sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Arvontavoitto ja muuta lahjontaa


Perjantaina saapui Susun laittama arvontavoitto.


Odottelin saavani kerän sukkalankaa, mutta mitä sieltä tulikaan. Tuli LAATIKOLLINEN lankaa ja muita tykötarpeita. Huhuh, kyllä täällä ollaan nyt iloisia. Ihan itselleni aion näistä jotain tehdä joulun jälkeen.
Erityisen onnellinen olen noista sukkapuikon pitimistä. Minulla oli semmoiset aikaisemminkin, isän poron sarvesta tekemät, mutta ne on hukkaantuneet jo aikoja sitten. Nykyään on käsilaukun kylki reikiä täynnä, kun sisällä on aina sukankudin. Laukunkyljestä harottavat puikonpäät ovat kyllä aika harmillisia ja vaarallisiakin.
Saumanompelu-neuloillekin on käyttöä, sillä tuleehan sitä muutakin tehtyä, kuin vaan pyöröneuletta.
Kissoille oli vielä oma namipussi. Se jaetaan vasta joulunpyhinä, kun joulukin on jo niin lähellä.
Kiitos Susu sinulle jälleen kerran. Tämä ei ollutkaan ensimmäinen kerta, kun saan sinua kiitellä näissä merkeissä :)

Kirpparilta löysin ison pussillisen sukkalanganjämiä seitsemällä eurolla. Pakkohan se oli minun ostaa, siitä tulee vielä monet raitasukat. Tätä Apila-lankaa oli kolme keränloppua ja päätin tehdä siitä mummon-mussulle jouluksi sukat, vaan tietenkin niistä tuli liian pinet. Ei auttanut, kuin aloittaa uudet samantien. Uskoisin langan riittävän vielä niihinkin. Tämä väri on minusta juuri oikeaa pikkutyttöjen sukkiin.

Ensi viikolla on nimpparit meikäläisellä ja iso-sisko lähetti sen takia tämän Mummo-sarjakuvakirjan. Kyllä se on hauska. Tunnistan itseni monesta kohtaa. Kyllä tämä yhden Aku Ankan päihittää mennen tullen.Harmi, kun en päässyt Tampereelle messuille. Siellä olisin varmaan tavannut hyvin monta teistä. No, katselen kuvista, mitä te muut olette sieltä löytäneet.
10 kommenttia:

 1. Onnea taasen kerran voitosta "onnenmyyrä".
  Tampereen messut jäivät minultakin väliin. Olen käynyt siellä,... ellen väärin muista , vuodesta jotain -87. Nyt jäin kotiin. Etpä ole tullut päivää sanomaan ;=D

  VastaaPoista
 2. Onnea voitosta! Nuo siun apinat (ja muutkin eläimet) ovat niiiin hyväntuulisen ja iloisen näköisiä, että saavat hymyilemään, kun täällä vierailee :)

  VastaaPoista
 3. Pakko tänne oli tulla sinua kiittämään vinkistäsi sivullani. KIITOS Sinulla on kyllä niiin ihanat sivut että on pakko laittaa ihan seurantaan. (toivottavasti ei sinua haittaa) Sivullasi on nimittäin niin paljon kaikkea ihanaa että ei kerralla kerkeä katsellakkaan. KIITOS siis ihanista sivuistasi joita myös minä voin käydä ihastelemassa.

  VastaaPoista
 4. Onnea, hieno arpajaisvoitto.
  Niin on pikkutyttöjen väri langoissa.

  VastaaPoista
 5. Ollos hyvä vaan! Oliskin ollut hauskaa tavata ihan nokitusten! Ehkä vielä jonain päivänä. Mun messuostoksissa ei ole paljoa katseltavaa kun tuhalsin kaikki rahani jo ennen kuin pääsin sisään:-(

  VastaaPoista
 6. Kyllä sait ihanan arvontavoiton! Ajattele en minäkään Tampereella tavannut ketään! Väkeä oli pilvin pimein ja ois ollut mahdottomuss blogikavereita tunnistaa! Kiva veikeät apinat sulla taas tuossa edellä.

  VastaaPoista
 7. Olen ihan kateellinen tuosta voitosta.
  Paljon onnea, noistahan syntyy vaikka mitä :)

  VastaaPoista
 8. Suuret onnittelut, ihana arpajaisvoitto TAAS!
  Odotan innolla, että mitähän niistä loihdit.

  VastaaPoista
 9. Ihana arpajaisvoitto. Kyllä kannattaa aina kokeilla tuuria!

  VastaaPoista
 10. Liekö tuo sinun kirpparilta ostamasi langan loppu ollut Nallen Kukkaketo Ruusua? Värit ovat ihan samat kuin siinä.

  VastaaPoista