torstai 29. tammikuuta 2009

Kissalapaset


Ompa pitänyt niin kiirettä, että ei ole ehtinyt kirjoittelemaan. Sain kuitenkin valmiiksi Hello Kitty-lapaset miesten kokoa. BB-Harri ,20-v, on kova Hello Kitty-fani, äitinsä pyysi tekemään hänelle tällaiset lapaset. Parempihan se on lapasissa kissankuva kuin pääkallo.
Jouduin vähän muokkailemaan mallia pienemmälle silmukka määrälle. Laitan mallin tähän ,että pysyy tallessa . Kuvio mahtuu sopivasti lapasen selkämykseen.
Tässä on kuva myös tyttäreni minulle tekemistä korvakoruista. Punainen osa on pieni villalankakerä. Korvikset sopii oikein hyvin kovalle kutojalle.4 kommenttia:

 1. Aivan ihanat lapaset, olisi kivat vaikka itselläkin.
  Korvikset on myös söpöt!

  VastaaPoista
 2. Harri on varmasti onnellinen näistä lapasista. Harri jäi mieleen, monestakin syystä, ei vähiten siksi, että sanoi olevansa Korpilahdelta. (Asuin siellä joskus.. pienenä.):o) Heti tekee mieli neuloa Kittyä. Saatan hyvinkin kokeilla kuviotasi jonakin päivänä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos hienosta ohjeesta!! Ehdottomasti paras ohje minkä löysin, on niin aidonnäköinen. Blogistani löytyy omat Hello Kitty -sukkani, tällä ohjeella tehty :)

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia paljon hello kitty ruutupiirroksesta! Blogistani löytyy villasukat tällä kaaviolla tehtynä! =D

  VastaaPoista