lauantai 29. maaliskuuta 2014

Armaksen lyhyt karkumatka


Armas oli eilen lujahtanut jossain vaiheessa ulos, enkä edes huomannut ennenkuin se tuli naukumaan oven taakse. Tuli naukumaan, joo, mutta joka kerta kun menin avaamaan, juoksi häntä pystyssä iloisesti loikkien karkuun. Minä sitten vietin yön välillä itkien, välillä raivoten.

Mahtoi siinä ohikulkijoita naurattaa, kun minä yöllä juoksin aamutakin helmat hulmuten pitkin pihoja huudellen : " Armas tuu nukkumaan ".  Yleensä tuo kutsu tehoaa heti sisätiloissa, mutta ei nyt tietenkään.

Aamulla aikaisin naapurin äkäinen Onni (kolli) ajoi lopulta Armaksen semmoiseen nurkkaan, että sen oli pakko valita joutuuko minun vai Onnin kynsiin.  Onni hävisi kilpailun :)

Kyllä minä sitten annoin sylihoitoa ja syötin herkkuja. Jospa se Armas siitä tajuaisi, että kotona on parempi kuin kylmässä maailmassa.


Jos on oikein paljon vienyt krääsää kirpparille, niin eikös sitten voi ostaa uutta edes ihan pikkuisen tilalle :)
Meille pöllähti eilen tämmöinen kevätlintu pölkyn päälle ( 80 senttiä, kirpparilta). Löytö, ainakin minusta ☺

Ihanaa, aurinkoista, keväistä viikonloppua ♥

30 kommenttia:

  1. Voi Armas - heh, näen silmissäni tuon öisen viipotuksen - hih..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitäpä sitä ei olis valmis tekemään lastensa ja kissojensa eteen =D

      Poista
  2. Joka se Armas taas livahti, voi kun oisin nähny siut viipottavat aamutakissa Armasta huutelemassa:))))))
    Lintu on upea, mie tykkään noista puisista linnuista ja ne on aika arvokkaita, sie sait kyllä halvalla, tosi kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hulluna olisit pitänyt minua jos olisit nähnyt =D
      Lintu on rautaa ja aika isokin, siksi ihmettelinkin hintaa. Joku vaan oli kyllästynyt siihen.

      Poista
  3. Armas ois tietty tahtonut sut kanssaan juoksentelee :) Tottakai saa joskus uuttakin hommata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silta minustakin näytti, että seurakseen vain kävi kutsumassa =)

      Poista
  4. Voi Armasta! Mikähän sillä on kun ei uskalla tulla sisälle. Onneksi pääsi kuitenkin kotiin, hänellä kun on ennestäänkin huonoja kokemuksia kylmästä maailmasta. Hieno lintu on oikea löytö ja heti löysi paikkansakin. Minä kanssa olen tänään keräillyt tavaroita kirpparille vietäväksi, välillä näin päin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulempa että olisi se uskaltanut tulla, ei vaan halunnut. Ulkona oli niin mukava juoksennella ja yritti saada minutkin leikkiin mukaan. Olen yrittänyt edes Armasta pitää sisäkissana naapurien valitusten takia. Toiset repii vaikka reiän oveen, jos yritän pitää niitä pakolla sisällä, ei onnistu enää sisäkissaksi opettaminen.
      Siinä tuleekin siivottua monta kaappia ja laatikkoa, kun kerää kirpparikamaa. Kovaa hommaa =D

      Poista
  5. Armas armas, kippuravarvas....olikohan sillä iskenyt kevätmieli :) Onneksi tuli kotiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Selvästi iski keväthuuma, näki naamasta miten se nautti pihajuoksusta ♥

      Poista
  6. Sukkelia liikkeissään nämä nelijalkaiset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti =D Kissa varsinkin ehtii lujahtaa jalkojen välistä ulos, jos se niin haluaa =)

      Poista
  7. No voi Armasta. Nämä karkumatkat ovat ihan kamalia ihmiselle. Mullon muutaman kerran olleet elikot hukassa jotain puolisen tuntia tai reilun, ja se on ihan hirveää. Helpotus on valtaisa, kun pienen saa kotia.

    Armas selkeästi tuli huutelemaan sinua sieltä ovelta, että lähtisit sen kanssa seikkailemaan ulkomaailmaan. Kivampi mennä äitin kanssa kuin ihan itsekseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä menee vilkkaita teitä ihan vierestä ja siksi aina pelottaa että jäävät auton alle. Armaksella oli niin hauskaa ulkona ja ihan selvästi se vain haki minua mukaansa. Onhan se turvallisempaa olla äitin kanssa pihalla =D

      Poista
  8. Täällä maalla ei kyllä kuule eikä nää kenenkään juoksentelevan aamutakkipäällä pitkin teitä ja huhuilemassa Armasta nukkumaan. Luulisivat vamaankin, että ukko on emännältä karkuteillä.
    Minun kissallani oli tänä aamuna hirvittävästi asiaa, kun tuli aamupalalle ulkoa. Ei malttanut edes syödä, kun piti selvittää kaikki yön tapahtumat. Liekö ollut joku peto yöllä liikkeellä pihapiirissä. Kissat ovat kyllä aika veikeitä otuksia.
    Oletpas todella ahkerasti päivitellyt tätä blogiasi. Mummosta tulee todella ihana!

    VastaaPoista
  9. Sitä minäkin pelkäsin, että tulee vielä tunkua kammariin, mutta eipä kukaan ottanut kutsua vastaan, ei edes se kissa =D Tässä mäellä asuu vanhoja ukkoja jotka varmaan olisivat tulleet jos olisivat kuulleet, onneksi eivät kuulleet =D No nyt minulla on taas tuo oma Armas kotona, ei tarvitse enää pihalla huudella ♥
    Kissat kyllä oppii juttelemaan, jos niille puhutaan. Mekin keskustellaan kissojen kanssa päivät pitkät, ompahan juttuseuraa minullakin ♥

    VastaaPoista
  10. Mulla on kauhukuva, että meidän kissat karkaa ulos.se olisi kauheaa, kun asumme tien vieressä ja autot menee ohi tuhatta ja sataa. Ne eivät silti edes yritä ulos, hyvä niin...Onneksi Armas saatiin turvaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huonosti olis Armaksellekin käynyt jos päiväsaikaan olis ollut ulkona. Nuo muut osaakin varoa autoja, katsovat aina ensin molempiin suuntiin ennenkuin lähtevät tien yli.

      Poista
  11. Loppu hyvin, kaikki hyvin. Huh, huh...

    VastaaPoista
  12. Armakseen on tainnut tuo kevät into iskeä .
    Onneksi kuitenkin kaikki päätyi hyvin =))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi se into lopahti kuitenkin lyhyeen, nyt se vaan makoilee ja kääntää kylkeään =D

      Poista
  13. Hyvä, kun Armas <3 löysi lopulta kotiin! Sitten pieni mainos.:). Sinä, kun tykkäät arpajaisista niin minun blogissa olisi nyt arpajaiset menossa..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, vaikka olisin minä sen muutenkin huomannut ja osallistunut :)

      Poista
  14. Voi sitä Armasta; taitaa kevät laittaa menojalan vipattamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se hyvä, että edes jonkun varpaat vielä vipattaa meidänkin porukassa =)

      Poista
  15. Voi Armas <3 onneksi sait hänet kiinni!!
    Meidän naapurit kans pitää minua varmaan ihan outona, kun huutelen meidän maatiaistypyjä Tyyneä ja Lyytiä milloin syömään ja milloin nukkumaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minun poikani meni naapurin luo Helsigissä kysymään mitä asiaa , kun sieltä oli kuulunut: "Samu tuu tänne"., mutta siellä olikin huudeltu vain koiraa kotia =D

      Poista
  16. Vissiin on Armaksella kevättä rinnassa :) Ois hauska näky varmaan naapuristossa jos yökkäri päällä huutelisi Armasta... puuttuisi että naapurissa asuisi Armas.... no joo tämä tästä... hyvä että Armas hellään hoitoosi palasi ikävän naapuri kollin kynsistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerran näin kun naapurin kolli kiusasi meidän Maijaa ja silloinkin syöksyin yöpaita päällä pihalle huutaen: "Sinä perkeleen kolli, ala vetää siitä". Sitten vasta huomasin, että muutaman metrin päässä tiellä seisoi ihan vieras mies, joka katsoi minua kauhuissaan. Kaippa nämä täällä ovat jo tottuneet siihen, että ihan hullu akkahan se on =D =D =D

      Poista