maanantai 15. kesäkuuta 2009

Viikon kissakuvahaaste; sottapytty

Meidän kolme kissa-rouvaamme ovat sen verran siistejä, ettei sottapyttykuvia saa otettua. Laitanpa näitä vanhempia pentukuvia. Irmelin ja Nokinenän mielestä pissahiekkalaatikko oli kaikkein mukavin leikkipaikka. Hiekka rapisi niin mukavasti ja tuoksui jännittävälle.
Tässä Matin tyylinäyte ruokailusta. Yksi keino varmistaa, etteivät toiset tuppaa samalle sapuskalle. Ylimääräisen ruoan saattoikin sitten kaapia sanomalehdelle.
Onneksi kasvaessaan kaikki kissani ovat oppineet vähän siivommiksi.... melkein. Vähän yli puolivuotias Reiska raahaa kuulemma nykyään yli metrin mittaisia kyykäärmeitä sisälle näytille. Aika urhea suoritus pikku kissalta, mutta ei välttämättä kovin miellyttävää omistajaperheelle. Toiset tyytyvät sentään tuomaan pelkkiä hiiriä ja myyriä, mutta niitä sitten runsain määrin. Aamulla herätessä hiirenpää samalla tyynyllä ei sekään aina tunnu niin mukavalta.

4 kommenttia:

  1. No kyitä ei meillekään ole koskaan tuotu, mutta nuo myyräjutut passaa. Nanni ei ole tuonut, mutta edellisistä on muistoja. Kerrankin Tiitu tuli yöllä sisälle ja oli niin pitkä myyrä, ettei ilmaan saanut. Se hyppäsi sänkyyni ja myyrän jalat ja häntä venyi kasvojeni yli. Uh, vieläkin puistattaa. (en torunut) Ihania sottapyttyjä teillä.

    VastaaPoista
  2. Meidänkin kisujen emo oli käynyt hakemassa muurahaispesästä (onneksi kuolleen) käärmeen, ja oli sillä sitten leikkinyt. Meillä on kotonakin aina ollut kissa(ei ikinä oo käärmeitä tuotu), ja nyt vasta ekaa kertaa sain tietää että niitä kiinnostaa myös käärmeet..(!) Toivottavasti ei kuitenkaa elävät:O

    VastaaPoista