tiistai 19. toukokuuta 2020

Kasvomaski


Tilasin Kiinasta kivan kasvomaskin jossa oli kissan nenä ja viikset. Ihan ei mennyt nappiin, tämmöinen tuli =D No, onneksi ei mennyt montaa euroa hukkaan. Ehkä en kehtaa lähteä ruokakauppaan tämä naamalla =D

38 kommenttia:

 1. ;)
  värität yhen hampaan kultaiseksi:)(onko nuo hampaita?)
  jo vain kehtaa...Rohkeasti vaan!!
  Pian kaikilla muillakin hauskoja maskeja,

  VastaaPoista
 2. No eikä, kanssa kulkijat, liianlähelle tulijat voisivat kyllä pysyä vähän kauempana, kun tuon laitat naamalle. Hihhih, ihan kiva!
  Ompelin itekki muutaman jo aikoja sitten. En oo käyttänyt kuin pyykkejä lajitellessa, mutta ehkä vielä käytän kun alan taas leikata lakanoita matonkuteeksi. Viimeksi kun leikkasin ni alkoi yskittää.
  Sain kyllä ostettua "kai oikeita" suojia ihan apteekista. Kyllä kai niitä alkaa tulla vähitellen myyntiin. Laitan sitten jos tarvii bussilla joskus kulkee, varmuuden vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei arvaa lähteä lapsia pelottelemaan ennen kuin on ihan pakko =)

   Poista
 3. Ai mahdotonta. Tikkaa tuohon päälle nenä ja viikset niin tulee kuule se Liisa Ihmemaassa irvikissa tuosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minähän näytän kuule Irvikissalta ilman naamiotakin =)

   Poista
 4. Ihan paras!
  Minä tekisin ruokakauppareissuja ja rautakauppareissuja ihan yhtenään, apteekissakin voisi käydä vaikka päivittäin, jos vaan olisi tuollainen maski!! :o)

  VastaaPoista
 5. Kyllä mä lähtisin minne vaan (paitsi Korfulle, murr) tuo maski kasvoilla. Huumoria kehiin vaan! Saatpahan istua itseksesi puolimatkan krouvissa(?), heh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaisivat soittaa piipaa-auton hakemaan jos alan istuksimaan Puolimatkankrouvissa tuo naamallani =D

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Hieno maski, mitäs siinä on nauramista =D =D =D

   Poista
 7. Ehkä se kissamaski olisi ollut turhan kesyn näköinen. Hauska!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain hieman kesympää olisin silti toivonut saavani =)

   Poista
 8. ei tuo niin paha ole, yhdellä oli kaasunaamari suun edessä city marketissa,mie en käytä mitään, nythän ne avaa kohta koko suomen, ni ei tarvii maskeja,mutta hyvä tietysti varalta olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tällä kylällä vielä kukaan maskeja käytä, mutta onhan se hyvä olla valmiina jos sattuu tarve tulemaan =)

   Poista
 9. No nyt! =D
  Minä ainakin kävin heti miettimään, että melkein olis pakko kerran käydä kauppareissu tuo päällä, ihan vaan että näkisi kanssaihmisten reaktiot.
  Miten teillä siellä etelässä, maltetaanko vielä olla varovaisia? Täällä lähempänä kaupungin keskustaa tuntuu, ettei enää oikein välitetä. Palokassa ja Seppälässä pienempienkin kauppojen pihat täynnä autoja, niin ettei itsellä tee mieli mennä, vaikka olisi vähän tarvistakin. Isoissa liikkeissä on tietysti tilavuuden vuoksi väljempää, mutta kyllä piti Prismassa eräitä ihan huomauttaa pysymään loitommalla. Minä en ainakaan usko, että tämä olisi vielä mitenkään ohi. -Minski

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä "etelässä" ihmiset kuvittelivat ettei se tänne tule eivätkä juurikaan ole käyttäneet kauppojen käsidesiä tai käsien pesupisteitä. Nyt kun huhu on kulkenut että täältäkin on pari sairaalahoidossa, nyt sitten on ihmiset havahtuneet vähän varomaan. En ole kertaakaan nähnyt että kukaan muu minun lisäkseni pesisi käsiään kaupan eteisessä ja varsinkin miehet kulkevat käsidesipullon ohi siitä välittämättä. Minulle tuttavat naureskelevat kun huomauttelen turvavälistä. Kuulun riskiryhmään enkä tosiaankaan halua sitä tautia, mutta en turhia stressaa sen asian kanssa kuitenkaan.

   Poista
  2. Ohhoh. Suomalainenhan ei usko, ennenkuin itse kokee... niin ehkä tässäkin asiassa. Jospa heillä sitten on käsihuuhteet omasta takaa matkassa ja käytössä. Täällä oli rautakaupan kassalla maksupäätteen vieressä näkyvästi hälyttimet käsidesipullon kyljessä ja eräässä tavaratalossa pullo oli nippusiteellä kiinni kassapöydässä, niin että voisi olettaa käsidesin olevan edelleen kiinnostava tuote.
   Itse en kuulu riskiryhmään, mutta mielelläni jätän tuon viruksen saamatta, jos vain mahdollista. Maalaisjärjellä yritetään mennä, hysteria ei tässäkään auta mitään.
   Mukava, kun tuo sää nyt viimein lämpenee, kiva puuhastella pihalla auringonpaisteessa. Nyt nautitaan!
   Iloisia asioita uuteen viikkoon sinulle sinne! -Minski

   Poista
 10. Just paras! Pysyisivät kaukana "iholle tulijat".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kumma että jotkut työntyy ihan kylkeen kiinni vaikka kuinka huomauttaisi turvavälistä. Auttaiskohan tämä naamari asiaan =)

   Poista
 11. Mulle kans tuommoinen. Täällä meillä päin meno on ihan entisellään. Turvaväleistä ei tietoakaan, höngitään ja räitään lenkkipolulla melkein päin näköä jne jne. Maalis- ja huhtikuu meni hyvin, mutta koronaväsymys varmaan, kun ollaan kuin ei tautia enää oiskaan. -siskos-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvasin että sinäkin haluat tämmösen ;D Meillä päin alkavat vasta nyt uskoa että se voi tarttua täällä maallakin, mutta ensin piti kaikkien tunteman keski-ikäisen miehen joutua hengityskoneeseen. Uskomattomia jääräpäitä täällä päin.

   Poista
 12. Vastaukset
  1. Itsellä on viimeisen hammaslääkärireissun jälkeen vielä hurjemmat =D

   Poista
 13. No voihan... kiinasta voi tulla ihan mitä vaan, mutta tärkeintä on se, että ihmiset pysyy kaukana. ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika paljon krääsää tullut sieltä tilattua ja tosi moni ollut mitä sattuu. Milloinkahan opin ettei kannattaisi tilailla ;)

   Poista
 14. Tää on paras maski ikinä! Töihin ehottomasti tuollasia meillekin ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä kun käyttää, niin ihmiset pysyy kauempana eivätkä pyri ihan likelle =)

   Poista
 15. Kultahammas tai kaunis kimaltava kivi yhteen hampaaseen hammaskoruksi ja olet kaupan Tyylikkäin Lady! Rohkeasti vain maski kasvoille ja et siihen koske ennen kuin riisut, jotta se suojaa. Muutaman kerran kun käytät, niin johan näet muitakin maskeja! Turvallisuus ennen kaikkea. Olet Aikuinen Nainen ja uskallat pukeutua miten haluat ja olla esimerkkinä muillekin. Terveyttä ja turvallista likkumista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuo maski minua suojaa ollenkaan, mutta jos sattuu yskä tai nuha tulemaan niin alan kyllä käyttämään. Entisenä hippityttönä tykkään kyllä vieläkin pukea jotain vähän erikoisempaa ;)

   Poista
 16. Tulis kassajonossa varmaan tilaa ;)

  VastaaPoista
 17. Upea maski.Käyttöön vaan

  VastaaPoista
 18. Voi apua 🙈 Kiinasta kun tilaa niin koskaan ei tiedä mitä sieltä tulee. Huijareita liikkeellä paljon. Olisihan toi aika pähee laittaa päälle kauppaan 🤭

  VastaaPoista