perjantai 12. maaliskuuta 2010

Kissamaailmassamme kiehuu

Kissoilla alkoi juoksu-aika ja se kyllä kuuluu ja näkyy tämmöisellä rivitalo-alueella. Leikkaamattomat kollit tappelevat pihoilla harva se yö. Meidän leikatut tyttelit eivät ole moksiskaan, mutta olen varulta pitänyt ne sisällä ja hyvä niin.
Tässä taannoin eräs naapuruston mummeleista kysyi, onko minulla kissoja. Enempää hän ei kysellyt. Nyt sitten kolahti postiluukusta kirje minulle isännöitsijältä, että naapuritalon asukkaat ovat valittaneet kissoistani, jotka häiritsevät heitä. Kyllä minua on raivostuttanut. Miten voi leikatut , sisällä olevat tyttökissat häiritä naapuritalon asukkaita. Kun kylän kollit tappelevat pihalla, niin syy on meidän kissoissa.
Tämä asia on painanut mieltäni todella paljon, mutta kun en haluaisi riidellä, en ole tässä vaiheessa tehnyt mitään. Jos kissoista tulee pahempi varoitus minulle, niin pakkohan minunkin on älähtää.

Hyvin meidän tytöt ovat sisälle sopeutuneet, ainoastaan Mausu tuntuu kärsivän. Mausu TAHTOO ulos ja yleensä niin kiltti kissa sähisee nyt muille. Yritettin valjaissakin ulkoiluttaa, mutta Mausu makasi vain kyljellään hangessa ja oli pakko nostaa sisälle, ettei palellu.

Vaan ei niin pahaa, etteikö jotain hyvääkin :)Pikku Maija (viimeinen) leikattiin tänään. Maija on niin pieni, ettei kauluri pysy. Siksi kokeilemme , jos vanha säärystin suojaisi haavaa. Onhan tämä kissallekkin miellyttävämpi, jos vain pysyy paikallaan.

Meillä on niin ihana eläinlääkäri. Vaikka itse onkin koira-ihmisiä, ymmärtää meitä kissahullujakin. Puhuin hänelle näistä meidän kissa-murheista ja sanoin , että joudun ehkä Mausun lopettamaan. Hän sanoi, että älä vielä hätäile, hän alkaa kyselemään, jos Mausulle löytyisi jostain uusi koti, jossa voi olla ulkonakin.
Kotia viemiseksi saatiin vielä ilmaiseksi monen monta pussia kissanherkkuja, että voidaan juhlia pääsiäistä.

Kyllä se on ihanaa, kun on tämmöisiä mukavia ihmisiä vastapainoksi noille ikäville tyypeille.

Kaipa nuo ikävät ihmisetkin vain purkavat omaa pahaa oloaan toisiin ihmisiin, mutta ei niitä aina oikein jaksaisi sietää.


Myöhemmin illalla.........

Säälitti niin tuo Mausu, että päästin ulos. Ei se viipynyt pihalla tuntiakaan ja nyt kehrää niin tyytyväisenä Eetu-koiran kyljessä. Pienestä on kissan onni kiinni.

Maijakin heräsi nukutuksesta ja juoksentelee jo niin kuin ei mitään olisi tapahtunut. Ruokakin maittaa jo kovasti :)

8 kommenttia:

 1. On se ikävvää, kun aletaan mouruamaan, vaikka ei asiasta mitään tiedetä.
  Kyllä sinä voit puolustaa itseäsi ja kertoa, että kissasi ovat sisällä, etkä voi kylän kolleille mitään.
  Maija on niin pienennäköinenkin raukka tuossa, mutta nyt kaikki on ohi ja Maijalla on hyvä elämä edessä.
  Hienoa, että eläinlääkäri on ymmärtäväinen ja yrittää auttaa.
  Jaksamista sinulle ja pidä puolesi kerran ei ole syytä .

  VastaaPoista
 2. Voi sinua! Toivottavasti naapurit eivät enää puhuu turhia..
  Säärystin on oiva idea! Pidän Mausulle peukut!
  Hyvää ja rauhallista viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 3. Naapurit on sitten niin ihania välillä että. Soitat vaan heti sille isännöitsijälle ja sanot, että sun kissat ovat leikattuja ja sisäkissoja.

  VastaaPoista
 4. Jes, naapurit ovat välillä syvältä! Soita vaan sille isännöitsijälle ja kerro, kuinka asiat ovat. Ei tule lisää pahaa mieltä.

  VastaaPoista
 5. Voi tukkikoon isännöitsijä kirjeensä ,sanonko mihin.... Siellä varmaan asuu semmosia vanhoja ihmisiä,jotka ei muuta tee kuin kyttää ja keksii mistä sais huomautettua. Mur,mur kuinka minä olen puolestasi vihainen. Mä olen niin eläinrakas,että olkoon mikä elukka miltei vaan,niin minä niin tykkää niistä. Mulla on aina ollut kissoja tai koira. Sindi on sellainen,että se ei hauku kenellekään. Yhteen aikaan yhdellä naapurilla oli koira ja se raukka oli pihassa aina narun päässä kiinni ja haukkui. Minä täällä kotona tapasin sanoa,että kyllä minäkin haukkuisin,jos noin pitäis olla ja paljon pahemmin räksöttäisin kuin se koira:)Sitten olen sanonut,että kestän paljon paremmin koiran haukunnan tai kissojen mouruamisen kuin ihmisten!!

  VastaaPoista
 6. Juu, niin rupeaa ärsyttämään kaikenmaailman kyttänaapurit! Kunhan pääsevät jonkun laittamaan syntipukiksi asioista mitään tietämättä, voi jestas... Kyllä sie voit sanoa, ettei ne siun kissoja ole, mitkä mouruaa ja että siulla on leikatut kissat.
  Mutta onpas teillä mukava eläinlääkäri :)

  VastaaPoista
 7. Kyllä on tylsiä naapureita. Soitto isännöitsijälle olis varmaan paikallaan niin asiat selviää.
  Ihmeen nopeasti Maija pääsi uudestaan vauhtiin. Silityksiä kaikille karvalapsille.

  VastaaPoista
 8. Tosi ikävän kuuloinen naapurusto! :( Sano isännöitsijälle, että kissasi ovat leikattuja eivätkä mitenkään syypäitä kylän kollien tappeluihin. Tsemppiä ja voimia!

  VastaaPoista