tiistai 1. kesäkuuta 2010

Hiirivahti


Kissakuvahaasteen aihe tällä kertaa on kissan ammatti. Kaikkihan sen tietää, että kissan ammatti on hiirivahti. Meidän muori on siirtynyt nykyaikaan ja vahtii vain optisia hiiriä. Tämä työ kuuluu itseoikeutetusti porukan vanhimmalle. Muut saavat tyytyä vahtimaan pihalla juoksevia eläviä hiiriä.


Eetu puolestaan on vahtinut jo pari päivää kuivanutta suklaakakun palasta. Välillä vähän lipaisee, mutta ei raaski syödä. Jos joku eksyy turhan lähelle, niin murinan kanssa ajetaan loitommalle.

Minulla siivous on jo voiton puolella. Ikkunat ja lattiat on pesty, kaapit siivottu ja viimeisetkin joulukoristeet siirretty ulkokomeroon. Monta kassillista roskaa lähti roskikseen ja monta kassillista kirpparille myyntiin.

Täytyihän minun sitten vähän palkita itseäni tästä uurastuksesta. Vanha kori, kaksi emalimukia ja söpö teekannu, kaikki ehjiä ja hinta yhteensä 3,10€. (Mihinkähän minä tuota teekannuakin tarvitsen?)

Pihalla ei kaikki perennat olleet kestäneet viime talvea, niinpä kävin vielä kukkakaupassa hakemassa vähän väriä pihaan. Kukkakauppias antoi kassin ja lupasi niin monta orvokkia 5€:lla, kuin saan kassiin mahtumaan. No, sainhan minä. 17kpl änkesin ja vielä olisi pari mahtunut, vaan kun rupesi jo itseäni hävettämään :)

Kaiken kaikkiaan mainio päivä ja ihana olla puhtaassa kodissa pitkästä aikaa :)

12 kommenttia:

 1. Jopa on luontainen ammatti kisulla. Blogisi on muutenkin kiva. Vähän samanlaisissa siivoushommissa olen ollut viime aikoina : )

  VastaaPoista
 2. Oi, tää on hauska kuva;D

  Mua harmittaa, kun ei ollut viikonloppuna kameraa lähettyvillä, kun kissanriiviö nukahti kaukosäätimen päälle:)

  VastaaPoista
 3. Tänään minulla on varmasti onnenpäivä. Olen nauranut vatsani helläksi näillä teidän postauksillanne.
  Hiirivahti heh hehhee...ja kukkaostot.
  Häpy se pitää olla, vaikka pienempikin ;)))

  VastaaPoista
 4. Purskahdin nauramaan täällä yksikseni =) On se vanhemmalle kissalle helpompaa vahtia noita optisia hiiriä :) Ne ei lähde karkuun :) Ja tuo Eetu :))

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana hiirivahti♥

  Vai on Eetu saanut suklaakakun palasen, eikä raaski sitä syödä! Noin hienoa saalista pitääkin vahtia kunnolla. :)

  VastaaPoista
 6. Tottakai hiirivahti, sehän olisi pitänyt arvatakkin. Vanha kunnon ammatti nykyaikaistettuna.

  VastaaPoista
 7. Kivoja kirpparilöytöjä. Mullakin on tuon sun teekannun tapaisia astioita mökillä. Eikä niitä mihinkän tarvi. Kunhan on olemassa:D Hauskoja nuo elukat,kun ne vahtii. meidän naapurin koirakin kerran hautasi ranskanpullan maahan,vielä vahti sitä paikkaa koko ajan ja luuli raukka,että se parin viikon päästä löytyy hyvänä:)

  VastaaPoista
 8. Hiirivahti, niinpä tietysti :)

  VastaaPoista
 9. Voihan hauska! Tosi hiirivahti, mun blogikissoille sopisi hyvin, kun eivät ole elävää hiirtä koskaan nähneetkään ;D
  Teekannun minäkin huolisin, vaikka en juo teetä.

  VastaaPoista
 10. Ensi kerran olen täällä blogissasi ja heti paljon yhteistä löytyi.. Ihania nuo eläinkuvat...meilläkin 2kissaa ja koira. Kirppariharrastuskin on yhteistä ja työttömyys ym. Mukavaa jatkoa sulle! Toivottelee Sesse

  VastaaPoista
 11. itse hiiri-insinöörihän siinnä :)

  VastaaPoista
 12. Ihana ;) Tuollaista tarvitsisin minäkin, koska meillä juoksee hiiret välillä välikatossa... Onneksi isäntä pyytää ne hiiret pois.

  VastaaPoista