perjantai 7. syyskuuta 2018

Paranemaan päin


Lääkkeet ovat alkaneet purra tehokkaasti ja meillä alkaa olla terve kissa. Antibiootit ja muut menee hyvin maksamakkaran seassa , mutta vahvistava hyvänmakuinen ei maistu millään. Painokin on noussut neljässä päivässä 150gr ja se on paljon kilon painoiselle rääpäleelle.

Tytär asensi tabletille kissapelin ja sehän kiinnostaakin kovasti. Osasi pienikin heti pelata. Tämmöistä se on nyky-aikana, kissatkin pelaa jo tietokonepelejä. pienistä lapsista puhumattakaan =)



Meillä eletään nyt samanlaista elämää kuin pienten lapsien kodeissa. Kaikki särkyvä ja vaarallinen on nostettu piiloon ja tavoittamattomaan paikkaan. Sillä erotuksella vaan, että lapset eivät osaa kiivetä niin korkealle kuin tämä pieni "hirviö". Hän on myös päättänyt, että aamu seitsemältä on sopiva aika nousta leikkimään. Silloin kömmitään sänkyyn ja nuollaan ihmiskaverin naamaa niin kauan että  varmasti nousee. Ei auta vaikka kuinka yrittää mennä peiton alle piiloon.


Olen jonkun verran saanut käsitöitäkin tehtyä, vaikka yksi yrittää kovasti auttaa.  Nämä ovat pienten lasten kokoa nallelangasta. Jospa jouluna löytyisi käyttäjäkin.

Minulla on vatsanahka aivan täynnä raapimisjälkiä, kun eräs kiipeää jatkuvasti syliin varastamaan lankoja ja heiluvia puikkoja. Vaan eihän tuolle voi olla vihainenkaan.

Knea Silmukat ristissä blogissa järjestää joulukalenterivaihdon. Tulkaas muutkin mukaan, olisi mukava kun saataisiin kokoon kunnon porukka. Meinaan tehdä tyttärelle taas pienen paketti-kalenterin jouluksi ja siinähän se samalla tulee toinenkin väsättyä. Suunnitelmia on jo kovasti. Jouluun on enää noin 100 päivää, joten nyt on hyvä aika toimia ;)

12 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kun ei yli kymmeneen vuoteen ole ollut kissanpentuja, niin tämä tuntuu erityisen ihanalta.

      Poista
  2. Kyllä hienoa,kun kisuli on parantumaan päin. Tosi hienoa ja iloitsen kanssasi. Voi,joulua jo ajattelet. Mä en ja kiirehän sitten tulee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä nyt pitää jo joulua miettiä jos meinaa lahjoja itse ehtiä tekemään ;)

      Poista
  3. Hienoa, että pentu toipuu vaikken muuta epäillytkään. Onhan hänellä loisto omahoitaja! Ihana tuo ensimmäinen kuva!
    Joo, niin se joulu vaan vääjäämättä lähestyy. Mulla on kahdet sukat kesken ja ne ilmeisesti jarruttaa kutomista. Ärsyttää. Pitää ottaa itseään niskasta kiinni. Tosi söpöt noi punaiset sukat! Noita karusellejä (?) en ole kokeillut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lääkärin kanssa sovittiin, että tämä pentu selviää hengissä ja niinhän se lupaus on pitänyt =)
      Karusellisukkia on mukava tehdä kun niissä ei ole sitä tylsää kantapään neulomista.

      Poista
  4. Hän on niin suloinen riiviö. Ihanaa viikonloppua sinulle ja "hirviölle" <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hän on tosiaan suloinen ja saa siksi paljon anteeksi. Kuten esim. palmuni poikki puremisen =)

      Poista
  5. Hyvä sinä ja tytär, kun hoidatte kisulin kuntoon. Kissasukat ovat niin minun makuuni ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tytärkään ei raaskinut montaa päivää omassa kodissaan pysyä, kun tuli niin kisua ikävä ja kissa on mielissään kun on leikittäjä.

      Poista
  6. Hienoa että lääkkeet puree ja kisu alkaa parantumaan♥ On se jännä miten äkkiä oppivat uusia asioita, kun nyt tuon pelaamisen, hauska!:) Leppoisaa viikonloppua♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän tämä mikään tyhmä ole, vähän villi vain välillä. Jatkuvasti kilisee, kolisee tai rapisee jossakin päin =)

      Poista