maanantai 27. heinäkuuta 2009

Sukkaa pukkaa vieläkin

Kun kerran sukkia aloin kutomaan, niin teinpä samantien toisetkin. Langan sain aikanaan Rasalta, mutta vyötteen olen jo hukannut, sukkalankaa kumminkin. En tehnyt mitään kuviota taaskaan, kun lanka itsessään jo on niin kirjavaa.Pojan tyttäret oli taas muutaman päivän mummolla kylässä. Kyllä siinä mummoa taas vietiin. Kato mummo sitä ja kato mummo tätä ja nyt on mummo aivan rättiväsynyt. Onneksi tytöt on jo niin isoja, että heistä on todella apua koiran ulkoiluttamisessa. Koira otettiin aikanaan tytölle, joka lupasi sen myös hoitaa. Jostain syystä se olen kumminkin minä, joka yhdeksän vuotta jo olen aamuin illoin vienyt koiraa pissalenkille.
Nyt sai Eetu kumminkin leikkikaverin ja pääsi uimaankin Emmin kanssa. Eetu rakastaa vedessä polskimista ja syöksyy jokaiseen kuralätäkköönkin minkä vain näkee. Emmi rakastaa hevosia ja koiria, mutta kotonaan ei ole mitään elukoita allergian takia. Onneksi mummolassa hoidettavia riittää.

Pienempi tytöistä rakastaa puolestaan kissoja. Kyllä sai kissanpennut hoitoa ja ruokaa lautasella piisasi. Tässä tutustutaan Turkin-jugurttiin, joka osoittautui herkkuruoaksi. Liisasta oli ihanaa, kun yksi pennuista oli yöllä kömpinyt hänen peittonsa alle nukkumaan.
Nyt jo surettaa, kun muutaman viikon päästä täytyy luopua kahdesta ensimmäisestä pennusta. Voi kun olisi iso maatila, niin voisin pitää nuo kaikki. On ne niin ihania, vaikka saavatkin melkoista sotkua aikaiseksi, mutta eipä meillä muutenkaan ole koskaan kovin siistiä. Meillä koti on elämistä, eikä siivoomista varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti