perjantai 9. elokuuta 2024

Nöf nöf



Nyt näkyy käsityömarkkinoilla maailmassa olevan muotia virkatut avaimenperät. Niinpä minäkin tekemään. Mallin ostin Etsystä. Kiva malli kun ei tarvitse ommella mitään. Tein villalangasta joten tuli semmoisia nyrkin kokoisia, vähän liian suuria.  

Valitettavasti opin nyt ostelemaan ohjeita Etsystä Klarnan avulla. Koitan hillitä itseäni, mutta vaikeaa se on.


8.8. oli kissojen päivä. Sen kunniaksi tein kissapariskunnan valmiiksi asti. Tyttö sai hamosen sukkalankojen jämistä ja ihan somahan siitä tuli.


Miksi tuon hassun kissan pitää kytätä koko ajan minua. Luuleeko se että muuten häviän. Ulkonakin pitää istua niin että varmasti näkee minut. Kuvittelee kai että en huomaa. Tai ehkä se vaistoaa että olen muutaman viikon päästä lähdössä reissuun.  Vaan kun sanon että nyt nukkumaan, niin vauhdilla ryntää tyynyni viereen makaamaan. Voi tuota minun hölmöläistä.

 

 

10 kommenttia:

  1. Kivoja possuja, eikä avaimetkaan huku niin helposti kun on reilun kokoinen avaimenperä. Ihanat kissat! Tytön mekko on söpö ja sillä näkyy olevan oikein rusettikin kutreillaan. Ja ihana on myös hömelö kissasi, joka käyttää nurkan takana. 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelin että tämmöiset voisivat olla halpoja pieniä joulumyyjäisiin. Mitään kallista sinne on turha thdä.

      Poista
  2. Täällä on tilanne muuttunut siihen että Max touhottaa pihalla narun päässä, mutta kun katoan sisällä käymään tai vaikka nurkan taakse kastelemaan kukkia, iskee Maxiin hätä että missä olen. Niin kauan kun olen vaikka kaukana, mutta näkee minut, on kaikki hyvin - emäntä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se on viisainta pitää emäntää silmällä, muutenhan hän voi vaikka savuna haihtua ilmaan. Kesällä kissojen on hyvä olla ulkona, vaikkapa vain narunpäässäkin. Vanha kissa ei meillä valjaisiin suostu vaan mennä viipottaa vapaana pitkin pihapiiriä. En viitsi 16 vuotiasta enää narulla kiusatakkaan.

      Poista
  3. Kissa ovat viisaita ja ymmärtävät pitää huolta Emännästään. Suloisia kisuja olet tehnyt! Hauska uusi kohde nuo possut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa kissa vain pelätä että ruoan antaja häipyy. 😆

      Poista
  4. Tyttökissa sai niin nätin mekon! Onko noissa possuissa Kinder-muna sisällä? Kierrätin sinulta saamani siniset perhoset. Toivottavasti ei haittaa? Kiitos ja anteeksi! ♥ Alkavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole possujen sisällä kuin pelkkää vanua.
      Kierrätys kunniaan, minäkin pyrin kierrättämään kaiken mahdollisen.

      Poista
  5. Söpöt kisulit. Tuollaiset avaimenperät minäkin tarvitseisin. On jo kerran avain pudonnut veranna lautojen välistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koululaisilla näitä tämmöisiä näkyy roikkuvan repuissaan. Voihan näitä laittaa kyllä muuallekin roikkumaan ja avaimet ainakin löytyy jos näin isossa ovat kiinni.

      Poista