torstai 30. heinäkuuta 2020

Hummani hei


Tässä pari josta koko suku on nyt ylpeä, pojantyttäreni Emmi ja hevosensa Ofi. Lähtevät parin viikon päästä Unkariin edustamaan Suomea kouluratsastuksen EM-kisoissa. Kovassa porukassa pääsee ratsastamaan ja onhan se mahtava reissu.

Kalliiksi käy varmaan tuommoinenkin harrastus, eikä mummo pysty mitenkään sponssoroimaan. Sain kuitenkin pyynnön jos tekisin kisamaskotin mukaan.Ja mummohan tekee. Oli niin vähän aikaa, etten alkanut suunnittelemaan omaa mallia, vaan otin varman päälle ja ostin netistä ohjeen,  https://www.ravelry.com/patterns/library/horse-piem  Aluksi arvelutti englannin kielisen ohjeen aloitus, mutta olikin yllättävän helppoa. Minulla kun tuo kielitaito on erittäin heikko.


Toivottavasti nyt kelpaa tyttärelle, tuli vähän turhan iso kyllä. Tätä oli niin mukava tehdä, että taidampa tehdä kokonaisen hevoslauman =)

32 kommenttia:

 1. Ihana heppamaskotti ja sinä olet ihana mummo!
  T:Selja

  VastaaPoista
 2. Onnea ratsukolle kilpailuun!
  Voi, juku kuinka ihana tuo maskotti, jonka olet tehnyt, varmasti on mieleinen ja tuo onnea matkaan.
  Ihanaa kesän jatkoa sinulle!
  T: - Satuli -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niin kovatasoinen kilpailu, että eivät edes odota palkinnoille pääsyä, mutta onhan se kokemuksena mahtava ja tuo lisää varmuutta muihinkin kilpailuihin.

   Poista
 3. Hienosti onnistui heppa!! Onnea ratsukolle! Hienoa etta jossain pain maailmaa paasee matkustamaankin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitähän tässä toivotaan ettei korona pilaa koko matkasuunnitelmaa. Heillä kun on tarkoituksena autolla ajaa paikalle Euroopan halki.

   Poista
 4. Voi himputti kuinka hieno ja sympaattisen näköinen heppa!!! Hyvin onnistuit! Samaa onnistumista toivotan ratsukolle kisoihin!
  Terv. entinen heppahullu, jolla on herännyt uudestaan kiinnostus ratsstamiseen... )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se hienoa päästä tuommoiseen kilpailuun vaikkei menestystä tulisikaan. Heppoja yritän tehdä lisää joulumyyjäisiä varten. Vähän omilla sävellyksillä että on luvallista myydä =)

   Poista
 5. Onnea ja menestystä ratsukolle kilpailuun! Hieno kisamaskotti, joka varmasti ilahduttaa ja tuo mukanaan mummon kannustuksen kisamatkalle ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummo on tietysti hengessä mukana vaikkei paikan päälle pääsekkään. Toivottavasti Korona ei sotke nyt koko suunnitelmaa, se olis kova pettymys.

   Poista
 6. Hummani hei, hopotiti hummani hei! Jestas, kun on söötti, veikken heppatyttö olekaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä suorastaan pelkään hevosia, ei olis minustakaan heppatytöksi =)

   Poista
 7. Noin söpö maskotti tuo varmasti onnea kilpailuun!!!👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti koronatilanne Euroopassa ei pahene tässä parin viikon sisällä että pääsevät lähtemään eikä kisat peruunnu. Se olis kamala pettymys tytölle.

   Poista
 8. Ihhahhaa ihhahhaa... ihana on virkattu polle. Mietin että oiskohan tuo lapsenlapsesi tullut mummoonsa, on niin sisukas ja taitava sekä kauniskin vielä. Pidetään peukkuja upealle Emmille, ettei kamala korona pilaa kisaa👍👍👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, on tullut mummoonsa. On kuulemma erittäin laiska kotitöissä ihan niin kuin mummokin =D

   Poista
 9. Hei!Löysin blogiisi Susun silmukoiden blogin kautta, ja luin blogisi alusta alkaen. Siis aivan mahtavia käsitöitä, varsinkin apinat. Voi kun itsekin osais noin virkata. Myös kissakuulumiset ovat mukavaa luettavaa. Ihanalla kirjoitustyylillä kirjoitat, mukava lukea. Mielelläni jään odottelemaan uusia kirjoituksiasi. Mukavaa loppukesää! Anniina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johan urakan teit, sillä olen kirjoitellut kohta kymmenen vuotta =) Näin kesä-aikaan ei jouda kovin tiuhaan kirjoittelemaan, eikä aina ole mitään kirjoitettavaakaan. Kiitos sinulle mielenkiinnosta ja mukavaa kesän jatkoa sinullekin.

   Poista
 10. Vieläkö on villihevosia...
  Jos ei tuollaisella maskotilla voitto irtoa, niin ei sitten millään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan niitä, mutta tämä ei kyllä ole kovin villi. Paksusta mahasta päätellen pullapoika lähinnä.

   Poista
 11. Vastaukset
  1. Kiitos. Pikkutytöthän näistä tykkää, minä ainoastaan pelkään hevosia.

   Poista
 12. Tsemppiä kisaan! Ihana heppa, sekä aito, että maskotti <3
  Ihanaa viikonloppua sinulle Sude <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti corona ei nyt pilaa suunnitelmia, näyttää taas lisääntyvän Euroopassa.

   Poista
 13. Rakkaus näkyy tekoina! Onpa komea maskottihevonen. Varmasti kannustaa ja helpottaa jännitystä. Tsemppiä ratsukolla ja Mummolle kotona kilpailua jännittäessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on vain kaksi lastenlasta, joten aikaa kyllä piisaa täyttää vaikka kaikki mahdolliset toiveet.

   Poista
 14. Ihana kisamaskotti lapsenlapselle. Näitä silmukoita on varmasti rakkaudella tehty ja lapsenlapselle hyvinkin merkityksellinen oman isoäidin tekemä ja varmasti aina kisamatkoilla aina mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakkaudella on tehty ja toivottavasti kelpaa =)

   Poista