lauantai 3. joulukuuta 2022

Joulumyyjäisissä


Meidän kylän joulun avajaisissa oli Yrittäjänaisilla joulutori josta minäkin onnistuin saamaan paikan. En kyllä kuulu mihinkään järjestöön, mutta huolivat silti. Myyjäiset kestivät vain kolme tuntia, mutta kauppa kävi minulla ainakin oikein mukavasti.

Harmittaa kun en muistanut ottaa kuvaa lähdöstäni. Kun sidoin rollaattoriini taittopöydän, tuolin , kaksi isoa kassia käsitöitä ja pienemmän kassin muille tarpeellisille (esim. virkkuulle) niin olihan se ihan taidonnäyte ja varmaan aika huvittavan näköistä. Vaan eipä ollut muuta keinoa saada tarvikkeita tuonne parin kilometrin päähän. Täällä maasudulla kun ei taksitkaan lähde ajamaan noin lyhyttä matkaa. Se siitä taksiuudistuksesta seurasi, ärrrhhhh.Näitähän minulla oli muutama ja enemmänkin olisi saanut olla. Kesken loppuivat sillä nämä ovat turvallisia ihan pienimmillekin lapsille.


Pikku tonttuja tein kiireellä muutaman ja hyvin kävi kaupaksi nämäkin. Taustalla jämälankapatalappuja.


Viimeisenä iltana viimeistelin vielä Pipsa-possun kun kuuluu olevan lasten suosikki.  Pistin ihan kohtuullisia hintoja sillä parempi lasten käsissä kuin komeron nurkissa pölyttymässä. Pehmot menikin kaikki, mutta sukkia vielä jäi sillä niitä oli muillakin myynnissä. Ensinvuonna tiedänkin varautua suurella kasalla pelkkia pehmoja. 

Oli minulla vaan ihania asiakkaita, kukaan ei tinkinyt vaan päinvastoin muutama halusi maksaa enemmänkin. Eräskin nuori mies jonka ostokset teki 22€ halusi välttämättä maksaa 30€, harvinaisen antelias mies. 


Naapuri pöydässä oli myynnissä tosi halvalla ihania piparkakkutöiä. Tämä ihastuttava pieni mökki maksoi vain 5€, joten pakkohan se oli ostaa kun vielä kerkesin. Kyllä hänen työnsä kävikin nopeaan kaupaksi.

Nyt en enää aio tehdä toisille mitään, vaan paneudun omien joululahjojen tekoon. Joulutavaratkin on vielä ulkokomerossa , joten kyllä tässä vielä puuhaa piisaa ja voi tulla vielä kiirekkin.

Toivotan mukavia joulunaluspuuhasteluja teille kaikille 🤶 

18 kommenttia:

 1. Olisinpa ollut näkemässä tavarakuormarollaattoriasi!! Ei ole ihme että työsi loppuvat, niin ihania ne kyllä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi minulla on niin löysä pipo että jaksan nauraa itsellenikin.

   Poista
 2. Aikamoisen kuorman saitkin vietyä myyjäisiin, melkein huimaa pelkkä ajatuskin moisesta urakasta. Kiva kun kauppa kävi. Kun näkee sen vaivan, että valmistaa käsitöitä myyjäisiin ja lähtee paikan päälle niitä kauppaamaan, niin tottahan sitä toivoo, ettei rehkisi turhan takia. Hyvää joulun odotusta sinullekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on aina ollut se tyhmä mieleen pinttymä että minähän en apua pyydä jos suinkin pärjään ilman. Olisin tehnyt vaikka kaksi reissua jos en olisi saanut kerralla köytettyä kaikkea mukaan. "Tyhmästä päästä kärsii koko vartalo."😁

   Poista
 3. Hienoa kun kauppa kävi ja sait vielä piparkakkumökinkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelkäsin että joudun raahaamaan kaiken takaisin, mutta onneksi pääsin osasta tavaraa eroon. Kotimatka sujui jo paljon jouhevammin. 😁

   Poista
 4. Voi että kuinka osaatkin! ja olet sitkeä sissi :) Sama periaate on ollut minulla -ensin yritän itse. -e-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin niin kauan yksinhuoltajana että opin hoitamaan kaikki hommat ihan itse. Sisulla ja sinnittelyllä onnistuu kyllä kaikki.😁

   Poista
 5. Ihan näen sieluni silmin rollaattorikuormasi. Onpa kiva, että kauppa kävi. Ihmekös tuo nyt on kun tämmöiset ihanuudet myynnissä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki menisin mieluummin auton kyydissä, mutta kun ei kukaan kyytiä tarjoa, niin onneksi on kuitenkin tuo rollaattori. Siinä kulkee ihmeen paljon tavaraa.😁

   Poista
 6. Olisi ollut jännä nähdä tuo kuorma menomatkalla. Mun koivet ei olisi antanut kulke tuota matkaa ja tuollaisen kuorman kanssa. Hieno juttu, kun kauppa kävi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän polvea särki, siinä kun on kunnon kulumavamma, mutta sisulla selviän ainakin toistaiseksi vielä. Onneksi en turhaan rääkännyt itseäni vaan jäi jotain käteenkin.

   Poista
 7. Sukkia näkyy paljon tarjolla myyjäisissä. Sinun ihanat, erilaiset käsityösi ovat piristys jolumyyjäisissä. Mukavia jouluvalmisteluja sinulle.

  VastaaPoista
 8. Sukkia olis niin mukava neuloa, mutta kun niitä tekee nyt kaikki ja hukumme kohta sukkavuoreen. Onneksi olin ainoa myyjäisissä jolla oli leluja, joten kauppa kävi. Jatkan siis pelkkien pehmojen parissa. Sukkani ovat vähentyneet kun olen lahjoitellut niitä vähän sinne sun tänne.

  VastaaPoista
 9. Siskokulta on kyllä niin ahkera taas ollut❤️ Olisinpa minäkin, mutta ei mitään saa aikaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se pistää ahkeroimaan kun rahat alkaa loppumaan.

   Poista