sunnuntai 6. lokakuuta 2019

Toinen Pipsa


Ensimmäisen Pipsa-possun saaja tykästyi niin leluunsa että tahtoi samanlaisen ystävälleen synttärilahjaksi. Teinhän minä kun sattui vielä olemaan lankojakin. Pipsan pään ja vartalon yhteen ompeleminen on niin haastavaa ja tympeää, että vähään aikaan ei tee mieli valmistaa possuja. Samalla sain tilauksen jouluksi Kaapo-nukesta. Niin mielelläni tekisin uusia malleja, mutta saas nähdä ehdinkö. Mielessä olisi niin monta jouluista mallia.


Pitkästä aikaa olen taas innostunut sukkia kutomaan.  Kätköistäni löytyi yksi kerä ruskeaa 7-veljestä ja yksi kirjavaa Sockia.  Yksinään ei kummastakaan olisi tullut miestensukkia, mutta yhdistämällä riitti hyvin numero 46 sukkiin.  Ja minähän en raitoja ala kohdistamaan, se on minusta tylsää ja langan haaskausta =D Jos ei tämmöisenään kelpaa kellekkään, niin homehtukoon kaapissa ;D

18 kommenttia:

  1. Kyllä noin ihaniin Pipsa-possuihin tykästyi! Hienot villasukat! Minulla on hirmuinen neuloosi päällä ja oireilen villasukkia neulomalla ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syysneuloosi on joka vuotinen helposti tarttuva epidemia. Pahimmillan aiheuttaa unettomuutta ja niskajäykkyyttä. Hoitoa ei siihen ole, mutta helpottaa yleensä joulun jälkeen =)

      Poista
  2. Sulonen Pipsa-possu:)))
    SINun ON KATOTTAVA KAIKKI LASTEN OHJELMAT .ETTÄ TIIÄT MIKÄ TRENDI MENOSSA:)))

    Kauniit miesten sukat...eivät taatusti kaapissa homehdu:))
    :)Mukavia touhuja Sinulle Sude:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olis niin monta hahmoa jotka haluaisin tehdä, mutta sitten tulee pyyntöjä näistä samoista, joten ei tahdo aika riittää uusille malleille. Omilleni pitäisi ehtiä vielä tekemään sukkia jouluksi.

      Poista
  3. Voin kuvitella miten Pipsan pään ja vartalon yhdistäminen vaatii kärsivällisyyttä. Ajatuskin ahdistaa. Nostan hattua, että jaksat!
    Sukat ovat ihan näppärän näköiset ja ihan varmasti löytävät tiensä melkoisen suuriin jalkoihin. Mun pitää kans kutoa yhdet kokoa 45 ja parit kokoa 46. Phuh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime vuonna sain joulukuussa kolmet 46 kokoisten sukkien tilauksen ja kiirehän siinä tuli. Nyt kun yritän ennakoida niin kukaan ei tietenkään halua tuon kokoisia ;D

      Poista
  4. Upea pipsa:) Tuo iloiselle mielelle ,kun vain sitä katsookin. Hyvän näköiset ovat sukat. En minäkään raitoja kohdista,tulee niinkuin tulee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raitojen kohdistaminen on vain langan haaskausta ja minähän olen niin pihi langoistani ettei pätkääkään heitetä pois =)

      Poista
  5. Upeita nuo sukan raidat ja onpa taas hauska possu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sockissa menee mukavasti raidat kun ovat niin eripaksuisia. Semmoista on kiva neuloakin.

      Poista
  6. Ei taida sun sukkas kaapissa keritä vanhenemaan. JOku onnellinen nelikutonen ne nappaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyky-ajan miehillä tuntuu olevan tosi isot jalat. Hyvähän se on niin pysyvät paremmin pystyssä =)

      Poista
  7. Pipsa Possu on kyllä suloinen, ymmärrän täysin, että näihin rakastutaan.
    Kivaa viikkoa sinulle Sude <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näyttää lapsillakin olevan muotivillitys lelujen suhteen. Aika paljon riippuu siitä mitä lastenohjelmia televisiossa esitetään.

      Poista
  8. Söpö Pipsa possu! Oon samaa mieltä pään ompelusta. Nukkeja ja nalleja on joskus tullut tehtyä ja pään kiinnittäminen on vaikeeta, aina se tuppaa meneen vinoon ja sormenpäät on tikattuna täyteen reikiä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja vaikka kuinka tiukkaan ompelee, niin jonkun ajan päästä se retkottaa miten sattuu. Juuri tässä korjasin yhtä pesukoneessa ollutta Peppiä. joka roikotti päätään tosi pahasti.

      Poista
  9. Vastaukset
    1. Pipsalla on kuulemma velikin, mutta en taida ehtiä virkkaamaan.

      Poista