sunnuntai 20. marraskuuta 2022

Eikö nämä ikinä lopu


No ei lopu. Sitähän minä teen mitä pyydetään. 😊 Ja mukavahan näitä on tehdä. Nämä kissat ovat oma suosikkini ja näihin saakin kivasti käytettyä lankojen loppuja.


 Ja toki vielä kettujakin. Niin paljon on oranssia lankaa tullut tilattua että lisää pitää tehdä saadakseni varastoani vähennettyä. 

Seuraavaksi teen kyllä jotain muuta. Kiire alkaa olemaan joululahjojen kanssa vaikka kesällä jo aloin niitä suunnittelemaan. Aina se yllättää niin kuin ensilumikin. Tämä vähäinen lumimäärä tällä hetkellä piisaisi kyllä minulle. Vielä pääsee rollaattorilla kauppaan ihan hyvin, mutta kohta on taas vaikeuksia.  Oijoi, en tykkää talvesta.

14 kommenttia:

 1. En tykkää talvesta minäkään. Pitäisi ostaa uudet talvikengätkin, huoh!
  Kisut ja ketut on ihania <3

  VastaaPoista
 2. Olihan se lapsena kivaa hiihdellä , mutta nykyään kun yrität rollaattoria työntää paksussa loskahangessa niin eipä naurata ollenkaan.

  VastaaPoista
 3. Kivoja on nuo sun eläimet. Nyt oli viikonloppuna iso kettu kulkenut takapihalla. Citykettu! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun terassillani pyörii öisin supi syömässä linnunruokia. Viime talvena hajotti talipallotelineen. Sitä ei pelota edes jouluvalot eikä äkäinen kissa.

   Poista
 4. Jotkut jäljet löysin minäkin aamulla kun tulin kaupasta. Enkä ole talven ystävä, mutta pakko sietää.
  Ihanan iloiset kissat ja ketut, eivät kärsi kylmyydestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvittelin aikanaan että eläkkeellä sitten vietän talvet etelänmaissa. Haaveeksi jäi, ei puutu kuin sievoinen summa rahaa.😞

   Poista
 5. Ihania kissoja ja kettuja. Hyvin suunniteltu on kuulemma puoliksi tehty. En usko. Jos olisi, niin meillä olisi joululahjat tehtynä ja hankittuna jo ajat sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on siivouksessa aina puolet tehty, eli olen suunnitellut hyvin, toinen puoli jää helposti tekemättä.

   Poista
 6. Kuinkahan monta repolaista ja kisua olet jo tehnyt vuosien mittaan? Varmaan sujuisi unissakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ne ihan nukkuessa valmistu, mutta jos apinat lasketaan mukaan niin useita satoja. Teenhän minä niin kauan kuin ne ihmisille kelpaa, kotia en jätä yhtään.

   Poista
 7. Olet ahkera!
  Joo-o, lunta tuli tännekin, mutta samalla jäätä, jota pelkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä maalla eniten haittaa paksu lumikerros teillä. Sitten kun auraavat niin samalla vetävät hiekan päälle ettei potkuri taatusti luista. Ei olis väliksi olla koko talvea, hankaloittaa vaan liikkumista meillä ikä-ihmisillä.

   Poista
 8. Ketut ehdoton suosikkini. Niin ihania.

  VastaaPoista