sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Loma lopetettu


Apinatehtaan joululoma on lopetettu ja taas syntyy apinoita. Ihan mukavasti on tilauksia tullut joulun jälkeenkin ja virkattavaa piisaa. Ensimmäiseksi nämä neitokaiset ja jatkossa iso kasa poikia.

Jos joku vielä haluaa apinan, niin hinta on edelleenkin se 15 €+postikulut.
Jotkut sanoo (varsinkin sukulaiset), että myyn liian halvalla. No, olen minä tutkinut noita hintoja ja jotkut tuolla maailmalla pyytää ihan maltaita tämmöisistä. Minä saan kumminkin näitten tekemisestä niin paljon sisältöä elämääni  ja rahapussiini , että mieluummin teen monta halvalla, kuin ei yhtään tilausta, Että se sitten siitä!


Muutama on   kysellyt ohjetta näihin. En minä ihan ilkeyttäni ole sitä antamatta. En vaan ole laittanut ylös yhtään mitään ja vaikeaa se olisikin , kun käytän niin eripaksuisia lankoja, että silmukkamäärät ja kerrokset vaihtelee koko ajan. Ihan silmämäärällä itsekkin teen ja välillä joutuu purkamaan, kun ei näytäkkään hyvältä. Malli on tainnut muuttua jo aikalailla tässä apinoitten myötä.
Muutenkin olen liian laiska, että viitsisin ruveta ohjetta vääntämään. Itse en tykkää tehdä yhtään mitään ohjeen mukaan. Sama pätee ruoanlaitossa, hihi, ja olen tosi surkea kokki :)

Sukulaisille tiedoksi, että olen kunnostautunut. Entisen jokapäiväisen kirpparikäynnin sijasta olen tänä vuonna käynyt vasta 3 kertaa kirpparilla ja ostosten summa yhteensä tasan 1€ (sekin käsityötarviketta). Kohta voi sanoa, että entinen himohamstraaja :)

Pitäisi kai alkaa vääntäytymään ylös sängystä ja vaatteisiin  (klo 14.15) ja lähteä äänestämään, ettei sitten jälkeenpäin kaduta. 

22 kommenttia:

 1. neuloo mopsien kanssa22. tammikuuta 2012 klo 14.25

  Olen kyllä samaa mieltä sukulaistesi kanssa, että halvalla teet, mutta oikeassa ehkä olet, ettei liikaa kannata pyytää, ettei kauppa tyssää. Tunnen pari henkilöä, jotka tekevät lähinnä omaksi ilokseen, työlleen eivät laske hintaa. Sanovat, että bisneksestä menisi tekemisen ilo.

  Pidä ihmeessä apinat omanasi, niissä on sinun kädenjälkesi ja huumorisi!

  VastaaPoista
 2. Hopi hopi potkukelkka käyntiin ja äänestämään! Hyvä keli. Terveisin sukulainen eteläisestä Hämeestä

  VastaaPoista
 3. Kivoja taas! Ei mitään ohjeita tänne nettiin, jokainen keksiköön itse ja opetelkoon. Näin minä ajattelen. Niinhän sinunkin on pitänyt se tie opetella. Ja hinta on se mikä on. Toki minäkin ajattelin halvaksi, mutta kun työstä nauttii niin sehän on se ansion toinen puoli. :)))

  VastaaPoista
 4. On ne vain ihania, niin kuin ennenkin nuo apinasi! :) Oletkos muuten pitänyt kirjaa, kuinka suuri apinalauma on käsistäsi jo maailmalle lähtenyt?
  Hintaa kannattaa aina pohdiskella, mutta tosiasia on kuten itse sanot, että saattaa kauppa tyssätä, jos hinta nousee.

  VastaaPoista
 5. Tiedätkin kantani tuohon hintapolitiikkaan,,,
  Ihania ovat, eikä mun mielestä kenenkään edes kuuluisi pyytää ohjetta, koska "tuotemerkki" on sinun. Jos joku matkii, niin ohje on keksittävä ihan ite. Se on mun mielipiteeni asiasta!
  Oikein mukavaa apinatehtailua!:D

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania apinoita! Kuule pidä vain ohoje itelläs, siittä oon sammaa mieltä muitten kans. Tämä on sun juttus ja tuottees, ei sitä pidä jakkaa jos ei halua. Pittääpä kysellä lapsilta, oisko halua apinakaveriin... äiti ainaki haluais tuollasen kun ovat niin ihania. Pienin ei kyllä vielä ossaa sanoa haluaisko vai ei, niin...

  VastaaPoista
 7. Juu ohje pidä ittelläs:) JOkainen voi vapaasti kehitellä omat ohjeet:) Hinta on just niin kimurantti kysymys.

  VastaaPoista
 8. Ei missään tapauksessa ohjetta kenellekään! Tehköön jokainen mitä tahtoo : ) Vielä minä tässä sinulta apinoita tilaan. En ole uskaltanut tilata, kun olen ajatellut, että aikasi ei riitä ylimääräisten apinoiden tekoon.

  Saatat saada sähköpostia tässä joku kaunis päivä : D. Kohta jännätään presidenttiä.

  Ps. Laita hintaan sellainen pientoimituslisä. Jos joku tilaa vain yhden, se on 10 euroa lisää. Työkaveri tilasi yhden 20 euron jutun, laskun kulut oli 30 euroa eli 10 euroa pientoimituslisää ja 25 euroa toimituskulut : )

  VastaaPoista
 9. Kirppistelystä vieroitusterapiako menossa?

  VastaaPoista
 10. Käsityön hinnoittelu on tuskallista. jos lasket ajan, joka kuuluu apinan tekemiseen ja hinnoittelet sen keskituntipalkan (18 e) mukaan, voisit pyörtyä itsekin, saatikka ostaja! Mutta, mutta... Sait sitten kelkkas liikkeelle. Hienoa.

  VastaaPoista
 11. Edellisten kanssa samaa mieltä. Apinat ovat sinun juttusi; pidä vaan ohje itselläsi.

  VastaaPoista
 12. - Jooooooo. Aivan liika halvalla myyt, äläkä missään tapauksessa anna kenellekään ohjetta.
  - Minähän jouduin adoptoimaan sen apina-pojan sillon ennen joulua, jotenka voinpa tilata pojan, mutta laitan sinulle siitä(kin) spostia tässä joku päivä, aikeissa olen ollut joulusta lähtien.
  -t-

  VastaaPoista
 13. Ihania apinoita taasen. Onkin ollut jo vähän ikävä niitä...
  Samaa mieltä edellisten kommnetoivien kanssa et apinat on sun oma juttu. Hinnoittelu on tosi hankalaa - pitää miettiä haluaako tehdä ja mitä. Pääasia, ettet tee niitä oman terveytesi kustannuksella vaan toisten iloksi. JOS nyt satttuisit lopettamaan apinatehtaan ja tekemään ohjeen niin pyydä siitä ohjeesta sit ainakin se 15 euroa:-) Niin omaperäisiä ja hienoja ne ovat!

  VastaaPoista
 14. Todella kivan näköisiä apinoita! Tervetuloa lukijakseni sait minusta myös yhden lisää, mukava blogi sinulla.

  VastaaPoista
 15. Voi että sä osaat tehdä niin veikeitä hahmoja! Apinat on ihania :)

  VastaaPoista
 16. Ihania taas, täällä apinafanclubilainen hihkuu!
  Perustakaamme nyt Suden apinaklubi! Näihin tyyppeihin ei koskaan kyllästy: aina kun katsoo hymyilyttää.
  Nuo hinta-asiat on vaikeita. Käsitöillä ei koskaan tienaa, ja olen samaa mieltä: halvalla monta, kalliilla ei yhtään! Ja tili on plussalla.

  VastaaPoista
 17. Onpa siinä taas niin somat apinatyttöset!

  VastaaPoista
 18. Voi mitä neitosia! :) Ja samaa mieltä olen siinä, että tekemisen täytyy olla kivaa ja mielekästä ja että pidä ohje omanasi. Nämä apinasi jaksavat kerta kerran jälkeen nostaa hymyn huulille. Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 19. Ja vielä yksi kommentti: olisi kiva nähdä joskus raporttia, kuinka monta apinaa olet tehnyt, ja mihin kaikkiin maailman kolkkiin niitä on jo matkustellut? :)

  VastaaPoista
 20. Eipä ole tullut paljon tänä vuonna vielä käytyä kirppiksillä, voisinkin oikeestaan lähteä, ehken huomenna :)

  VastaaPoista