keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Hyvä on kiertänyt minulle

Nyt minua on hellitelty oikein kunnolla. Eilen sain "Anna hyvän kiertää" paketin Villikissalta.
Paketista löytyi minulle punainen pipo, tytär tässä mannekiinina. Aamuisin kun polkaisen pyörällä kirpparille, onkin kiva vetäistä pirtsakka pipo pään suojaksi. Taisi Villikissa tietää, että punainen on minun lempivärini ja kokokin oli juuri sopiva.
Kissanpennuille oli neulottu hiiri. Tässä hiiri pääsi mukaan päiväunille pitkästä matkasta uupuneena. Sen jälkeen sillä onkin leikitty kovasti. Kiitos sinulle Villikissa. Paketti oli oikein mieluinen.


Tänään oli työpäivä ja tytär soitti minulle, että miten sinä taas sait paketin. Jännitti tulla kotiin, kun en yhtään arvannut, mitä olin saanut. Sehän olikin toinen "Anna hyvän kiertää" paketti Mustikalta. Ja mitäs sieltä Muumipaketista paljastui. Syksyn sävyissä Nalle Marjaretki- ja Brazilia Stripe-lankaa, puikkomitta, parsinneuloja ja soma virkattu kurpitsa. Nyt minä aion hellitellä itseäni, en raaski käyttää tuota aloevera-lankaa sukkiin, vaan kudon siitä itselleni kynsikkäät. Olen aikaisemmin tehnyt tilaustyönä tästä langasta kynsikkäät ja tiedän , että siitä tulee peräti kahdet. Jo kutoessa huomasin kuinka hyvää lanka teki nikkeli-allergiasta kärsiville käsilleni. Nyt minä saan omat kynsikkäät, joita voi pitää sisällä ja ulkona. Suosittelen muillekkin käsien iho-oireista kärsiville.
Kiitos Mustikka, teit minut onnelliseksi.
Jatkaisin mielelläni tätä viimeistä PIF:iä, joskaan en pysty laittamaan näin mahtavia paketteja. Jos kiinnostaa, kommentoi tuonne aikaisempaan juttuun.
Kiitos vielä kerran Villikissa ja Mustikka, olette ihania molemmat.

2 kommenttia:

  1. Ihania paketteja:) Nuo pikkukissat ovat todella suloisia. Kiitos tuosta alla olevasta linkistä! Tuollaisen pannulapun tahdon minäkin:)

    VastaaPoista
  2. Olipas kiva kun tykkäsit paketin sisällöstä. :)

    VastaaPoista