tiistai 1. syyskuuta 2009

Välipalatyö

Välipalaksi väkersin tämmöisen pannunalusen/patalapun. Oli oikein mukava ja helppo tehdä ja sai noita langanjämiä vähän kulumaan. Ohjeen on ystävällisesti suomentanut oikein kuvien kanssa Kotihiiri http://piitsu.vuodatus.net/blog/1382933#4826809. Meikäläiselle tuottaa vaikeuksia englanninkieliset ohjeet, ihanaa kun joku vaivautuu suomentamaan niitä muillekkin.
Seuraavaksi hyökkäänkin sukkalankojen kimppuun Hillokellaria täyttämään. Siellä näkyykin olevan jo monta "vanhaa" blogituttua. Minä vasta eka kertaa, mutta yritän pysyä porukan mukana. Huomenna pitää taas aloittaa työt Kirpputorilla ja se kyllä hidastaa aikalailla kutomista. Vaikka töitä ei ole kuin pari päivää viikossa, niin iltaisin on niin väsynyt, että ei jaksa mitään enää.

Kissanpennut on taas olleet oikein tuhmia. Minulla oli lattialla SUURI laatikko täynnä lankoja ja kankaita. Eikös nämä riiviöt käyneet pissalla sinne. Jokseenkin kaikki jouduin heittämään pois, kun ei tuo kissanpissanhaju tahdo lähteä pesemälläkään. Lankoja ei oikein pysty pesemäänkään.
Se siitä kissanomistamisen ihanuudesta. Kostoksi en laita nyt kuvaa niistä :)

7 kommenttia:

 1. Minä täyttelen Perunalaaria. :)

  Voi voi noita pikkukisuja, onpas ne olleet tuhmia. Mutta voiko niille olla vihaisia!

  VastaaPoista
 2. Täältä löytyi uusi blogi mulle. Täältä löytyy kaikkea hauskaa. Pikkukisut nukkuivat niin tyytyväisinä. Hyvää alkanutta syyskuuta.

  VastaaPoista
 3. Samaa kellaria täytellään! Tuleekohan se sokerihumala, kun kaksi kuukautta on noin makeassa paikassa! ;D

  Kiva pannunalunen! Kiitos, kun laitoit linkinkin ohjeeseen. :)

  VastaaPoista
 4. Hieno patalappu! Näyttää tosi vaikealta mallilta.
  Pisut lankojen joukkoon! Toi olis kyllä mulle jo liikaa. Hyvän koston keksit!

  VastaaPoista
 5. Voihan kissat sentään! Kyllä tässä nämä eläimen omistamisen ihanuudet on meilläkin koettu, kun kaksivuotias jäi yhtäkkiä yksin. Eroahdistus on niin valtaisa että ryntäilee päin ikkunoita. Onneksi ei vielä ole mennyt rikki. Valoa kuitenkin on jo näkyvissä ja yksinoleminen pikku hiljaa hanskassa. Tai tassussa. Työlästä on ollut. Terveisin VEKKI
  Kaunis patalappu, tosi kiva malli.

  VastaaPoista
 6. Hih, mulla kerran yksi kissa pissasi, melkein valmiin kanavatyön päälle. Roskiin meni. Ihan PIKKUISEN harmitti, mutta kun katsoi niitä pyöreitä pallosilmiä, ei VOINUT olla vihainen. :)
  Toisaalta, en ole ihan varma, onko ne jo saamassa musta yliotteen. :) :)
  Tuo Pannunalus on kaunis, mutta ei näytä helpolta.

  VastaaPoista
 7. Onpa hauska kuvio. Kivasti menee nuo väritkin. Kyllä tuolla kelpaa patoja nostella! :-)
  Linkitin blogisi sivulleni, toivottavasti sopii.

  VastaaPoista