tiistai 23. heinäkuuta 2013

Ikävän nyt kerron teille, Mirri sairastui ....


Nyt on huoli ja hätä, sillä Pernu on sairastunut.
Torstaina huomasin että kissa on ihan ripulilla. Lauantaina nousi sitten vilkkuluomet puoliväliin silmiä. Minua huolestuttaa niin että yölläkin pitää nousta katsomaan vieläkö kissa hengittää.. Rahaa ei yksinkertaisesti ole että veisi eläinlääkäriin.
Olen lueskellut kaikki mahdolliset sivut netistä ja vähän helpottaa omaa oloa. Ilmeisesti monella on ollut sama vaiva eikä eläinlääkärit ole osanneet sanoa mikä vaivaa. Perjantaina annettiin matolääkitys ja ehkä ihan vähän on silmät parantuneet. Pernu on laihtunut ja maha on vieläkin ihan löysällä, normaalia enemmän peseskelee itseään. Muuten on ihan virkku, syö ja juo normaalisti, käy ulkona ja kehrää kun hyvänä pidetään.
Nyt vaan seurataan tilannetta. Jos alkaa mennä huonommaksi niin ei auta kuin viedä nukutettavaksi. Pernu on vasta 6 vuotias, joten vanhuuden vaivaa tämä ei vielä ole.
Toivottavasti ei ole mitään tarttuvaa, ettei nuo loputkin katit sairastu.


Minä näitä apinoita aina vaan. Tänään sain lopultakin arvontavoitto-apinatkin postiin.
Taustana oleva pellavakangas on kirpparilöytö.  Osui silmiini kaksi tosi leveää ja pitkää ihanan violettia pellavaverhoa hintaan 5€yhteensä. Heti välähti, että kun vaan kaavat saan jostain, niin näistä tulee tunika ja liivihame minulle ja vielä jää kangasta ylikin. Muuta ei sitten puutukkaan kuin se ompelu-innostus :)

22 kommenttia:

 1. Hei, älähän hätäile kisun kanssa.
  Ripuliin on olemassa suht edullista hoitoa...apteekista saa Canikur- nimistä ruiskussa olevaa lääkettä. Meidän lääkäri suositteli sitä ripuloivalle kissalle ( on koirille tarkoitettu). Myös keitetti sei liemineen on vatsatstävällistä. Madotus voikin nyt ärsyttää masua.
  Kisulle pikaista paranemista !

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti kisu paranee! Kyllä niistä aina huoli on ja sitten niitä vahtaa niin että niillä alkaa jo hermo menemään jatkuvaan kyttäilyyn :)

  VastaaPoista
 3. Muistan joskus Nerollakin vilkkuluomien näkyneen ja lääkäri määräsi matokuurin. Kokeile tuota Leenan mainostavaa Canicuria. Hyvä merkki on, että kisu syö ja on pirteä. Pikaista paranemista kisule ja voimia sinulle.

  VastaaPoista
 4. Toivotaan että kisu paranee pian.:))

  VastaaPoista
 5. Toivotaan kissalle paranemisia, voithan sinä soittaa aina päivystävälle eläinlääkärille asiasta ja kysäistä, sekin on huokeempaa kuin vienti sinne, jos ne osaisi auttaa puhelimitse:) Tsemppiä:)

  VastaaPoista
 6. Laitan sulle mailia, en viitti tähän sepustaa kaikkea yhteen kommenttiin. Toivottavasti alkaa Pernillan olo helpottaa. Haleja!

  VastaaPoista
 7. Paranemista kisulle!Meillä tänään kun Rasmus tuli aamulla sisälle, niin ontui toista etujalkaa, en tiedä mikä siinä on, kun ei mitään näy.Semmoista se välillä näitten eläinten kanssa on.

  VastaaPoista
 8. Oi, pikaista paranemista kisulle. Kurjaa, kun ei aina tiedä, miten voi toista auttaa. Pidetään peukut pystyssä, että tulee pian kuntoon, eikä muut kissa sairastu.

  VastaaPoista
 9. Ai että kun kouraisi sydänalaa tekstisi lukeminen.
  Meillä kun vasta reilu viikko sitten laitettiin vanhapoika kissojen taivaaseen.

  Soita lääkäriltä puhelinneuvoa ja kokeile tosiaan tuota Canicuria, jos se lääkärinkin mielestä voisi olla avuksi.

  Peukkuja pidän, ettei olisi kohtalokasta eikä ainakaan tarttuvaa!

  Voimia teille!!!!

  VastaaPoista
 10. Voi surku. Toivottavasti Berniina tulee pian kuntoon. Päivittelehän kuulumisia.

  VastaaPoista
 11. Voi kurjuus, lemmikin sairastuminen on aina iso huolen aihe. Itse mietin nylyisin usein, että mie olen saanut kissavanhukseni kanssa viettää jo 18 ihanaa vuotta ja toivon, että päiviä olisi vielä jäljellä paljon. Kolme kissaa menettäneenä siten kuitenkin on sen puolen myös oppinut hyväksymään ja koetan kissaani joka päivä hoitaa ja helliä parhaan taitoni mukaan. Toivottavasti teillä on vielä edessä monia hyviä "kissanpäiviä"

  VastaaPoista
 12. No voi Pernua. <3 :( Toivon pikaista paranemista hänelle. Itsekin olen käynyt parina päivänä kirpparilla ja löytänyt kivoja juttua lähes ilmaiseksi.

  VastaaPoista
 13. Voi kisu ressukaa, toivottavasti paranee, kun on vasta 6-vuotias. Aina niistä on huoli ja hätä, niinkuin perheenjäsenistä vain voi olla. Jaksamisia sinulle ja kisulle voimahaleja!

  VastaaPoista
 14. Voisiko Pernulla olla allergiareaktio. Minun koirani pää turposi aivan kauheeksi kun annoin tietämättömyyttäni asperiinin. Meni ohi. Toivottavasti Pernullakin menee jo paremmin.

  VastaaPoista
 15. Voi, toivottavsti on kaikki jo hyvin. Tuollainen on niin kurjaa... :(

  VastaaPoista
 16. Moi vain, paljon olet jo vinkkiä saanut, mutta kirjoitanpa minäkin. Soita tosiaan puhelimella eläinlääkäriin, jos tilanne pahenee - neuvovat ilmaiseksi ja tiedä, vaikka saisit neuvoteltua maksujärjestelyjä, jos tosi kova paikka tulee. Meidän kissalla oli talvella pitkittynyt ripuli ja vaikka käytin lääkärillä, niin ei siihen auttanut oikein mikään. Lääkäri neuvoi sitten ruokkimaan kevyellä, helposti sulavalla ruoalla parisen viikkoa ainakin ja sitten vähitellen palata normaaliin. Se ruoka oli keitettyä riisiä sekotettuna keitettyyn (maustamaton tietty;)) kanaan tai keitettyyn kalaan. Raejuustokin voisi olla, jos kissan vatsa kestää yleensä maitotuotteita. Ja vettä! Kissahan voi mennä huonoon kuntoon jo kuivumisen takia, jos ripuloi runsaasti. Tsemppiä sinne ja paranemisia kissalle. Näitä saattaa kesäisin tulla näitä tämmöisiä vatsajuttuja - älä luovuta helpolla!

  VastaaPoista
 17. Kisujen hoidosta en oikein tiedä mitään mutta toivon että tämä helluusen näköinen karvapallero paranee pian.
  Apinat ovat aivan huippuja....
  Mukavaa viikonloppua,

  VastaaPoista
 18. Onneksi sulla on vielä monta kissaa jäljellä. Mutta kun Pernu on mun suosikki! Paranemista ihanalle kehrääjä-kiehnääjälle, joka on lempparini kissajoukkueessasi!
  -siskos-
  soittele...

  VastaaPoista
 19. Onpa surullista. Toivottavasti Pernu on jo paranemaan päin.

  VastaaPoista