perjantai 3. syyskuuta 2010

Odottelua

Ei mitään uutta kotirintamalla, joten laitanpa vain kuvan näistä meidän musta-valkoisista pojista. Niistä on tullut hyvät kaverit, t.s. Armas kiusaa Eetu-reppanaa ja Eetu hyväksyy kaiken. Tiedä sitten, onko se niin kiltti vai niin tyhmä :)


Meillä elämä junnaa paikallaan. Muutto piti tapahtua jo viikko sitten, mutta remonttimiehet eivät olekkaan saaneet sitä asuntoa vielä kuntoon. Täällä nyt eletään sitten laatikoiden keskellä, pakataan ja puretaan ja kaikki on hukassa.


Lankoja on alkanut löytyä mitä ihmeellisimmistä paikoista ja minulla on alkanutkin ihan ikioma SYH (=syys-yönhullutus). Joka päivä tulee aloitettua uusi työ, eikä mikään valmistu loppuun asti.


Titityyn Lissulta tuli tossunkaavat postissa. Siinä on sitten herttainen ihminen, ei voi muuta sanoa. Kiitos Lissu.


Mahdottoman paljon on tullut mukavia kommentteja viime aikoina ja minä olen niistä tosi iloinen. Kiitos paljon kaikille. Minusta on tullut ihan "kommenttiriippuvainen". Monta kertaa päivässä käyn kurkkimassa, olisiko uusia kommentteja :) Kiitos, kiitos kaikille.

..

Laskuri näköjään hävisi minultakin, niinkuin monelta muultakin, harmi. Laitoin nyt sitten uuden laskurin, lasketaan sitten vaikka, kuinka monta yötä jouluun. Ei kovinkaan monta, jos meinaa kaikki joululahjat itse valmistaa :)

Toivottavasti huomenna ei sada. Kaunista viikonloppua kaikille !

13 kommenttia:

 1. Ihanat kaverukset! Huomasin ja löysin tuon 113 päivää jouluun! Se tulee sitten äkkiä. Yhtään lahja ei ole vielä valmiina. Toivotaan kaunista viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Täällä on mukava käydä kurkistelemassa välillä, onko uutta juttua, niin mielelläni oikein kommentoin.
  Ihanaa on ,että Eetu ja Armas on ystäviä, kun Armas on niin pieni, taitaa isommasta vähän etsiä hellyyttä, kun Berniinakaan ei sitä vielä sulata.
  Hellyttävä kaunis kuva, ihana!

  Mukavaa lauantaita touhuillen :D

  VastaaPoista
 3. Juu, nautitaan kommenteista niin kauan kuin sitä iloa riittää. Minulta hävisi yhtäkkiä kommenttialue toisesta blogista eikä tule takaisin. Siellä se on oikeassa kohdassa, mutta ei vain näy.

  Eetu on kiltti ja viisas : ) Tsemppiä odotuksen kanssa.

  VastaaPoista
 4. Kaikki hyvin kun kissa ja koira nukkuvat vierekkäin ja sinulla hommaa riittää. Elämäsi ei liene ollut koskaan yksitoikkoista, eikä taida kummempaa olla näkyvissäkään ;))
  Pidän otteestasi elämään. Itsellänikin taitaa olla jonkinlainen riippuvuus tähän härveliin. Olin pari päivää pakkopoikotissa, niin tuntui kuin elämä olisi pysähtynyt. Pelottavaa :(

  VastaaPoista
 5. Minullakin on meneillään tuo syysyönhullutus. Kokoajan vai aloittelen ja silleen. Kai ne työt sitten joskus valmistunee, vai pitäisikö laittaa aikaraja?

  VastaaPoista
 6. SYH aloitukset ovat kai syyskuun aikana!!!!!??????
  Eikai sentää 112 aloitusta, ei kai!!!
  No tuleepahan joululahjoja tehtyä.

  VastaaPoista
 7. Aivan ihania nuo kaksi! Huippusuloisia. Tsemppiä muuton kanssa!

  VastaaPoista
 8. Oi niitä karvaisia kaveruksia! Katsos pitihän minunkin tulla kommentoimaan,kun on kiva kommentoida,jos tietää että toinen niitä innolla odottaa:) Mä selasin ulkomaalaisia blogeja ja näin yhdessä kivan virkatun riikinkukon,niin heti sinä tulit mieleeni,että voisit tykätä tehdä. Laitanpa sulle sen blogin osoitteen: http//yaracroche.blogspot.com

  VastaaPoista
 9. Kiitos kommentista runoon ja valokuviini,blogissani, en minä toki synkkämielinen ole, aina iloinen enemmänkin , pidän vaan Maarian runoista, ja tuo sopi tuo ALKU tuohon kuvaan, syksy on kaunis ei silloin masennuta, on aina pieniä ilonpisaroita, kuten tuo Eetu ja Armas tuossa, minulla kissakuume nousee...:D

  VastaaPoista
 10. Voiku eetu on reppanan näkönen kuvassa. Kiltti se on ja ihana. Onkohan se tullu vanhuudenhöperöks?
  Terveisin siskos
  p.s. en onneks voittanu samun perjantaiarpajaisissa

  VastaaPoista
 11. Mulla on kyllä myös tavoitteena väkertää kaikki joululahjat itse, mutta en ole vielä aloittanut. Pitäis vissiin? Eihän jouluun tosiaan ole enää kuin...no, joku sata päivää kai?

  VastaaPoista