perjantai 4. syyskuuta 2009

Kierrätystä


Minähän en raaski heittää mitään pois ja nyt onneksi löysin käyttöä jopa wc-paperirullillekkin. Nämä on minusta todella hauskoja ja tehty tosiaankin vessapaperirullista. Saas nähdä milloin meidän seinälle ilmestyy naama-kokoelma. Lisää kaikenlaisia kierrätys- y.m. ideoita löytyy täältä.6 kommenttia:

 1. Onoa hauskoja! Ollessani aikoinaan perhepäivähoitajana,niin mehän tehtiin lasten kanssa wc rullista jos jotakin. Nykyään mä teippaan niitä pötköksi ja jos vien vaikka virkatun liinan lahjaksi,niin siihen pötkön päälle sen on helppo kietaista.

  VastaaPoista
 2. Vau! Tosi upeita! Minä poltan rullat takassa, mutta sitä ennen ne saavat palvella kissojen leluina (sisälle nami ja päät taivutetaan sisään, jotta joutuvat tekemään vähän työtä namin saamiseksi).

  VastaaPoista
 3. Hauskoja naamoja. Kaikkea sitä saa aikaan, kun on mielikuvitusta, viitseliäisyyttä ja vähän kädentaitoja :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos linkistä, mahtava idea!

  VastaaPoista
 5. Jestas, aivan uskomattomia! En ole ikinä nähnyt tuollaisia tehtävän vessapaperihylsyistä, joten levähti todellakin hymy korviin kun näin kuvat! :)

  VastaaPoista
 6. Uskomatonta! Mitä kaikkea sitä keksitään ja osataan! Tuota todellakin voisi kokeilla. Aikaisemmin meillä rullat meni gerbiilien jyrsittäväksi, mutta nyt kun niitä ei enää ole, ei nillä ole ollut mitään virkaa.

  VastaaPoista