Minä vaan tykkään hullutella.=)

   Poista
 3. Iloinen ja värikäs matkaseurue!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä iloisempi lanka, sitä mukavampi virkata =)

   Poista
 4. Ootpas sie ollu ahkera. .siinä on koukku savunnu ihan kunnolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On savunnut ja yksi jo vääntynytkin pilalle . Eikä tämä ole ahkeruutta, vaan pakkomielle =D

   Poista
 5. Hyvänen aika mikä upea rakka. IHANIA.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaan kyllä olen helpottunut kun sain ne laitettua pakettiin.

   Poista
 6. Kyllä tuossa vaan saa ahkeroida, että tuollaisen määrän saa matkaan :/ No onneksi nyt vaihteeksi pääset tekemään taas itsellekin jotakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt meillä kilkattaakin sukkapuikot ja se tuntuu tosi mukavalta vaihteeksi.

   Poista
 7. Emäntä: Hieno sakki! Minäkin tilasin tammikuulla hammaslääkäri aikaa. Puolen vuoden jonon ilmoittivat olevan. Elokuulla pääsinkin sitten näyttämään hampaitani eli hiukan yli puoli vuotta meni :-) Sen jälkeen olen saanut seuraavan ajan 3-4 viikon päähän reikien paikkaukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi ihmkisellä pitää olla hampaat :( Valvoin pari yötä viisaudenhampaan takia ennenkuin uskalsin mennä päivystävälle vedättämään sen pois. Nythän mulla vasta leuka onkin kipeä, mutta onneksi viimeistä kertaa tuon hampaan takia :)

   Poista
 8. Ihan mielettömän ison urakan olet tehnyt!! Onnea vaan heille matkaan:) Voit olla ylpeä itsestäsi ja noista matkaan lähtevistä! Tuntuuko yhtään hartioissa, vai osaatko ottaa virkkaamisen niin rennosti ettei mikään lihas ala jumittaa.. Mulla ollut tekeillä jotain pientä pöllöä koko syksyn, en ole edes vanua saanut ostetuksi joten saas nähdä minkä vuoden joulumyyjäisiin pöllöt valmistuu;)
  Itse vaihdoin hammaslääkäriä pelon takia, ystävä vinkkasi löytäneensä lääkärin joka todella osaa käsitellä pelkopotilaita. Suosittelen lämpimästi kysymään yksityisiltä asemilta(ainakaan täällä ei julkisella puolella ole vaihtoehtoja) sopivaa lääkäriä kertoen pelosta, niin ei tarvitse sitä lääkitystä, eikä asia kalva mielessä kuukausitolkulla :) Ihanaa syksyä Sude:) t. kettufani Etelä-Savosta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä virkkailen nojatuolissa, jossa on käsinojat korkealla. Kyynärpäät käsinojilla niska saa olla levossa eikä kipeudy. Heti huomaan kyllä jos muualla virkkailen.
   Täällä pikkukylillä ei ole kuin kunnallinen hammashoito ja yksityisille on pitkä matka linja-autolla. Kun oliskin rahaa mennä semmoiselle, joka nukuttaa ja laittaa kerralla koko suun kuntoon =) On vaan kuulemma tosi kallista.

   Poista
 9. Mahtava määrä ihania hahmoja, hyvää matkaa täältäkin koko iloselle porukalle.
  Ollaan myö siun kanssa kaks höpsöä, iloitaan siitä ettei heti pääse hammaslääkäriin :)) mutta kun se on niin kamalaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just jouduin menemään päivystävälle kun särki niin mahdottomasti viisaudenhammasta. Ei kerenny edes pelätä kunnolla kun pääsin heti aammusta soiton jälkeen. Ihanaa kun ei enää tarvi pelätä tuon ex-hampaan takia =D

   Poista
 10. Aivan ihania nuo sinun apinat ja pepit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen minä niin mielissäni kun niitä menee vielä. Niistä saatava raha on niin tarpeen minun "tekohammaskassaan" =D

   Poista
 11. Aah miten ihania Pepitkin ovat. Kyllä olet ollut ahkerana! valtava määrä ja valtava työ. Ai,pelkäätkö sinäkin hammaslääkäriä. Niin minäkin ja ainoa mikä siellä vähän on sattunut viimevuosina on puudutuspiikki:) Silti ei auta järjen ääni,joka kerta hulluna pelkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi nykyään puudutetaan kunnolla kun vaan pyytää. Vaan on tämä jälkisärkykin kamalaa kun viisaudenhammas poistettiin. Sieltä lapsuudesta kai tämä pelko juontaa, ei silloin ollut näin kivutonta hammaslääkärissä käynti.

   Poista
 12. Aikamoinen katras matkaan lähdössä:) Minä pääsin hammaslääkäripelosta, kun osui kohdalle hyvä lääkäri. Tiedän kyllä, ettei kaikille siihen pelkoon auta mikään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerran osuin minäkin aivan ihanalle päivystävälle hammaslääkärille, vaan kun en huomannut ottaa nimeä talteen. Sen tytön käsittelyssä en pelkäisi mitään. Viime vuonna osuin semmoiselle, joka joutui hakemaan toisen apuun kun ei itse saanut hammasta vedettyä pois. Johan siinä ehti ruveta pelottamaan oikein kunnolla.

   Poista
 13. Jo on porukalla kokoa. On siinä saanut sinun virkkuukoukkusi kyytiä. Ovat kyllä niin ihania nämä sinun apinasi ja Peppisi =))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän siinä sai koukku heilua ja yksi vääntyi pilallekin. Kaikki muu kotityö jäikin sitten tekemättä. Vaan yksinelävällä ei niin väliä milloin siivotaan tai nukutaan =D

   Poista
 14. Komea porukka ja takana melkoinen urakka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja nyt pitäis ottaa sukkaurakka, että kaikki haluavat sukulaiset saisivat joululahjasukkansa ;)

   Poista
 15. Mahtava joukko on saksalaisia lähdössä ihastuttamaan <3. Täälläkin talvi vaatteita pikkuhiljaa kaiveltu vinniltä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voivoi kun ne minun talvivaatteet on ulkokomerossa kaiken muun kaman takana ja siinähän se homma onkin ennenkuin ne löytyy =) Kai se on sekin homma pakko tehdä ettei vallan palele talvella =D

   Poista
 16. Aikamoisen urakan olet vetänyt läpi! upea jengi matkaa Saksaan:) Ja luultavasti saat taas uuden tilauksen.
  Juu lääkäriin pääsystä voi vaan unelmoida, saa olla todella pää kainalossa tai hammas solmussa, jotta pääsis näkemään edes vilauksen lääkäristä. Vasta odotin hammaslääkäriin pääsyä muutaman kuukauden. Kun sitten se päivä viimein koitti, totesi lääkäri, ettei nyt alkaisi korjaamaan moista vaivaa, kun ei ole edes tulehdusta hampaan juuressa, olin hoitanut liian hyvin. Niinpä sitten kiitin ja sain laskun kotiin.... ja vaiva on olemassa edelleen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän sitä nyt niin vain mennä lääkäriin . Minä sain sentään ajan yleislääkärille, mutta juuri kun olin nousemassa linja-autoon, tuli soitto että aika on peruttu. Päätin ettei tupata kun ei tykätä, enkä tilannut uutta aikaa. Onhan nuo vaivat tuntuneet ennenkin patantuneen ajan kanssa ;D Päivystävälle hammaslääkärille pääsinkin sitten tunnin sisällä, enkä kerennyt edes kunnolla pelästyä. =D Kunhan jälkisärky vielä helpottaa, niin kyllä sitten on taas mukava olla.

   Poista
 17. Onnittelut valmistuneesta katraastasi, aivan ihania ovat.
  Meilläpä on aivan rentouttavan ihana laulava hammaslääkäri:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisköhän muuttaa sinne. Minäkin haluan laulavalle lääkärille =D

   Poista
 18. Kokonaisen pienen kylän väki lähdössä maailmalle! :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan noita ja lisää pitäis kai tehdä oman kylän joulumyyjäisiin. Täytyy takoa kun rauta on kuumaa ;D

   Poista
 19. On noissa ollut virkkaamista. Aivan ihana porukka lähdössä maailmalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan niissä oma hommansa, mutta jotainhan sitä on tehtävä ettei vallan tylsisty yksin täällä möllötellessän ;D

   Poista
 20. Hauskoja virkkauksia sinulla täällä. Ja tuolla idealoota-blogissahan on vaikka mitä ihanuuksia. Itsekin olen hurahanut noihin amigurumien virkkaamisiin. Kirsi (tahtisade.vuodatus.net)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että löysin tätä kautta mukavan blogisi. Siellä olikin kaikenlaista kivaa.

   Poista
 21. Kiitos linkistä. Yleensä olen laiska ohjeista tekemään, mutta tämä hirvi voisi olla mukava jollekin hirvimiehelle antaa.

  VastaaPoista