maanantai 7. syyskuuta 2009

Sukkia ja kissoja

Parit lasten sukat sain sentään tehtyä tällä viikolla Sukkasadon Hillokellariin, vaikka mukamas olikin niin mahdottoman kiire koko ajan. Alemmat on iki-ihanaa Turkin 100% villalankaa, joka on pehmyttä, mutta kestävää. Turkissa on langat, napit, nauhat y.m. käsityötarvikkeet erittäin edullisia, kun ostaa paikallisten käyttämistä pikku käsityöliikkeistä. Minä niitä raahaan käydessäni kunnon kassillisen aina omaan käyttöön. Nyt alkaa varasto jo tyhjenemään.


Willjar säikäytti minut kunnolla makaamalla kuin raato. Luulin jo sen kuolleen. Edes Maija-sisko ei saanut sitä hereille.

Vaan eipä hätää. Hetken päästä se jo kirmaili pitkin huonekaluja hyvin levänneenä ja pirteänä.
Meillä kyllä huomaa, että kissoja on perheessä. Jos ei hajusta, niin viimeistään tästä...Ystäväni lainasi minulle nojatuolin, jossa saa hyvän istuma-asennon tehdä käsitöitä. Jotenkin tuntuu, että hän ei ehkä halua enää tuoliansa takaisin :) Kissoilla on kyllä oma raapimispömpeli, mutta tuoli on näköjään mieluisampi siihen tarkoitukseen.


3 kommenttia:

 1. Vaikka sukatkin on kauniit, niin kisut ovat vielä kauniimpia, tosi söpöleitä. Kaikkea mukavaa luin tästä taaksepäin ja ihailin noita kisuleita.

  VastaaPoista
 2. Minustakin Turkissa on aivan ihania lankoja.
  Kauniit sukat!

  VastaaPoista
 3. Meilläkin alkaa sohva oleen tuon tuolin näköinen. :)
  Kauniita sukkia, ja söpöjä kisuja.

  VastaaPoista