torstai 6. toukokuuta 2010

Aivan mahtava Kirppisvaihto

Annitannin blogissa oli Kirppisystävä-vaihto, johon tietenkin osallistuin. Sain parikseni oman kylän tytön Miran, joten meidän ei tarvinnut välittää postitus vaikeuksista.

Minä sain tosi mahtavan paketin, eli tämän tuolin. En olisi mieluisampaa voinut saada, (olin vähän vihjaillut jakkarasta ). Tämä on kyllä yliveto, kaunis ja mukava istua. Minä suorastaan kehrään tyytyväisyydestä.

Mummo-kissan kanssa joudun välillä neuvottelemaan istumavuoroista, sillä se on ottanut tuolin omaksi valtaistuimekseen. Väkisin joudun pois työntämään, että pääsen itse istumaan.

Lisäksi oli Miran itse tekemä kortti, namia, ihanaa lankaa ja todella kauniit salaatti-ottimet. Näistä tulee meille "juhla-ottimet", ei niitä raaski arkikäytössä kuluttaa :) Pääsevät ensi kertaa käyttöön nyt yo-juhlissa.

Se mitä minä laittelin, näkyy täällä Miran blogissa.

.......

Tässä oli pieni pakollinen netti-tauko, kun putkitöitä tekevät miehet olivat vetäneet puhelinpiuhat poikki. Eivät lahopäät olleet edes ilmoittaneet vahinkoa minnekkään. Minulle kun selvisi, ettei korjaajia ole edes tulossa, niin päätin pistäytyä miesten juttusilla. Minä olenkin semmoinen akka, että kun suutun, niin siinä pienemmät miehet laskee jo alleen. Vähän aikaa kun laususkelin heille valittuja katkelmia suomenkieltä ja vielä lähtiessä lupasin hirttää joka iikan tietystä elimestä, jos ei korjaajia rupee kuulumaan, niin johan alkoi tapahtua. Minua itseäni olisi jo naurattanut kovasti, mutta hetken päästä oli oikein lauma miehiä korjaamassa vikaa, eivätkä lopettaneet, ennenkuin piuhat oli kunnossa.

Miehiä pitää välillä komentaa, niin kyllä niistä hyviä tulee :) Minulla kun ei ole omaa miestä, niin komentelen välillä noita toisten omia :)

6 kommenttia:

 1. Heips! En edes huomannut että se on avattu. Samoja karkkejahan ne on, ei tarvii tuoda uutta :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva kirppispaketti!

  Nuo kirppisvaihdot ovat niin kivoja. Minäkin olen taas mukana yhdessä, Siipien Suojassa-blogin kautta. :)

  VastaaPoista
 3. Kiva kirppis-setti! Ja kiitokset päivän parhaista nauruista. Naisilla on valtaa! :D

  VastaaPoista
 4. Taas meissä on jotain yhteistä: tuo miesten kurissa-pitäminen. Uudessa työpaikassa otin komennon ja suutahdin pomolle epäkohdasta. Ja meinasin että näinköhän työ jatkuu koeajan jälkeen, mutta vielä mitä. Tykkäsi kun olin napakka ja korjasin (joskin omintakeisella tyylilläni, mutta kuitenkin ...) epäkohdan. Nyt homma luistaa, ainakin siitä kohdasta. Muitakin suutahduksen aiheita löytyisi. :)

  VastaaPoista
 5. Ai että sain hyvät naurut lauantaiaamuni ratoksi! Olisi ollut hauskaa nähdä ne ukot kurat housuissa nolona juoksemassa sua pakoon...

  VastaaPoista
 6. Ihailen tuoliasi! Tykkään vanhoista huonekaluista, mutta harvoin kirpparilla näkee.
  Hauskasti panit vauhtia!

  VastaaPoista