perjantai 19. huhtikuuta 2013

Taas olin nopein =)


Näin keväällä luontoon iskee niin mahdoton pesänrakentamis-vimma ja sama se on apinoillakin. Tämäkin nuoripari on jo neljä lasta saanut aikaiseksi. Tytöt taitaa olla ihan kaksoset, eikä ole vauvoillakaan paljon ikäeroa. Eipä ihme, ettei täältä apinat lopu, kun ne jo keskenäänkin tekevät uusia =D



Minäpä se olin taas kaikista nopein ja nappasin itselleni Seijasiskon blogista tämmöisen puikkokotelon. Tähän asti puikkoja on saanut etsiä kissojen ja koirien kanssa.  Jospa ne nyt löytyis vähän helpommin .....
....tai sitten ei, jos onnistun hukkaamaan koko kotelon =).
Kiitos sinulle Seijasisko.

......
Olette ehkä jo huomanneet, että nykyään minulla on paljon irjoitusvrheitä. Sehän ei tietenkään tarkoita, että vika olisi kirjoittajassa, ei tokikaan. Kissojen vikahan se on =)

Maija onnistui pudottamaan kukkaruukun alas-suin avonaisen läppärini päälle.  Tiedättehän sen multakasan mikä siitä syntyy, jos ei kukkaa ole muistettu kastella vähään aikaan. Yritin ensin imuroida, mutta siinä vaiheessa, kun imuri oli nielaissut jo kolme nappulaa lopetin. Enkä ole saanut menemään niitä nappuloita takaisin paikoilleen.  Muittenkin alla on nyt sitten multaa, eikä kone aina tottele, varsinkin k-kirjainta saa hakata tosissaan ennenkuin tulee näkyviin.

Eikös tämä ole ihan pätevä selitys kirjoitusvirheille =D

15 kommenttia:

 1. Hei ihku ihanii noi apinat taas kerran.. Minkähän hintainen olis toi aivan pienin apina kyselee Taina

  VastaaPoista
 2. Monta vuotta sitten sain kutsun asiakkaan luokse, kun meidan tietokoneohjelmamme oikutteli eika toiminut kunnolla. Pitkan tutkailun jalkeen selvisi etta han oli kaatanut nappaimistolle kupillisen kahvia ja kahvissa ollut sokeri oli kuivuessaan saanut osan nappuloista jumiin, varsinkin ne ohjelmalle tarkeat F-nappaimet. Sille kylla naurettiin pitkaan toimistossa.

  VastaaPoista
 3. Ihan apina-perhe.:)) Tuli ittelikin apinavauva kuume.;) Kiva kuulla, että kun kotelo tuli tarpeeseen.:)

  VastaaPoista
 4. Voihan kissa, minkà teki, sillà kissan vikahan se oli, ei kukan! Vaikka mulla kone toimii, kirotusvireità tulleee jakuvasti! Kyllàhàn apinat pystyy lisààntymààn, ovathan ne meidàn serkkujamme, kai!

  VastaaPoista
 5. Kovin on sikiävää sorttia nuo siun apinat, mutta kyllä ne niin ihania on, että saavatkin olla. =)

  VastaaPoista
 6. Ihana apinaperhe. Voi Maijaa minkä teki!

  VastaaPoista
 7. Voi, kun suloisia pikkuisia apinoita.
  Multa on harmillista näppäimistön alla, meillä töissä sieltä löytyy leivänmuruja ym:)

  VastaaPoista
 8. =) vai kissojen syy.
  Ihanat apinat..

  VastaaPoista
 9. Niin niin, kissathan ne joka paikkaan kerkee,,

  Onnea nopeudesta, siinä ei koon puutekaan haitannut;) Ja taas niin ihania apinoita, tämä on kohta apinoiden planeetta, kun noin vauhdilla lisääntyvät;)

  VastaaPoista
 10. Eikö sulla alkais kohta olla mummoapinoita ja pappa-apinoita, kun on jo toinen sukupolvi syntymässä : ) Minun pitää nyt viedä kukka työpaikalle ja kaataa se näppäimistölle, että voin selittää kirjoitusvirheet. Kissaa en voi kuitenkaan viedä; voi tulla suurempaa sotkua : ) Tiedätkös sinä aina kuka kissoista on syntipukki vai onko peräti Eetu?

  VastaaPoista
 11. Ihana apinaperhe, noi vaavelit söpöjä:)

  VastaaPoista
 12. Apinat osaavat touhutakin :) Helpottaa ehkä vähän hommiasi jos ne alkavat itsestään lisääntyä :)
  Voi Maija minkä teit! Haittaako se mitään jos k:t loppuvat onhan muita vielä paljon jäljellä.

  VastaaPoista
 13. Linkkasin blogiini hiukan apinoista! Tervetuloa katsomaan :-)

  suolasokeri2.blogspot.com

  VastaaPoista