sunnuntai 5. elokuuta 2012

Johan myrkyn lykkäsi


Harmittelin tässä jo, kun tilaukset kävi vähiin. Sitten tuli kumminkin vähän ajan sisällä noin 40 apinan tilaus ja 6 lapasparia. Tietenkin aloin innoissani heti vauhdilla tekemään.

Nämä kolme ehdin saada valmiiksi ja sitten se harmin lykkäsi......silmissä pimeni ja taju meni kankaalle.  Niskat pamahti niin pahasti jumiin, ettei auta mikään. Jo viikon olen popsinut tulehduskipulääkkeitä ja levitellyt mobilattia, vaan silti on vielä jumijumi ja pistää ja kiristää niin julmetusti. Salaa olen tietenkin vähän yrittänyt virkkailla ja sehän ei tietenkään edesauta paranemista. Harmittaa tämä nyt kuitenkin niin vietävästi.

Jätin mattojenkin pesun elokuulle, kun silloin on paremmin tilaa pesupaikassa. Taitaa jäädä matot pesemättä tänä kesänä ja mustikatkin poimimatta. En arvaa lähteä metsään pyörtyilemään.

Vielä on kesää kuitenkin jäljellä, joten eiköhän se tästä vielä iloksi muutu.


31 kommenttia:

 1. Tiedän kokemuksesta, minkälaista tuo on, käsityöläisten ammattitauti. Nyt hierojalle! Fysioterapeutilta saat ohjeet, miten jumpata hartiaseutua - se auttaa! Se on vaan niin, että jumpan muistaa vasta, kun seuraavan kerran on taas hartiat jumissa. Itse saan "lukon" laukeamaan kun teen käsillä punnerruksia seinää vasten, alkaa veri kiertää.

  VastaaPoista
 2. Voi sua! Toi on kyllä niin inhottavaa. Mulla on myös yläkroppa aina ihan kamalassa jumitilassa, mutta urheilu auttaa. Kun vaan jaksais.. ;)

  En oo itse kyllä vielä onneksi pyörtynyt, mutta välillä huimailee. Kyllä sun nyt on pakko alkaa vähän venyttelemään ja liikuttelemaan sitä kehoa. Se auttaa. Paikallaan olo (ja käsityöt!) vaan pahentaa jumitusta.

  Toivottavasti helpottaa pian ja pääset huoletta apinoiden kimppuun!

  VastaaPoista
 3. No voi, tuttu vaiva.
  Paras apu löytyy hierojalta ja käsityöt joksikin aikaa katkolle.
  Helpotusta toivoen.

  VastaaPoista
 4. No voi harmin paikka: Minullakin on ollut olkapäävaivaa, kurja vaiva. Voin kuvitella että täydellinen jumitus on vielä paljon kurjempaa!

  VastaaPoista
 5. Nyt ei kyllä naurata. Oikeinko pyörtyä kupsahdit? Siinä voi käydä hassusti, jos on väärässä paikassa.
  Toivottavasti saat hyvän avun ja toivottavasti se apu ei maksa kauheasti. Sain kerran itse sähköhoitoa lapaluun paikkeille ja helpotti heti. Se pisteli mukavasti, kun hierottiin. Kyseleppä sellaista ja sitten vaan jokin vempain kotiin vaikka katosta roikkumaan, jolla voit venytellä (ei uusi hissilamppusi kuitenkaan : ).

  VastaaPoista
 6. Muitten tavoin hoputtelen sinua hierojalle tai fysioon.

  Kurja vaiva totisesti. Hoida itsesi kuntoon.
  Hartian seudun keppijumpasta on hyötyä kunhan toivut tuosta.

  jaksele,

  VastaaPoista
 7. Voi itku, taisi tulla fysioterapeutille asiaa. Suosittelisin jotakin relaksanttia, että saat jumin rentoutumaan. Hartiaseudun lihaskrammppi on tuttu menneisyydestä, se invalidisoi aika tehokkaasti.

  VastaaPoista
 8. No voi sun! Reilu vuosi sitten oli minullakin vastaavaa vaivaa. Aloin käydä hierojalla kahden viikon välein! Tuntuihan se kukkarossa, mutta nykyisin en enää osaa olla ilman hierojan käsittelyä. Puoli tuntia kerran kahdessa viikossa on minulle riittänyt. Nyt hierojalle ja sauvakävelylle!

  VastaaPoista
 9. Vekkulit veitikat olet taas tehnyt, minulla auttaa tiikeribalsami hartiakipuihin.

  VastaaPoista
 10. Jumppaa... paraskin sanomaan kun itsellä erinäisiä kiputiloja ja erilaiset kiputilat ja särkylääkkeet... hoidata ennenkuin menee pahemmaksi... mulla se arvuuttelu kesken että mikä mua vaivaa kun on tutkittu kesän ja kevään aikana aika reilusti, nyt reumalle vetämässä lähete, äidin puolella reumaa.... kun sais selvyyden että mikä vaivaa... keljuttaa.....

  VastaaPoista
 11. Voi harmi, toivottavasti saat itsesi pian kuntoon. Hyviä vinkkejä hoitoon olet saanut, itse taidan kokeilla tuota seinäpunnerrusta, kuulostaa ihan järkeenkäyvältä ja kepukoita löytyy kanssa nurkista, jumppaamaan vaan kaikki.

  VastaaPoista
 12. Hei! Nyt uskot, että fysioterapeutille aika ja jumppaohjeet sieltä! Muuten jää apinat tekemättä... Paranemista! Toivoo Huolestunut

  VastaaPoista
 13. Pikaista paranemista sinulle! En ole lukenut muiden kommenteja, on joku voinut jo sanoakin, mutta harjanvarsi käsiin ja pyörittelet sitä.

  VastaaPoista
 14. Ei vielä oikein ole hallinnassa tää bloggeri. Mutta viesti kuitenkin tuli perille.

  VastaaPoista
 15. Voi että, miten ikävää! Netistä löytyy hartia-niska jumppaohjeita. Kun saat niskasi ensin kipulääkkeillä parempaan kuntoon, kannattaa jumpata säännöllisesti. Samaa pitäisi itse tehdä, mutta kummasti on aina muuta tekemistä kuin jumppaamista.

  VastaaPoista
 16. Käy perinteisellä jäsenkorjaajalla, jos teilläpäin on semmoinen. Se helpottaa heti kokemusta on. Ja sitten tietysti pitää virkkausten lomassa vähän lepuuttaa käsiä ja hartioita.

  VastaaPoista
 17. No, voi harmi..minä luulen että minun niskajumit pysyy poissa, kun mulla hyvä korkeaselkäinen nojatuoli missä teen käsitöitä..siten saan ergonomisesti oikean asennon ja varmaan vesijuoksuharrastuksellakin on jonkun verran osuutta asiaan. Pikaista paranemista!!

  VastaaPoista
 18. Oi voi, toivottavasti helpottaa..Pikaista paranemista!!

  VastaaPoista
 19. Voi itkun pitku! Neuvoja olet saanu niin paljon etten enää viitsi enempiä laitella. Toivottavasti voit jo paremmin. Jos et niin yksi kissa niskaan aamuin päivin illoin öin niin eiköhän se siitä!
  Ai joo - pitihän mun sittenkin laitaa susuneuvo...

  VastaaPoista
 20. Toivottavasti olet jo paranemaan päin, että pääset noiden ihanien apinoiden kanssa puuhastelemaan!
  Muista nyt kuitenkin levähdellä ja venytellä välillä!! ;-D
  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 21. Sun apinat ne osaa olla edelleen niin veikeitä :) Toivon sulle pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 22. voihan kurjuus ..
  kipu ei ole koskaan mukava asia, varsinkaan kun se häiritsee elämää :(
  yritähän siellä parannella itseäsi.. kyllä se vielä paremmaksi muuttuu .

  VastaaPoista
 23. Kipin kapin hierojalle tai vyöhyketerapiaan tms. ja muista hierottaa myös kädet, muutoin saat vain lisää päänsärkyä. Apinasi ovat ihania, jospa asiakkaat jaksavat odottaa, että saat kroppasi kuntoon.

  VastaaPoista
 24. No voihan vitsit että pitää olla harmeja! Kokemusta on myös, taitaa olla käsityöläisen vitsaus tuo niskajumi. Säännöllisesti joudun minäkin rassauttamaan niveliä auki. Malta olla nyt, nopeemmin tervehdyt. Paranemista!

  VastaaPoista
 25. Harmi homma tuo jumitus :/ Toivottavasti helpottais pian. Niin ja onnea eläkeuutisista!

  VastaaPoista
 26. Harmin paikka. Itselläni toimistotyöt ja käsityöt - mikä yhdistelmä hartioille. Säännöllinen sauvakävely on pitänyt omat hartiani vetreinä. Pitäisikin jälleen ryhtyä ennen kuin menee jumiin.

  Toivottavasti jumi helpottaa ja pääsee apinalaumaa virkkaamaan.

  VastaaPoista
 27. Kyllä nää sun apinat enemmän on oikeiden näköisiä, kuin mun :)
  Mutta jospa seuraava jo olisi.... ))

  VastaaPoista
 28. Hei asiat tärkeysjärjestykseen!!Tilaukset saa odottaa,terveys on korvaamatonta!
  Vaikka kerroinkin olevani malttamaton,en kuitenkaan niin malttamaton :)
  Jaksan kyllä odottaa,että olet tervehtynyt!! ♥

  Apinat ovat niiiin suloisia!

  VastaaPoista
 29. Olet niin taitava tekijä! Huilaa välillä ja jatkat sitten, kun helpottaa. Pikaista paranemista!

  VastaaPoista