lauantai 10. joulukuuta 2016

Pikkuhiljaa valmistuu


Kohta on lahjat valmiina ja "pääsen" siivoushommiin. Onneksi on vielä pari viikkoa aikaa. 
Nämä sukat oli tarkoitus tehdä valepalmikkoa, mutta kun en viitsinyt etsiä ohjetta, niin ovat jotain sinne päin =)   Valevalepalmikkoa =D

Tietokone meni sekaisin viimeisen päivityksen myötä, enkä päässyt enää nettiin. Onneksi kuulin, että muillakin oli sama ongelma, eli vika ei ollut omassa koneessani. "Nörttinä" sain  vian korjattua ihan itse, mutta nyt kone käynnistyy tosi hitaasti. Ei haittaa, pää-asia että käynnistyy =D



Tietenkin näitäkin on pari uutta tullut tehtyä. Hyvin ovat kelvanneet ja nyt olis tehtävä vielä tonttuja ihan itsellekin.

Olen ihmetellyt, kun ihmiset laittaa jo kuvia valmiiksi koristelluista juolukuusista. Eikö siihen ehdi jo kyllästyä jouluun mennessä ? Meillä on siirrytty muovikuuseen ihan kissojen takia, mutta sekin kootaan vasta aatonaattona. Koristeet ja valot laitetaan sitten aatto-aamuna.
 Muistan kuinka lapsena siskon kanssa haettiin joulukuusi metsästä vasta aattona ja tuotiin suoraan sisälle. Naapurin isäntä oli valmiiksi kaatanut suuria kuusia, joista saatiin valita mieluisin latva-osa, joka itse sahattiin poikki. Ei joulukuusta koskaan laitettu ennen aattoa ja siksi se tuntuikin niin juhlavalta.



Tytär tilailee ahkeraan tavaroita ebayn kautta idästä. Aina ovat tulleet ehjinä ja olleet muutenkin kunnollisia. Nyt oli tämä Koreasta tilattu paketti näköjään jäänyt jonkun raskaan alle ja kaikki oli rikki. Kaikki voidetuubit puristuneet tyhjiksi ja osa kokonaan hajalla. Paketti oli päältäpäinkin ihan märkä ja hajalla, posti olikin sen laittanut muovipussiin.


Saas nähdä saako rahat takaisin tai uudet tuotteet tilalle. Reklamaatio on lähettäjälle laitettu, mutta minnekkään kuluttajasuojavirastoonhan näistä on turha valittaa, ulkomailta tilatuista.
.....
Luulin, että minulla ei nyt ole mitään kirjoitettavaa, mutta ihmeen paljonhan tuota tekstiä vaan näkyi tulevan ;D

Muistakaa olla kiltteinä, enää pari viikkoa aikaa petrata käytöstä =D

33 kommenttia:

  1. On nuo tekemäsi kisut niin ihania! Tietokoneissa on ollut joo nettiongelma nyt pinnalla; tosi fiksuja päivityksiä ne keksiikin.. Meillä joulukuusi muuttaa sisälle pari päivää ennen joulua ja se on minusta hyvä aika :) - emäntä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin sen verran antanut periksi nykymuodille, että tuon sen kuusen jo aatonaattona sisälle =) Sitten se saakin olla pitkästi yli Loppiaisen paikallaan.

      Poista
  2. No huh, on menneet aineet pitkin maita ja mantuja. Amerikasta tilatut sentään on pakattu hyvin, ja reklamaatiokin onnistuu, jos joku on mennyt rikki yhtään.
    Meillä mies on halunnut aina laittaa kuusen vaikka viikkoa ennen, minä en. Nyt en tiedä laitanko kuusta ollenkaan. siitä tulee aina niin paljon siivottavaa.
    Miten ihmeessä sinä jaksat tehdä niin paljon noita käsitöitä. Mulla ei luonnistu nyt nekään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä teenkin vain käsitöitä ja töllötän telkkaa =) Kaikki muu jääkin sitten tekemättä, mutta väliäkö sillä, kun yksin asuu ;)

      Poista
  3. Kiinnostavaa kuulla näistä ulkomailta tilatuista kokemuksia. Ebayta en vielä ole käyttänyt. Meille joulu on lähinnä laiskottelua ja syömistä. En ota mitään paineita ja teen mitä huvittaa. Tämä on tätä eläkeläisen oikeutta;););) tai laiskuutta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä tytön tilaukset ovat tulleet ihan moitteettomasti.
      Eipä meilläkään muuta kuin syödään ja makoillaan kissojen kanssa koko joulu =)

      Poista
  4. Kivan näköiset sukat. ja on toki kisuli ja tonntukin hieno,niinkuin aina sun virkkaukset. Kamala,kun paketin kanssa noin kävi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva välillä neuloa sukkiakin tässä virkkailujen välissä.

      Poista
  5. Kiltteinähän täällä aina...
    Oi voi, miten ikävästi kävikään paketille. Harmi, toivottovasti reklamaatio tuottaa tulosta.
    Meilläkin kuusi laitetaan vasta ihana jouluksi, aatonaattona kasalleen ja aattona konut niskaan. Minusta hyvä niin, kukin tyylillään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noinkohan ihan varmasti olet ollut kilttinä koko vuoden ;D
      Ihan reilu kauppias taisi olla, sillä kysyi jo haluaako tyttö rahat takaisin vai uudet tuotteet. Välillä kuulemma tuubit räjähtelee kun lentokoneessa paineet muuttuu, ei kuulemma ollut ensimmäinen tapaus.

      Poista
  6. Kauniit sukat ja söpö parivaljakko. Toivotaan onnea tuon paketti asian tiimoilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän noissa rasvoissa niin paljon rahaa mennyt, mutta työttömälle pienikin raha on suuri. Lupasi lähettäjä palauttaa rahat, toivottavasti myös tekee sen.

      Poista
  7. Ihanat sukat ♥ itse en tilaile juurikaan mitään, netissä olen myynyt ja niitä lähetellyt, aina on mennyt hyvin, vaikka se niin jännittääkin! mukavaa viikonloppua ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse tilailen aika paljon vaatteita netistä, sillä en jaksa rampata kaupoissa etsimässä tarpeeksi isoja kokoja, joita yleensä ei sitten olekkaan. Inhoan niitä pieniä sovituskoppejakin, kotona on kivempi sovitella. Suurin osa vaatteistani on siltikin kirpputoreilta haalittua =D

      Poista
  8. No onpas paketti kokenut kovia, heitelty sinne tänne ilmeisesti :(
    Virkattu kisu on ihana <3
    Ihanaa viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paketti näytti kuin junan alle jääneeltä. Myyjä kirjoitti, että välillä nuo rasvatuubit räjähtävät lentokoneessa paineiden vaihtuessa. Tiedä sitten, mutta ilmeisesti tytär saa rahat takaisin myyjältä.

      Poista
  9. Kauniit sukat! Oletko koskaan kokeillut tehda tiimalasikantapaata, sellaista lyhennetyilla kerroksilla? Vahan niinkuin kaupan sukissa on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Empä ole koskaan kokeillut. Minulla menee sukat aina puhki ensin kantapäistä, joten yritän tehdä siitä kohdasta vähän paksumman, ettei heti tarvi ruveta parsintahommiin.

      Poista
  10. Kosmetiikkaa olen ostanut strawberrynetista ja feelunique kaupasta ja aina on tullut ehjana perille. Tuo kylla nayttaa niin junan alle jaaneelta etta heidankin pakettinsa olisivat varmaan menneet piloille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eka kerran meillekin tuli vahingoittunut paketti ja ilmeisesti tyttö saa rahat takaisin, ainakin myyjä on luvannut niin. Kyllä tyttö tiesi nuo sinunkin mainitsemasi nettikaupat :)

      Poista
  11. Ei ole kuusta vielä sisällä, mutta muita tilpehöörejä alkaa tupasahdella sinne sun tänne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä vasta keräilen romuja hyllyiltä piiloon ja pyyhin pölyjä, sitten pääsee joulukrääsä esille ja sitähän piisaa=) Saavat sitten olla pitkään ja viimeisiä kerätään pois vasta lähempänä Pääsiäistä

      Poista
  12. Voitit sukat blogini sukka-arvonnassa. Onnittelut! Lähetätkö osoitetietosi sähköpostiini kirsilinnea@netti.fi niin saan sukat postiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin jo kurkkimassa ja olivatkin tosi ihanat kirjosukat ihan minulle itselleni jouluksi. Kiitos ♥

      Poista
  13. Itsenäisyyspäivänä laitetaan kuusi, koska sopii vanhimmalle tyttärelle tulla silloin koristamaan, ei ole vuorotöissä. :) Kyllä sitä aaton jälkeen on heti valmis heivaamaan kuusen pois, mutta muuten ei juurikaan kotia koristella. Kuusi tuo kivaa valoa ja kyllä sitä kelpaa muutaman viikon katsella.

    Ihanaa uutta viikkoa Sude <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä vastaavasti onkin kuusi sitten melkein pääsiäiseen asti ja muuta joulukrääsää kaikki paikat täynnä =D

      Poista
  14. Minä jouduin vaihtamaan selaimen, kun päivitys tuli....ja edellinen päivitys sotki tietoturvaohjelman, ihanaa on tietotekniikka. Mitään opita tai testata ennen koneille puskemista.

    Minä yritän olla aina tuhma ja sitten viimeisellä viikolla parannan tapani. Tosin joulupukki sanoi kaupungilla, että hän katselee mummojenkin käytöstä älykännykällään ja pistää ison ruksin vihkoon. Nyt kyllä pelottaa :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hermot meinasi mennä kun ei päässyt nettiin, mutta onneksi sain taas pelittämään. Olen vähän liiankin rohkea räpläämään noita asetuksia, mutta tällä kertaa onnisti =)
      Minulla ei ole älykännykkää, joten eipä pääse pukki kurkkimaan minun tekemisiäni. =) Tuhmakin saan olla , kunhan muistan pistää verhot kiinni, ettei jokapaikassa kurkkivat tontut näe.

      Poista
  15. Kaunist valevalepalmikkoa! Kannattaa tehdä toistekin. Ihastuttavat myös kissa ja tonttu.
    Kurjaa tuo paketin kohtalo :(.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin nopeempaa palmikkoa neuloa, kun tein kavennukset vain joka viidennellä kerroksella ;) Ei meillä surra tuota pakettia, kyllä maailmassa rasvoja riittää =D

      Poista
  16. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisi kommentoida useammin, kun näyttää unohtuvan miten se tapahtuu. Minäkin aloitin jouluvalmistelut; joulusiivosin lankakaappiani, vaikka en aiokaan siellä viettää jouluani ;)

      Poista
    2. Lankakasat minullakin oli se suurin siivouskohde ja heti alkoi näyttämään siistimmältä ;) Osan nostelin jopa muovilaatikoissa ulkokomeroon odottamaan kovia pakkasia, että kaikki mahdolliset tuholaiset pääsevät hengestään. Se ei kyllä ollut kovin jouluinen ajatus , mutta eihän minunkaan ihan kaikista eläimistä tarvitse tykätä =)

      Poista