tiistai 6. toukokuuta 2014

Kylmä tylsä viikko


Aurinko paistoi monen sateisen päivän jälkeen ja Kettuset ottivat lämmöstä kaiken irti.  Mikäs siinä on paistatellessa raparperin lehdillä.
Saksaan on lähdössä taas suurempi satsi pehmoja, joten näitten virkkaaminen on nyt ajankohtaista.


Niin kuin kaikkialla muuallakin, meilläkin satoi useampana päivänä räntää ja rakeita. Ikävän tuntuista takapakkia otti nyt kevään tulo. Kylminä päivinä tuntui ihan luontevalta neuloa villasukkia. Nämä ovat Pallas-langasta, jonka sain taannoin arvontavoittona. Miellyttävä lanka neuloa ja värit näissä niin keväiset. Ihan ovat omaan jalkaan sopivat =)


Eetu on parantunut loistavasti ja mikäs on parantuessa, kun on näin hyvä hoitaja, kuin Mausu-kissa on. Eetu ja Mausu ovat parhaat kaverukset näistä minun elukoistani. Mukava taas talutella koiraa, jonka askel nousee ja häntä on kivasti kipparallaan.

Vaan miten tämä oma viikko on tuntunut niin tylsältä. Aina vaan sitä samaa, koneella istumista, telkkaria , koiran lenkitystä , päiväunia. Nyt sais äkkiä tapahtua jotain jännää mukavaa vaihtelua. Ainut merkkitapaus tällä viikolla, että kovaa leipää syödessä katkesi taas ylähammas ihan keskeltä. Ei kovin jännää mukavaa =(
Ulkonäkö alkaa muistuttamaan noita-akkaa, huivi vaan päähän ja luuta kouraan.

Onneksi ilmat alkaa kai nytten lämpenemään ja tiet kuivamaan. Taidan alkaa taas pyöräilemään pitkiä lenkkejä. Eväät ja kamera vain mukaan ja johan elämä tuntuu taas paljon mukavammalta.

28 kommenttia:

 1. Todella ihania nuo kettuset :)

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo Eetun ja Mausun yhteiskuva! Hyvä että koiruli on parantunut ja elämä rullaa tuttuja polkujaan. Sitä on välillä ilmassa sellaista "mä en tykkää, eikä mikään oo kivaa" -fiilistä itse kullakin, onneksi kesä on kohta.
  Sun raparperilla on hyvä kasvupaikka jos lehdet on jo noin isot että jaksavat kettusia kannatella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ei olis näitä tylsiä pätkiä, niin ei tuntuis ne mukavatkaan niin mukavilta. =D
   Raparperi kasvaa terassin nurkassa ja välillä liikaakin. Kuuma paikka, kananmunankuoria ja kahvinporoja juurilla, niin johan rehottaa.

   Poista
 3. Hienoa että Eetu on tervehtynyt ja jaksaa taas lenkkeillä:)))
  Kyllähän tää eläkeläisen(pientulosen) elämä on välillä tätä yhtä ja samaa, mutta toisaalta saapa itte määrätä kuin yhtä ja samaa tää on(jopa tuli sekavaa)
  Mutta siun ketut on ihania, oikeita superkettuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeessa olet, kyllä se on ihan itsestään kiinni, jos on tylsää. Pitäis vaan ottaa itseään niskasta kiinni ja alkaa puuhata jotain mukavampaa, vaan kun ei vaan aina jaksa innostua =D Kyllä se tästä , kunhan lakkaa lunta satamasta =D

   Poista
 4. Ihania ketunpoikia :) Mukava kuulla, että Eetu on parantunut...mikä siinä on ollessa, kun on hoitajakin omasta takaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eetu onkin porukan lellipoika, jota kaikki kilvan hoitaa =D

   Poista
 5. ihania kettuja ja hienot sukat.
  Keli on kyllä todellakin ollu masentava. meillä ei onneksi tullu lunta vaikka pekka pouta ja pari hänen kolleegaansa niin uhosikin. jokohan uskaltaisi laitella pottua maahan??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä taitaa nyt olla ensimmäinen päivä yli viikkoon, ettei sada lunta, ihanaa ♥

   Poista
 6. Kyllä se mielikin piristyy, kun sää paranee :)

  VastaaPoista
 7. Ihania kettusia ja pyöräily on mukavaa. Varsinkin aurinkoisina päivinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan tiet sulaa kunnolla, niin lähden 20 km:n korpilenkille. Siellä kyllä mieliala lepää ja paranee. Täytyy vaan pitää kolinaa ja kilinää mennessään, sillä alueella asustaa karhuja. =D

   Poista
 8. Voi noinko isot siellä jo on raparperin lehdet!!! :O Täällä ei näy vihreää missään muualla kuin männyissä. No, scillat sentään, ne on jo nupuilla. :)

  Ei muuten arvaisi, että sinulla on tylsää, kun on noin ihanaa seuraa. Monenlaisia elukoita apinoista kettuihin ja kissoista koiriin! Mutta kaikkeen kai tottuu eikä se mukavakaan sitten enää tunnu niin erikoisen mukavalta. Hyvä, kun kekkasit pyöräretket, siellä pää virkistyy ja silmä lepää, kun ajelet kauniissa paikoissa. Minullakin on muuten ollut aika tylsää, kun olen ollut melko huonovointinen enkä ole oikein pystynyt mihinkään. Onneksi tänään on ollut jo hyvä päivä, sanoinkin äsken miehelle, että olen tänään ollut melkein kuin ihminen. :D Joten kyllä täältä noustaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on todettu keskivaikea masennus jo aikoja, aikoja sitten, eikä lääkkeet aina tunnu riittävän, mutta se huono olo menee aina ohi. Onneksi kohta pääsee pyöräilemään metsän keskelle, siellä olo paranee. Ja tämä bloggaaminen auttaa siihen, ettei tule yksinäinen olo, onneksi älysin tähän ryhtyä ♥

   Poista
 9. Kylmää on ollut ja kaikenlaista ilmaa. Jospa ne ensi viikolla säät lämpenee ja tosiaan vois alkaa jo pyöräilemään. Kamera....joo sen linssin takaa on aivan erinlaista katsoa tätä luonnon mullistusta näin keväällä ja muutenkin. Koetetaan olla tylsistymättä, sillä luojalle kiitos kesä on tulossa :) Eläimille terkut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo lämpenee, onneksi. Tänään ei ehkä sada enää luntakaan =) Voi kun olisikin hyvä kamera, jolla kuvata, mutta saahan tuolla huonollakin ainakin muistoja itselleen.

   Poista
 10. juu on tylsää, ei jaksa tehä ulkona mitään kun pitää vetää päälle paljon vaatetta :)
  Minä olen kytännyt lintuja ikkunasta, on paljon monenlaista madontonkijaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi nämä tylsyyskaudet eivät ole pysyvä olotila =) Kohta päästään huokailemaan että "voivoi kun on kuumaa, ei jaksa tehdä mitään" =D

   Poista
 11. Mukava kuulla, että Eetu voi jo paremmin. Eetun ja Mausun yhteiskuva on kerrassaan hellyttävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mausu rakastaa Eetua niin mahdottomasti. Sillä kun ei ole koskaan ollut pentuja, niin se kohdistaa kaiken äidinrakkautensa Eetuun. Välillä ihan liikuttavaa katsottavaa.

   Poista
 12. Kyllä ovatkin söpösiä kaveruksia noi sun velikullat.
  Tämä viikko on ollut niin synkeä kylmää ja sateista. Sää vaikuttaa kummasti ihmisen mielialaan. Ulkoilu aina kuitenkin virkistää ja taas jaksaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä jännä juttu, että harmaat ilmat vetää mielialankin harmaaksi. Onhan se ihminenkin osa luontoa, joten kaikki vaikuttaa kaikkeen.

   Poista
 13. Voi että nuo ketut on sitten ihania!

  VastaaPoista