sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

Peppitalkoot


Paistaahan se ....aurinko...vaan minä istuksin vain sisällä virkkailemassa. Polvi kenkkuilee sen verran ettei ulkoilu maita. Onneksi tuli käytyä siellä lääkärissä. Olihan se ehkä aikakin kun joulua ennen pyörällä polveni kipeäksi rojahdin. Nyt on edessä röntgenit ja ultra-äänet ja polvi laitetaan kuulemma niin hyvään kuntoon, ettei rollaattoria tarvi vielä pariin kymmeneen vuoteen. Ihana nuori mieslääkäri kun tuommoista lupasi minulle =)

Siskoni ihmetteli kun kerroin että eipä ole ennemmin minulta miehet villahousuja riisuneet, mutta nyt on sekin koettu. Näet tämä lääkäri ne hoitopöydällä pois otti että sai tutkittua molemmat polvet kunnolla. Vanhaksi piti elää että sai tämänkin kokea =) =) =)Isompien Peppien seuraksi tuli tehtyä näitä pienempiäkin. Tämmöisiä tehdessä jää tosi paljon lyhyitä päättelylankoja ja enhän minä pihinä raaski niitäkään roskiin laittaa. Ei muuta kuin reilusti solmulla yhteen ja renkaana virkkausta niin tulee hyviä paksuja patalappuja.Viikon päästä Marian-päivä ja lumitilanne meillä tämmöinen. Ei hyvää tiedä vapuksi. Eipä taida kesämekkosissa tareta tänä vappuna. Minulla alkoi taas tulemaan face-bookkiin ystäväpyyntöjä ulkolaisilta miehiltä melkein päivittäin. Vaihdoin profiilikuvaa ja pyynnöt loppuivat kuin seinään.  Miksikähän kukaan ei enää kehu kuinka kaunis ja mukavan näköinen olen ja pyydä ystäväkseni, hahahaa. Ihmeellisiä nämä nykyajan puhelimet kun niillä voi tehdä melkein mitä vain, jopa näin kauniita kuvia.

Kuulin juuri viikolla kuinka meidänkin pienellä kylällä joku vanhempi naishenkilö on mennyt halpaan ja lähettelee rahaa ihan vieraalle huijari-miehelle Afrikkaan. Onneksi summat ovat vielä ihan pieniä, mutta paha siihen on kenenkään vieraankaan puuttua. No, eiköhän sekin jotenkin selviä, näin pienessä kylässä pidetään toisistamme huolta.

Nautitaan me lisääntyvästä auringon valosta ja lintujen laulusta.

20 kommenttia:

 1. Pepit ovat ilmeistään päätellen jo innoissaan lähestyvästä keväästä 😊

  VastaaPoista
 2. Miehet ne vaan vikittelee. Sitä se kevät teettää muillekin kuin Pepeille ;) Mahtavat viikset sulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hormonitasapaino heittelee näin vaihdevuosien jälkeen, alkaa viikset kasvamaan ;)

   Poista
 3. Nuoret miehet osaa asiansa ;) Hyvä, että korjaavat polvesi, kun kerran olet satuttanut sen eikä ole mikään kulumavamma. Olet niin nuorekas, että hyvä jos jalat pelaa pään vauhdissa.
  Oletkos Peppi-käsitöille löytänyt Ruotsista markkinoita? Nuo on kyllä niin iloisia, että kaikki haluavat niitä : )
  Viiksikuvasta näkee, että sinulla on ainakin itsetunto kohdillaan. Hauskoja kevätpäiviä! Kyllä se tulee sitten ryminällä, että hetken aikaa hukumme veteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tässä tosiaan vielä mitään rollaattoria halua.
   Nämäkin Pepit menee Saksaan sinne menee niin paljon kuin vain viitsin tehdä. Hyvä niin, saan kokoon takuuvuokrarahat uuteen asuntoon.
   Nuorena olin aika nätti ja kärsin ujona tyttönä valtavasti ihmisten tuijottelusta. Ihanaa olla nyt vanha ja ruma, ei ole tuijottelijoita ja saan kulkea ihan huomaamattomana pää pystyssä. Toivottavasti tämä ei nyt kuulostanut kovin leuhkalta ;)

   Poista
 4. Onpa hienot Pepit! Ihailtavaa kyllä tuollasten tekeminen. Vaikka kuin haluis niin ei vaan synny.
  Voi hyvänen aika, kevät se sitten on kun hormoonit hyrrää. Niin paljon kuin onkin ollut puhetta huijareista, jotka rahoja pyytävät, niin vielä joku uskoo. En ymmärrä.
  Täälläkin on ollut siitä hyvä ulkonäkö, ettei ole tarvinnut seksuaalisesta hyväksikäytöstä ketään syytellä :D :D

  VastaaPoista
 5. Ei minultakaan mieslääkäri villahousuja riisunut ihanan ulkonäköni takia, vaan siksi kun ei saanut polvia kunnolla tutkittua paksujen pitkälahkeisten villahousujen läpi =) Ei täällä muuten enää hormonit hyrrää. =)

  VastaaPoista
 6. Vai ollaan sitä oikein uusia juttuja päästy kokemaan lääkärissä :)
  Suuresti kyllä ihmettelen, että miksi ne ystäväpyynnöt loppuivat, sinulle sopii niin kivasti nuo viikset ja tuuheat kulmakarvat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, mielestäni olen niin eksoottisen näköinen viiksissä ;) Näytän ihan vanhalta turkkilaiselta ukolta =D

   Poista
 7. Aivan mahtavia peppiä tullut ja paljon! Tiedätkös,kun minä olin tästä reiden palovammasta lekurissa,niin sellainen nuorehko mieslääkäri käski minut toimenpidehuoneeseen ja sinne kun päästiin,niin heti sanoi housut pois!! Niin minä nöyrää köyhää pöksyjä riisumaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siitä on muutama vuosikymmen kun minulta on mies housuja riisunut viimeksi ja villahousuja ei koskaan ;) Ihan asiallisissa merkeissähän tämä tällä kertaa tapahtui kylläkin .

   Poista
 8. Ihanat Pepit olet tehnyt:)
  Nonni, olipas sinulla hauska lääkärireissu ja vielä kun lääkäri kertoi hyviä uutisia, niin mikäs siinä on kevättä ottaa vastaan:)
  Ihanat viikset ja kulmakarvat sinulla:)
  Totta, mukavia nuo nykyajan vempaimet, kun niillä saa tehtyä kaikenlaista.
  Aurinkoista viikkoa sinulle! T: -Satuli-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli muutenkin harvinaisen mukava lääkärireissu. Istuskeltiin ja juteltiin kaikenlaista muutakin eikä hänellä ollut mitään kiirettä saada minua huoneesta ulos, niinkuin tavallisesti tuntuu. Tälle lääkärille haluaisin toistekkin.

   Poista
 9. Ihanat pepit ja hauska kuva sinusta! :D Tuon kuvavaihdon faceen minäkin taidan tehdä, jos moisia kaveripyyntöjä alkaa tulla haitalle asti. (Nyt on tullut onneksi vain harvastaan.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Faceen tulee miehiltä kaveripyyntöjä ja mailiin venäläisiltä naisilta. Luulevat kai nimeäni miehen nimeksi =) Kylläpä tämä nykytekniikka on tehnyt minusta suositun tuolla kansainvälisillä markkinoilla . Onneksi tajuan olla menemättä halpaan =)

   Poista
 10. Moikka!
  Eksyin blogiisi jostain ja luin piiiitkään. Siksi ajattelin "jättää tassunjäljen" käynnistäni ja sanoi moi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, tule toistekkin. Minäkin kävin sinun blogissasi ja jäin lukijaksi.

   Poista
 11. Hyvä että saat polven kuntoon. Sitä tarvitset vielä. Minä kävin elämäntapakurssia ja tuli polvi niin kipeäksi, etten voinut kävellä kunnolla moneen päivään! Että sellanen elämäntapa. Mutta kyllä peppisi on niin kivoja. Aina hymyilyttää kun katsoo niitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai tässä on opeteltava se uusi elämäntapa, että ihan tervettä päivää ei enää näe. Olen opetellut uuden kävelytyylinkin, polvet vähän koukussa koko ajan eikä satu ollenkaan niin paljon. Nyt ei ole enää vara ajatella milta se näyttää, vaan miltä se tuntuu =)

   Poista