keskiviikko 22. marraskuuta 2017

Pyöränvalot


"Jos ei sitä voi piilottaa, niin korosta sitä". Eikös joku tuommoinen ohje ole olemassa. ;)  En ole saanut mihinkään hävitettyä tätä rikkinäistä pyörääni, joten olkoon kunnolla näkyvissä sitten. En jaksanut ruveta pujottelemaan johtoa, vaan laitoin kiinni pinnoihin vanhoilla puisilla pyykkipojilla. Toivottavasti torstain myrsky ei kovin revi sitä irti. Tarakalla on kori täynnä kuusenoksia ja jouluna sinne sekaan tulee varmaan jotain jouluista. 
On siinä taas naapureilla ihmettelemistä =)Senhän se tupakanpolton lopettaminen sai aikaan, että viime aikoina olen joutunut ahkeraan hyppäämään lääkärissä ja lääkkeet senkun lisääntyy. Kannattiko lopettaa, joillakin tuo nikotiiniriippuvuus vaan on niin kova. Valtio saisi kyllä panostaa tämmöisenkin riippuvuuden hoitoon ihan samalla lailla kuin alkoholistienkin hoitoon.  Koville on ottanut, mutta takaisin en ole sortunut. En halua toista kertaa näitä vaivoja kärsiä, sillä nyt alkaa pikkuhiljaa jo helpottamaan.

Vaan kun aina sanon, että ei niin pahaa etteikö jotain hyvääkin =) Siellä lääkäriin jonottaessa kutasin pikkuiset sukat vanhasta 7-veikasta. Tein muka hienosti yhden raidan valepalmikkoa koko sukan pituudelta, mutta eihän se erotu näin kirjavassa langassa. No, ensi kerralla viisaampi.

Joulusiivoja pitäisi aloitella, mutta kun on paljon mukavampi loikoilla lukemassa tai istua virkkailemassa. Minulla siivous tarkoittaa samaa kuin raivaus. Jonnekin noita tavaroita pitäisi saada tungettua piiloon, että tytär mahtuu jouluksi kotiin =)

16 kommenttia:

 1. Tuo pyörä näyttää ihanalta valaistuna. Hyvä, että pääsit tupakasta eroon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläpäin on poliisit sakottaneet valottomia pyöriä aika roimasti, joten minä päätin valaista varulta tämän rämänkin =)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Remonttimiehet juuri raivasivat kaikki pensaat pihasta, niin ei ollut muutakaan paikkaa mihin olisi valot laittanut =)

   Poista
 3. Pyörä näyttää hauskalta. Jouluiset tilpehöörit varmaan ovat piste iin päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyyhän siihen vielä jouluksi punaista ja kultaa laittaa ♥

   Poista
 4. Tuo pyöräidea menee täälläkin kokeiluun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin kun sais vielä valot laitettua oikeaankin pyörääni niin olis mukavampi polkea kaupalle ja varmasti näkyis liikenteessä =9

   Poista
 5. Kivasti valaisee pyöräsi ja tuo tunnelmaa ihan bloginkin kautta. Hienoa, että luovuit tupakasta! Yhden kerran elämässä KELA korvaa korvaushoitoa lääkkeillä. Et sitä enää tarvitse, tsemppiä kylläkin. Söpöt sukat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kun olisin tiennyt että Kelasta olisi saanut osan rahoista takaisin. Enää en onneksi tarvi minkäänlaisia nikotiininvierotusaineita. Sokeriarvot vaan pomppasi pilviin ja siihen jouduin jo ottamaan lisää kallista lääkettä.

   Poista
 6. Aivan ihanasti ideoitu vanhaan pyörään valot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun en sitä mitenkään saa hävitettyä, niin olkoon sitten edes koristeena ;)

   Poista
 7. Kiva idea tuo vanhan pyörän valaisu. :) Ja onnittelut tupakanpolton kopettamisen johdosta .. kyllä se viime kädessä tuo vain hyvää oloa ja terveyttä ja rahaakin säästyy paljon. Nimimerkki onnellisesti savuton jo 12 vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minä vielä unia näen että istun tupakalla. Välillä tekis niin mielikin, mutta en anna periksi ;)

   Poista
 8. Pitäisikö siirtää Vanhan herran pyörä varastosta portin pileen ja viritellä valot ohikulkijoiden iloksi ja Vanhan herran kauhuksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhoja herroja ei saa pelotella =)
   Toisaalta, jos siihen (siis pyörään, ei herraan) laittais patterivalot, niin sillä vois välillä pyöräilläkin. Minulla on seinästä sähköjohdolla kiinni kun on muutenkin jo kulkukelvoton.

   Poista