perjantai 16. joulukuuta 2011

Hyvänmielen päivä

  Pikkupaketit on saatu postiin ja kerrankin ajoissa. Tänä vuonna tein näitä Laku-Pekkoja jotka on helppo sujauttaa kirjekuoressa menemään. Linkki ohjeeseen on jossain tuolla Idealootassani.
......
Tänään aloin miettimään, etten ole koskaan kunnolla kiittänyt sosiaali-virkailijaa, joka on vuosikymmeniä hoitanut asioitani aina tarpeen vaatiessa. Niinpä nappasin viimeisen apinani kainaloon ja marssin sosiaalitoimistoon.
Huomasi kyllä, että virkailija oli mielissään ja kun hän vielä nousi halaamaan minua, niin kyllä tuli hyvä mieli itsellekin. Se hyvä mieli on sitten säilynytkin koko päivän.  Onneksi tuli mentyä, sillä hän kuulemma onkin viimeistä joulua töissä ennen eläkkeelle siirtymistä. Minkähän takia minäkään en aikaisemmin ole tajunnut käydä ihan vaan kiittämässä. Monta muutakin ihmistä olisi edes kunnon kiitoksen ansainnut. Suomalaiseen luonteeseen ei vaan jotenkin kuulu halaaminen ja kiittäminen. Vahinko.

Kotia palatessa oli vielä tullut postiakin.
 Joku aika sitten voitin Tintin arpajaisissa ja nyt tuli tämä tarpeellinen paketti. Langat on kuulemma apinatehtaan tuotannon varmistamiseksi :) ja tämä toinen , heijastinkukka, on todella tarpeen. Häpeä tunnustaa, että illalla koiraa lenkitettäessä sillä on kyllä heijastinvaljaat, mutta minulla ei mitään. Täällä maalla tietkin on niin pimeät. Nyt lupaan laittaa tämän rintapieleen ja toisen vielä killumaan taskunsuusta.
Kiitos Tintti, tarpeeseen tuli :)
....
Meillä asuu Tonttu Tohelo. Siivotessa löytyi viime jouluksi ostettu joululahja. Onneksi ei ollut syötävää, ettei ollut mennyt pilalle. No nyt sitten on hukassa kaksi uutta lahjaa eikä löydy mistään. Näinköhän minä taas hommasin lahjoja valmiiksi ensi vuoden joulua varten. Ainakin hyvissä ajoin hommattu :)

10 kommenttia:

 1. Muistathan nyt käytää tuota heijastinta ja voisit ostaa itsellesikin heijastinliivin.

  Ihana tuo edellisen postauksen kuva. Apinat ovat päässeet pitkälle (ja Kaapo on meilläkin yhä vain yksi suosikkileluista, joka pitää ottaa mukaan kaikkialle).

  VastaaPoista
 2. Mä yritän kiittää ja muistaa ihmisiä, mutta enemmänkin voisi.
  Syksyllä käytiin porukalla Fasun tehtaalla, opas oli oikein kiva. Mä sitt virkkasin ton lakupekan ja lähetin hänelle kiitokseksi.

  VastaaPoista
 3. - Kyllä on sosiaalityöntekijä ollut tyytyväinen. Siinä toimistossa harvemmin saa kiitosta.
  - Ihana lakuupekka. Mikäpä on tehdessä, kun kerran osaa.
  - Mukava lankalahja Tintiltä!!
  (vai kuka hän nyt olikaan.)
  -t-

  VastaaPoista
 4. Mun lakupekoista ei tule koskaan noin hyvän näköisiä! Teen noissa sakaroissa jotain väärin, mutta en ole keksinyt mitä. Tarttis kai opetella lukemaan ohjeita paremmin,,
  Hyvä että sait heijastimen itsellesikin! olen tämän pimeää viikkoa paasannut jalankulkijoista, jotka eivät tajua, kuinka vaarallista on kulkea ilman tuota pientä henkivakuutusta! Hyvä, Tintti, että laitoit Suden hihan heilumaan,,,:)

  VastaaPoista
 5. Lakupekka on kiva, kai se on joskus virkattava ;)

  VastaaPoista
 6. Namuisan näköinen lakupekka.
  Vai, säilöt sinä joululahjoja....kuulostaa hauskalta, jos vain muistaa mitä ne pitää sisällään.

  VastaaPoista
 7. Ihanaa viimeistä adventtia! :)

  VastaaPoista
 8. Lakupekka on aivan ihana. Kuului lapsuuteen itsestään selvästi.

  VastaaPoista
 9. Olipa kaunis ele viedä "sossu-tädille" joulutervehdys, he eivät niitä varmaankaan kovin usein saa.

  Niinkuin vanha ja loppuun kaluttukin sananparsi sanoo; antaessaan aina myöskin saa:)

  Tuo Laku-Pekka on kerrassaan valloittava, täytyypä joskus kurkata sen teko-ohjetta!

  Lepposaa 4. adventtia !!!!

  VastaaPoista