sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Virkattu Vappu

Vappu meni niin mukavasti rauhassa kotona telkkaria tuijotellen ja katteja virkaten. Oiskohan syytä keksiä välillä jotain muuta, sillä katteja on jo viisi :)


Olin niin hyvällä tuulella, mutta kyllä se loppui, kun menin pihalle ja huomasin , että tytön polkupyörä oli varastettu. KYLLÄ NYT HARMITTAA JA SUUTUTTAA. Meillä ei muuta kulkuneuvoa ole, kuin pyörä kummallakin, minulta loppuu työt tässä kuussa ja nyt sitten joku kehtasi varastaa köyhän ainoan kulkuneuvon. Tänään sitten kiertelin kylällä ja pistin sanaa kulkemaan, jos se pyörä vielä löytyisi. Harmittavan monta varastettua pyörää vaan päätyy tuonne järven pohjaan.
Koirakin yleensä haukkuu ja huutaa, jos joku on pihassa, vaan nyt se tietenkin oli ihan hiljaa. Ei kovin luotettava vahti.
Poika juuri soitti, että pojantytöltäkin oli juuri varastettu Helsingissä pihasta pyörä. Ei noille rosvoille mitään mahda näköjään.
Minä kun aina toitotan, että ei niin pahaa, etteikö jotain hyvääkin. Siis mitä hyvää tässä.......no, joutuupahan tyttö harrastamaan vähän enemmän liikuntaa tästä lähtien :)

10 kommenttia:

 1. No voihan harmistus niità rosmoja. Kyllà ne aina keinot keksii! Toivottavasti pyòrà jostain lòytyy. Kissat on sentààn lohtuna. Mukavampaa alkanutta viikkoa.

  VastaaPoista
 2. Ihania kissoja olet virkkaillut.

  Kyllä se aina harmittaa, kun joku kajoaa omaan omaisuuteen. Toivottavasti pyörä löytyy.

  VastaaPoista
 3. Pitipä sattua harmillisesti. Kannattaa kiertää, joskus voi pyörä löytyä ehjänä. Kissat ovat sööttiä, siis virkatutkin.

  VastaaPoista
 4. Ja taas niin söpöliinejä kisuja.
  Jaksat tehdä ahkerasti käsitöitä, itselläni tökkii pahemman kerran.
  Noi pyörävarkaat on niin Raivostuttavia, samoin kun rikkojatkin, jos vaan sais kiinni niin........ (ainakin kauhea saarna)

  VastaaPoista
 5. Jälleen uusia kissoja täällä :D Suloisia ja rennon oloisia kavereita kaikki :)

  Pyörävarkaat ne alkaa taas liikkumaan kun kelit lämpenee,ovat todella viheliäistä porukkaa..toivotaan että teidän pyörä vielä löytyy ja ehyenä!

  VastaaPoista
 6. Voi hitsi niitä rosvoja. Mitään moraalia ei ole enää olemassakaan tässä maassa. Noin vain voi ottaa toisen oman pyörän tai auton tai vaimon ,ihan mitä vaan!! Mutta virkatutkin kisulisi ovat edelleem söpöjä!

  VastaaPoista
 7. Samaa minä olen ihmetellyt, mikä täällä Suomessa on vikana, kun millään ei ole enää väliä. Asuin ulkomailla viiden lukon takana ja haravakin lähti pihasta. Sellaista ei toivo tänne.

  Kisulit on aivan ihanat.

  VastaaPoista
 8. Pyörävarkaus on tosi kurja juttu! En kertakaikkiaan ymmärrä, miksi koko ajan kajotaan toisen tavaroihin. Ja miksi millään ei enää ole mitään väliä.
  Meiltä vietiin myös pojan pyörä muutama vuosi sitten. Ilmeisesti kostoksi, kun viejän ex-puoliso ei avannut hänelle ovea. Itse olimme tällöin pois kotoa.

  Söpöjä kisuleita!

  VastaaPoista
 9. Harminpaikka tuo pyöränkähvellys. Meilläkin koira heiluttaa vieraalle ystävällisesti häntäänsä ja näyttää sanovan, että ottakaa mitä tarvitte. Sitten räksyttää, kun joku kävelee kiltisti kadulla.

  VastaaPoista
 10. Ei voi muuta kuin sanoa, että nuo kissat on söpöjä. Harmillinen tuo pyörän varastaminen. Toivottavasti löytyy ehjänä. Hyvää äitienpäivää.

  VastaaPoista