sunnuntai 21. kesäkuuta 2009

Oi, niin tarpeellista

Minä olenkin miettinyt, mitä elämästäni puuttuu. Tietenkin nämä virkatut omenan- ja banaaninsuojukset. Näihinkin löytyi ohje tuolta blogitaivaalta.

3 kommenttia:

  1. Mökiltä minäkin olen palannut. Samoinkuin Eetu,niin meidän Sindikin on. Sais olla vapaana,niin ei muutakuin meidän seurassa ihan koko aika! Jaa,minäkin olen ajatellut,että mikähän tässä mättää! Puutuiskohan minultakin virkatut hedelmäsuojukset:D

    VastaaPoista
  2. No minä taas! Kiitos kävit kirjoittamassa ystävänkirjaani!Ei siinä nyt niin pahoja jutskia ollut,paitsi se kömmähdys Turkissa bussissa:D:D Dolmuskallako menit!No,kaikille sitä sattuu noloa,vaikka mitä ! Juu ja kyllä mä alan sun kanssa ystävksi! Sulla on vanhin lapsesi 39v ja mulla on vanhin 36v. Poika hänkin. Mulla on nuorin 24v ja hän on tyttö. Mulla onkin 5 lasta,kolme poikaa ja kaksi tytärtä. Sitten kolme miniää,kaksi vävyä ja 9lastenlasta,niin ja se mies!

    VastaaPoista
  3. Aika hauska idea nuo hedelmäsuojukset, nuita vois ihan tarviakki joskus. Ku kassin pohojalla pyörii omena, niin se on aika kärsineen näkönen monesti. Siihen tarkotukseen ois hyviä. Huomasin profiilistas että oot JKL:stä, mähän oon kans Keski-Suomessa. Kiva jutu.

    VastaaPoista