maanantai 11. tammikuuta 2021

Minä ja Ahududu






Minulla on Satu-ystävä joka on ahkera näpsimään kuvia kännykällään. Kun ei nyt ole valmistunut käsitöitä, niin laitampa näitä Satun lähettämiä kuvia. Satulla on hauska tapa lisätä puhekuplia kuviin.

Näkyy tämä minun tyylikäs garderoopinikin. Koti-oloissa ei mitään kiristävää tai puristavaa, ei edes rintsikoita.

Loppuun vielä eilen otettu yhteis-selfie kun sovittelimme saamiani karvakorvalakkeja.


Pakkaset tulossa, viisainta pysytellä sisällä lämpimässä, tuumaa Ahududukin.









 

22 kommenttia:

  1. Kivat kuvat! Mäkin haluaisin oppia tekemään noita puhekuplia. Kotiasuni noudattaa samaa linjaa, kuin sinulla. Ikävä kyllä nämä pitää vaihtaa kohta farkkuihin jne. ja lähteä puskemaan lumimyräkän läpi kohti työpaikkaa. Vasemman puoleinen karvakorvahattu sopisi nyt tuonne ulos!
    Nauti siitä, että saat pysytellä sisällä! Mukavaa päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä minä nautinkin siitä ettei tarvitse lähteä enää pakosta minnekkään. Ei ole enää edes koiraa jota pitäis lähteä viemään lenkille. Kissalle ei tarvitse kuin ovi aukaista ja se käy yksikseen asioilla.

      Poista
  2. Onnea on ystävyys! Ja tietysti kissakamut ;) Ja tietysti positiivinen elämänasenne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja minulla onneksi on noita kaikkia kolmea. Positiivisuutta voi itsekkin opetella ja siitä seuraa sitten noita muita mukavia.

      Poista
  3. Täällä on kova lumipyry nyt, koko ajan tulee lunta. Isäntä on jo pari kertaa kolannut piha tien.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntuu tuiskuttavan täälläkin. Minä kyttään ikkunasta missä välissä pääsisi kirjastoon hakemaan varatut kirjat, ei taida onnistua tällä viikolla.

      Poista
  4. Ihana kaveri tutkimassa kaappeja :)
    Eipä kaipaiskaan puristavia vaatteita kotioloissa, mutta en osaa olla ilman rintsikoita :))) Eikä auta vaikka ostais isompia, eli väljempiä, jotenki ne vaan kiristyy..
    Lumituiskua on täälläkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kaveri on kyllä niin kaikessa mukana että välillä ihan kyllästyttää. Ja se kaveruus alkaa maukumalla jo aamulla klo viisi, aivan liian aikaisin minulle.

      Poista
  5. Voi tuota kisulaista! Katsoin, että onpa hänellä hauskasti sattunut väritys - häntä lienee dipattu väriastiaan ja sivellin pyyhkäisty molemmin puolin päälaelle... :)
    Lumipyryltä me lie säästytään tällä kertaa, ja näyttäisi ne kipakoimmat pitkät pakkasetkin ennusteessa hellittäneen toistaiseksi, vaan mistäpä noista tietää. Voisihan se aurinko välillä näyttäytyä...
    Mukavaa viikon jatkoa!
    -Minski

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi on väriä tuossa pitkässä hännässä. Jos sattuu lumihankeen eksymään, niin löytää tuon huutomerkin takia. Vaikka eipä tuo katti kyllä ulos uskalla nyt kun siellä on kylmää ja tassut kastuu.

      Poista
  6. Ihanaa kun te jaksatte hassutella. Taitaa olla kirkasvalolampussa jotain tehoa. Mulle se teki unettomuutta, levottomuutta. Kyllä Ahududulla kävi tuuri, kun sai noin ihanan kodin ja henkilökunnan. Voi kun saatais ne rokotukset pian niin päästäis Jyväskylän kirppareille hassuttelemaan ym. ym. Terveisiä -siskos-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään joka päivä jaksa hassutella, mutta silloin pysytäänkin tiiviisti verhot ikkunassa peiton alla. Enkä näköjään ole tarpeeksi sairaskaan, että saisin sen piikin ensimmäisten joukossa. Toivottavasti kesään mennessä kuitenkin.
      Ei tuota hullua kissaa varmaan kukaan muu olis jaksanutkaan katsoa kuin me Eminen kanssa. On se semmonen riiviö riehuja.

      Poista
  7. Nuo puhekuplat on just hauskoja. Ihanan utelias ja tutkivainen Ahududu <3 Minusta tuntuu, että kaikki vaatteeni ovat nykyään löysiä ja ei missään nimessä saa ahdistaa yhtään mistään :)
    Kivaa tiistaita sinulle Sude <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en osaa noita puhekuplia tehdä, tai en siis ole viittsinyt vielä opetella.;)
      Takana päin ovat ne ajat jolloin piti laittaa niin tiukat farkutkin että ne piti makuulta laittaa kiinni. =) Kuminauhavyötäröä vaan kaikkiin vaatteisiin että pysyvät menossa mukana.

      Poista
  8. Päivän pelastus! Ihana emäntä ihanan kattinsa kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Empä menis kehumaan ihanaksi kumpaakaan, en sen paremmin emäntää kuin kattiakaan. ;)

      Poista
  9. Puhe kuplat ovatkin Ahududun sanomia;)😻🧡
    ..mikään ei saa kiristää,,täälläkään,,,,,
    minä hipsuttelen villasukat jalassa:)
    Asenne kohillaan😊🤣😃😀
    Ihanat ystävykset.
    ja myssykät😊😊🤗🤗🧡🧡
    Mukavaa viikkoa!,Sinulle Sude!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahududu on kova juttelemaan ja minä melkein ymmärrän sen kieltä. =) Taitaa tulla ihan kotoiluviikko, siltä näyttää kun katsoo ikkunasta ulos. Tämmöisinä päivinä kaipais autoa ja autolle kuskia, vaan kun ei ole kumpaakaan niin täytyy pärjätä ilman. ;)

      Poista
  10. Ahududu onkin melkoinen veijari. Hyvä näpsiä siitä välillä kuvia, niin näet mitä sen päässä liikkuu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niin itsepäinen katti ettei toista. Tämä onkin näköjään hyvä keino ymmärtää se puhetta.

      Poista
  11. Sattuneesta syystä blogin otsaikko kiinnitti huomion;) Kissat on hauskoja ja siilisukat söpöt. Sudelle hyvää viikkoa!! T-Sus' ;D

    VastaaPoista
  12. Taitelija Sude ja hänen kissansa Ahududu yhteisissä askareissa! Siinä teille aihe vaikkapa kirjaan. Tosi kiva sarjakuva.

    VastaaPoista