lauantai 21. lokakuuta 2017

Ei ole olo kuin Pepillä


Olenhan minä näitä yrittänyt väsätä, vaikka kieltämättä olo onkin surkea. Oliskohan sittenkin pitänyt jatkaa tupakanpolttoa =D. Yleensä en lääkäriin lähde jos ei mistään verta valu, mutta nyt kun koko ajan väsytti, verensokeri pompsi 15 ja selkään sattui tuhottomasti, niin olihan se pakko lopulta mennä. Onneksi sattui mukava lääkäri joka laittoi kaikenmaailman tutkimuksiin.

Saas nähdä mitä vielä löytyy, ensimmäisessä röntgenissä löytyi heti murtunut kylkiluu. Ei, kukaan ei ole hakannut minua =) Kerran kyllä kesällä kaaduin pyörällä selälleen ja sen jälkeen on kissat hyppineet päälläni tapansa mukaan, olisko siinä sitten mennyt. Kovasti en kuitenkaan ole koneella nyt jaksanut istua, jonkun verran blogejanne lukenut, mutta tosi vähän kommentoinut. Kunhan tästä piristyn, niin sitten enmmän.

Aijaijai ja voivoivoi , täytyy nyt oikein valittaa, ettei kukaan erehdy luulemaan, että elämäni on pelkkää auringonpaistetta =D =D =D Hengissä kuitenkin ja periksi en vielä anna =)

1,5 KK ILMAN TUPAKKAA, eikä enää nikotiinilaastareitakaan !!!!!!!!!!!!!!!

24 kommenttia:

 1. Onnittelut tupakan lopettamisesta. Itse kokeilin lopettamista, mutta olin todella kipeä ja annoin periksi. En ollut varmastikkaan henkisesti valmis lopettamaan. Ihanat Pepit olet tehnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monta yritystä minullakin on takana ja mieli tekis vieläkin savuttelemaan. Nyt vaan olen ollut jo niin pitkään ilman ettei kannata enää lopettaa. Minulta olisi vuodenvaihteen jälkeen alkanut menemään 240€/kk tupakkaan ja siihen ei eläkkeeni riitä, joten nyt oli hyvä aika lopettaa.

   Poista
 2. Olen ihan kaivannut blogisi lukemista, kun tähän haluaa paneutua kunnolla ja mukamas aina vähän kiire. HYVÄ että menit lääkäriin ja hoidakin itsesi nyt kuntoon. Onnittelut tupakoinnin lopettamisesta ja siitä, että olet ollut jo kauan ilman : ) Ei se varmasti helppoa ole.
  Hieno pupu-kukkataulu ja kauniita sukkia. Teetkö lapasia ollenkaan?
  Paljon tsemppiä sinne sinulle ja kissoille. Kyllä se helpottaa kohta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkotus oli tehdä jouluksi lapasia sun muuta, mutta nyt ei kunto anna istua pitkiä aikoja ja muutenkin menee nukkumisessa enemmän aikaa kuin valveilla.
   Olen minä niin tyytyväinen että tuli mentyä lääkäriin. Mahdoton määrä kokeita on tällä viikolla ja lisää kuulemma otetaan jos ei näillä vielä vika löydy. Kunhan nyt äkkiä olo vähän paranis, että voisi lähteä tytön kanssa Tallinnan joulumarkkinoita katsomaan, niitä kun ei ole vielä kumpikaan nähty.

   Poista
  2. Ei se Tallinna sieltä minnekään karkaa. Ensi vuonna sitten, jos et nyt jaksa. Pääasia, että tulet kuntoon!

   Poista
 3. Onnittelut tupakoinnin lopettamisesta, se kannattaa aina.
  Vaikeaa se varmasti on, joten ole ylpeä itsestäsi.
  Toivotaan että vointisi paranee. Semppiä, jaksamisia.
  Ihania nuo Pepit =))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tästä oikeastaan tällä hetkellä voi olo kuin parantua =) Mitään ei jaksa ja henki ei oikein kulje. Vaan ei tästä vielä tuhkattavaksi jouda, paljon on vielä tekemättä =D =D

   Poista
 4. Toivottavasti olosi paranee ja ei ole mitään pahempaa. Tsemppiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun harvoin sairastaa, niin kannattaakin sitten sairastaa kunnolla ja koko rahan edestä =D

   Poista
 5. Onneksi et ole ratkennut tupakoimaan. Kovasti olen ylpeä sinusta. Pikaista paranemista...suosittelen ravinnelisiä ja vitamiineja sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tupakkaan en enää sorru. Saas nähdä mitä mukavia pillereitä se lääkäri vielä keksii minulle antaa, johan noita jo monen värisiä tuleekin päivittäin popsittua =)

   Poista
 6. Silittäisin päätäsi jos voisin, mutta täältä kuitenkin etäsilitykset :D Toivottavasti olosi kohentuisi mahdollisimman pian ja onnea tupakanpolton lopettamisen johdosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etäsilityskin lohduttaa , kiitos =) Ompahan nyt hyvä tekosyy jättää pihatyöt ja muut raskaat hommat tekemättä ;)

   Poista
 7. ParannusHalit lähetän sinulle Sude! Ja onnea tupakoinnin lopetuksesta! Ei kivaa syksyinen sarastelu, etenkin kun kuulee pukinkontin tyjyyttä viellä kumisevan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan minulla jo pukinkontissa tavaraa, mutta lisää pitäis saada =) Ja olishan se ihan kiva jos sais nuo kesävaatteet piiloon ennen joulua ;)

   Poista
 8. Sitkeä täti olet! ONNEA. Ajattele, teit sen lopetuksen. Ja hengissäkin vielä olet. Toivotaan että olosi kohenee entisestään ja jo ensi kesänä suunnittelet jokapäiväistä kävelylenkkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin monessa liemessä jo keitetty, että kyllähän siinä jo sitkastuu =) Eikä minua kävelylenkille hevillä saa, mutta voisin pitentää pyörälenkin takaisin siihen 20 kilsaan

   Poista
 9. Ottaapa se lujille. :( Lohdutushali sinulle oikein lämpimästi rutistaen. Ja mahdollisimman pikaista olon kohentumista toivon, että saadaan se entinen Sude takaisin. On tosi hienoa, että jämäkästi pysyt tupakasta erossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo tässä alkaa olo vähän helpottumaan ja tupakkaan en enää ala kun tiedän kuinka tuskallista se on lopettaa =)

   Poista
 10. Älä anna periksi. Kyllä se jokin selitys väsymykselle löytyy, kun aikansa sinusta kokeita ottavat. Luulisi, ettei ihan kaikki vieroitusoireista johdu. Parempaa vointia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla enimmäkseen sitä joka syksyistä kun tekis mieli vaan kömpiä karhujen viereen talviunille.=)

   Poista
 11. No voi ei, kylkiluukin tohjona, no kyllä se tuosta tokenee ja hieno saavutus tuo 1.5 kk ilman tupakkaa ja laastaria. Koita levätä ja ole itsellesi armollinen, välillä tulee huonompia jaksoja, mutta kyllä se siitä taas lähtee kulkemaan parempaa kohti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paranemaan päin jo ja enää en anna kissojen hyppiä selkäni päällä =) Loppukesästä kaaduin kyllä pyörällä, mutta selkä kävi kipeeksi vasta sen jälkeen kun painava Mausu hyppäs korkealta suoraan selkäni päälle. Eihän se tajunnut, enkä minäkään ettei semmosta saa tehdä =)

   Poista
  2. Voi ei ;) Jos mun Viiru hyppäisi mun päälle, voisi käydä samalla lailla, poika painaa 10.8 kg nääs. Onneksi se tulee aina varovasti ;)Hyvä jos siellä on toipuminen alkanut :)

   Poista