maanantai 21. joulukuuta 2009

Lapaset


Lapset on joskus niin liikuttavia. Lapsenlapsista 6 vuotiaalla on pitkä ja kallis joululahja-toivomuslista.Huh-huh. 10 vuotias ymmärtää mummon vähäiset rahavarat ja toiveena oli vain mummon tekemät lapaset ja tikkukaramelli :). Tokihan mummo heti pisti lapaset puikolle ja tikkunekutkin on ostettu. Lankana käytin 7-veikkaa ja jotain pörröistä, vanhalla papilotilla vielä pörrötin lisää. Tuli oikein lämpimät ja kukkakoriste oli toiveena.
------
Tyttären kanssa on tehty välirauha. Eilen illalla oltiin yhdessä ostamassa jouluksi herkkuja ja kaikki meni oikein sopuisasti. Myöhemmin halasin häntä kunnolla ja kerroin kuinka mukavalta tuntui, kun ei riidelty koko päivänä. Siinä se tyttärenkin suu muikistui hymyyn.
------
Kirpparin pomo kertoi, että saan jatkaa työtä kesäkuun loppuun. Sitten minulla tuleekin kaksi vuotta täyteen, joka on pisin mahdollinen aika saada tukia. Yleensä kirpparilla ollaan vain vuosi ja sen jälkeen aina kaksi vuotta työttömänä. Rahallisesti se on se ja sama minulle, mutta pysyypähän mieli korkeammalla, kun joutuu aamuisin nousemaan sängystä ja tapaa muita ihmisiä. Toisaalta ihan mukava jäädä kotiinkin, on aikaa sitten näperrellä kaikenlaista ja maalailla vaikka tauluja. Onneksi eläkkeeseen ei ole enää kuin 5 vuotta, niin pääsee tästä työttömyyskierteestä. Jos eivät nyt taas kerkiä nostamaan eläkeikää :D
----
Jouluun enää muutama päivä, kohta alkaa tulla kiire . Vielä on siivoomista ja lahjojen tekoa. Huh-huh. En ota stressiä, EN.

13 kommenttia:

 1. Kauniit lapaset. Suloinen tuo 10-vuotias♥ Tietää mitä kannattaa toivoa, mummin tekemät on niitä parhaita. :)

  VastaaPoista
 2. Talvisen kauniit lapaset! Hienosti osasi 10-vuotias toivoa:)

  VastaaPoista
 3. Fiksu nuorimies, komiat lapaset mummi kutonut. :)

  VastaaPoista
 4. Mukavan positiivisia tuntemuksia!

  Näin lapsettomana sitä tietty "osaa neuvoa ja ymmärtää" kaikkest parhaiten... Tuntuu siltä, että ne murkut uhmaa aina niitä, joiden tietää rakastavan, vaikka olis mikä. Toivottavasti välirauhanne säilyy Joulun yli - viimeistään silloin kun tää Suomen Turku julistaa joulurauhan. Muistaan nuoruudesta, että silloin oli se hetki kun riidat loppui...

  VastaaPoista
 5. Kivat lapaset. Parasta on rauha ja kyllä murkut sen itsekin ymmärtää.

  VastaaPoista
 6. Lapset on niin ihania :)
  Kauniit lapaset.
  Toivottelen sinulle nyt jo Oikein Ihanaa Joulun aikaa!

  VastaaPoista
 7. Sude KIIREETÖNTÄ JOULUA. Tulee se vaikka jo löysäisitkin. Ahkerat kädet sinulla on ollutkin :)

  VastaaPoista
 8. Kivan näköiset lapaset. Ihanaa Joulunaikaa sinne teille,koko porukalle kissoja ja koiraa myöten!

  VastaaPoista
 9. Rauhallista ja Tunnelmallista Joulua!

  VastaaPoista