sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Kirppistelyä


Kesä on mukavaa aikaa, kun ihmiset järjestelee pihakirppareita :)
Nämä minun löytöni on ihan pakko esitellä.
Korivaunu on alunperin ollut kylpyhuoneessa, mutta minulla se muuttui lanka-vaunuksi. Ihan muutamalla eurolla sen sain ja nyt on apinalangat järjestyksessä. Omassa lootassaan on tyttölangat, poikalangat j.n.e.
Päällä on 50s maksanut näkkileipälaatikko. Heti huomasin, kuinka kätevä se on meneillään olevan käsityön säilytykseen. Nyt niihin ei pääse niin paljon kissankarvoja ja näkkäri-laatikon voi ottaa vaikka pihalle mukaan.

Keskiviikkona on meidän "kylän-akkojen" yhteinen pihakirppis keskellä kylää. Sinne minäkin suuntaan ja vien niin paljon tavaroita, kuin polkupyörän kyytiin mahtuu =).
 Koitan muistaa ottaa kuvia ja laittaa tännekin.

Kävin naapurin kanssa katsastelemassa hänelle uusia verhoja. 55€ kappale, huhuh, hirmuisia hintoja. Kuvassa taustalla näkyy minun uudet pellavaverhot. 4kpl yhteensä 5€, suoraan kirppikseltä, hihi, hieman halvempia, mutta saman asian ajavat.  

11 kommenttia:

 1. Onpa kiva korivaunu. Joskus kirppikseltä tekee hyviä löytöjä. t. Eija

  VastaaPoista
 2. Järkevä ostos, kiva löytö.

  VastaaPoista
 3. Hyvä tuo vaunu langoille! Tuollanen näkkileipä laatikko mulla on piha-paviljongissa, siellä mulla on kertakäyttö- ruokailuvälineet ja tulitikut grillin sytyttämistä varten, monikäyttöisiä laatikkoja :)

  VastaaPoista
 4. Hienot löydöt! Toivotan onnea omaan kirpparimyyntiisi!

  VastaaPoista
 5. Mahtavat löydöt, etenkin tuo korivaunu.

  VastaaPoista
 6. Hieno ja kätevä vaunu ja tuo näkkärilaatikko on myös upea. En ymmärrä miksi vapaaehtoisesti maksaa liikaa kun on kirpparit sitä varten. Tosin ei sieltä aina löydy sitä mitä juuri sillä hetkellä tarvitsee, mutta jos on hieman kärsivällisyyttä...

  VastaaPoista
 7. En ole tullut ajatelleeksikaan, että kissankarvoista on varmasti haittaa käsityöharrastuksessa. Erittäin järkevä ostos. Luen aina monta tekstiäsi ryppäässä : ) Kivan lomankin olet viettänyt ja nauttinut pojan perheestä. Kyllä se tytärkin siitä oman onnensa löytää, jos ei ole jo löytänyt : )

  VastaaPoista
 8. Kyllä noissa kelpaa lankoja säilytellä :). Kivat ostokset!

  VastaaPoista
 9. Kyllä täällä blogistaniassa aina oppii uutta; muutamia vuosia sitten pelastin kolme tuollaista laatikkoa töistä, kun muut olisivat heittäneet ne roskiin. Siitä saakka olen miettinyt niiden alkuperäistä käyttötarkoitusta, nyt luin näkkärilaatikko ja naps. Tottakai olempa ollut hömelö. Asia kirkastui, kiitos. Meillä ovat palvelleet lapsilla tilpehöörilootina ja jatkavat toistaiseksi hommaansa. Minusta ovat eri kivoja!
  Näyttävät oikein kivalta myös kärry ja verhot;)

  VastaaPoista
 10. Mahtavia löytöjä ja hyvän käytönkin niille keksit !

  VastaaPoista